2017. június 19., hétfő

Spa Of The World | The Body Shop Francia Szőlőmagos testradír


Tudjátok, hogy a The Body Shop márkával hosszú évekre visszanyúló kapcsolatom van, és mindig nagyon izgatottan várom az újdonságaikat. Amikor olvastam néhány külföldi blogon, hogy bővül a Spa Of The World termékpalettájuk nagyon izgatott lettem, és azonnal a testradírra vetettem szemet! Vélemények alapján a tulajdonságai meggyőzőnek tűntek, mindenképpen meg akartam nézni magamnak, így amikor lehetőségem nyílt választani egyet az újdonságok közül, nagyon megörültem és nem meglepő módon: nem is csalódtam!


Az első dolog ami szembetűnt, hogy hatalmas a tégely. Valamiért én most azt gondoltam, hogy sokkal kisebb a kiszerelése, de nem is tudom mi zavart össze ennyire, hiszen a Spa Of The World termékcsalád minden finomsága extra giga adagot biztosít számunkra mindenből. Ez a 350 ml termék szerintem nagyon sokáig elég lesz számomra, főleg annak tudatában, hogy nagyon kevés is elegendő belőle ahhoz, hogy látványos és pozitív hatást érjek el vele. 

Először is, mit érdemes tudni róla, jöjjenek a száraz adatok: 
"A Francia Szőlőmagos testradír szőlőmag porral és Közösségi Kereskedelemből származó bio paraguay-i cukorral távolítja el az elhalt hámsejteket, hogy a bőr sima és bársonyosan puha legyen. Friss és zöld, gyümölcsös illata pedig felébreszti az érzékeket. Egyenletesebb, puhább és energizált bőr. Szőlőmagporral gazdagított. Közösségi Kereskedelemből származó bio cukorral, Paraguay-ból. Friss és zöld, gyümölcsös illat."

Isteni kényeztető termékről van szó, amely nagyon frissítő illattal párosul, igazi spa élményt rittyenthetünk a fürdőszobában a használata során. Ami számomra meglepő és maradandó élmény, hogy a testradír illata nagyon tartós, még sokáig érzem magamon ezt a friss, édeskés, picit kesernyés illatot! Ezt nem sok testradírnál tapasztaltam eddig, szóval nálam ez abszolút plusz pont.

Ahogy az is, hogy a cukros, testes krém nagyon könnyedén és határozottan távolítja el az elhalt hámsejteket. A cukros alap vízben oldódó, könnyed és puha alapot ad, a szőlőmag darabok ezzel szemben elég határozottan vannak jelen. Első használta során rendesen meg is lepődtem ettől a kettősségtől. A cukros alap lágyságától és a magok karcosságától, de pont ez a kombináció szükséges ahhoz, hogy tökéletesen puha és ápolt bőrt kapjunk végeredményben. 

Én pár használat után rájöttem, hogy nem szívesen nyúlok bele vizes kézzel, mert a kezemről belecsöpögő víz fennmarad a radír tetején a dobozkában, és így oldottabbá teszi az alap cukros masszát, ami Nekem nem tetszik. Így egy fából készült kanalat tartok a fürdőszobában, kifejezetten erre a célra, ezzel merem ki a szükséges mennyiséget - ami nagyjából egy evőkanálnál nem több, és ez az egész testemre elegendő. Eloszlatom és így masszírozom át jó alaposan a nedves bőrfelületet, koncentrálva a karokra, a hasamra, a csípőre, a vállaimra, hátamra és a combokra is. 

Amióta megkaptam nagyjából kétnaponta használom, mert teljesen függővé tett az illat. Ezért is váratott magára a teszt bejegyzés, nagyon ki akartam tapasztalni, minden alapvető tulajdonságát, mielőtt elétek tárom a véleményem, mert nem szívesen ajánlgatok olyan terméket, amelynek hatásaiban nem vagyok teljesen biztos, hiszen azért azt jó ha tudjuk: a termék 7990,- ára borsos. 

Azonban jelen esetben azt mondom, én ezt bizony újraveszem, amint a végére érek, mert végre nem az van, mint eddig, hogy szájhúzogatva radírozok, és inkább legyintek, hogy "jó én ehhez most lusta vagyok", hanem szívesen nyúlok érte, és élvezettel használom!

A termék egyébként a "Feszesítő Rituálé" Spa Of The World termékcsalád tagjaként került az üzletek polcaira: kapunk mellé egy Etióp Zöld Kávés krémet és egy Thai Makrut Lime Szépítő olajat is, ha egy komplett spa kezelést szeretnénk átélni azt otthonunkban. Szerintem érdemes körbenézni most, kérni esetleg kis mintát és kipróbálni otthon vásárlás előtt, mert a szerelem garantált!


Ti próbáltatok már ebből a Spa Of The World vonalból valamit, vagy a régebbiekből?
Milyen testradírt használtok most? Meséljek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!