2017. július 27., csütörtök

Yves Rocher Tusfürdő koncentrátumok


Szerintem már nincs olyan szépségápolás iránt érdeklődő, aki ne találkozott volna az Yves Rocher nyári nagy dobásával - ha máshol nem, a sok izgalmas bejegyzést tuti nem tudtátok kikerülni, melyekkel a bloggerek örvendeztették meg az olvasókat - ugyanis a márka küldött kipróbálásra mindegyikből egyet-egyet nekünk, felhívva a figyelmünk a fontos célkitűzésükre, és kérve minket, használjuk őket bizalommal a nyári melegben és számoljunk be a tapasztalatainkról. Kicsit váratott magára nálam is a dolog, de így legalább mindegyiket tudtam már hosszú távon is használni, és lesz miről beszámolnom. Remélem át tudok még adni pár új információt róluk, lássuk.


Az Yves Rocher a legújabb innovációjuknak keretében és környezettudatos szemléletben tehát megalkotta az új tusfürdő koncentrátumait, melyek úttörőnek számítanak a szépségápolási termékek körében. Innovatív textúrájuknak köszönhetően ezeknek a tusfürdő koncentrátumoknak csupán 1 cseppje is elegendő a teljes zuhanyzáshoz. A környezetvédelem szempontjából ez fontos, mert négyszer koncentráltabb innovatív formula egy négyszer kisebb flakonban összpontosul, melynek köszönhetően a környezetre gyakorolt hatása is kisebb:

- innovatív 1=4 formula: 100 ml-es tusfürdő koncentrátum 40 zuhanyzásra elegendő, akárcsak a Plaisirs Nature család 400 ml-es Hab- és tusfürdői
- 50%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz a 400 ml-es flakonokhoz képest
- 50%-kal kevesebb üvegházhatású gáz a 400 ml-es flakonokhoz képest
- a kisebb kiszerelésnek köszönhetően több flakont tudunk egy kamionnal szállítani, ami 5-ször kevesebb kamiont jelent évente


A fontos, de kicsit szárazabb tények után, nézzük miket tapasztaltam a használatuk során. 3 illatban kapható: Bourbon vanília, Mangó - Koriander és Olíva - Keserűnarancs. Az én kedvencem hosszú távon egyértelműen a Bourbon vanília lett, de azt még így mellékesen megjegyzem: a legnagyobb forróságban a mangós fogyott legjobban, nagyon frissítő és gyümölcsös, mégis hozzám egyértelműen a vaníliás passzol. Leginkább akkor tudom egyébként elképzelni a praktikus és célzott felhasználását, amikor fürdőszivaccsal, vagy pamaccsal fürdik az ember, akkor 100%-ig működik, ez az "egy csepp elég egy fürdéshez" elv, amelyet követni kell a márka útmutatása során. Azonban ha valaki nincs hozzászokva ehhez, szerintem nem praktikus, legalábbis Nekem olyankor nem vált be sajnos. Eleve ez a koncentrátum sűrűbb, kevésbé habzó állagú önmagában öntve, és csak maszatolás volt szivacs és bő víz használata nélkül. Túl sűrű, kocsonyás, ragaszkodó a textúrája. Locsolni tehát szinte képtelenség, mert nem habzik fel olyan mértékben, amelyekhez "normál" tusfürdőknél hozzá van szokva az ember.

Bevallom, egyébként először nagyon szkeptikusan álltam ahhoz, hogy van olyan tusfürdő, amiből elég 1 csepp is, mert nem nagyon értettem ez mitől más mint a többi, hiszen én eleve 1 maximum 2 cseppet használok a tusfürdőimből, nem szoktam locsolni magamra sosem. Így, hogy a pamaccsal használom tényleg elég, bár sok változást például nem érzek az eddigiekhez képest. Mindhárom ugyanolyan jól habzik, és alig fogyott a kis flakonokból, szóval ebből a szempontból elvileg tök jó vele a spórolás és a környezetkímélés, de nem kaptam el a most a fonalat. Számomra ezek a koncentrátumok pont úgy működnek, mint az általam egyébként is használt másik két kedvenc Yves Rocher tusfürdőm. *Lábjegyzet: de mindegyik koncentrátum kapható tusfürdő kiszerelésben is, ha a formátum nem is, de az illat mégis elkapott valakit.* Ami viszont csillagos ötös, hogy mindhárom koncentrátum illata extra tartós: egész este, sőt még reggel is érzem a bőrömön, amit egyszerűen imádok!


Tudom megint én voltam a későn érkező, de próbáltátok már nyár eleje óta ezeket a koncentrátumokat?


2 megjegyzés:

  1. Ez aranyos :) én is mindig 'későn érkező' vagyok, bár ezt inkább előnyként élem meg, szeretem kitapasztalni rendesen a termékeket. Nálam egyébként a mangó-koriander lett a befutó :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanígy voltam a Lovely K-Lipsekkel, ott is későn érkeztem a buliba, és itt is várni akartam, megérted akkor :))

      Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!