2017. március 25., szombat

Pupa tavasz | Pink Muse kollekció


Régóta nem hozott lázba különösebben egy kollekció sem, mert valamiért úgy érzem már egy ideje, hogy mindent láttam és megvan mindenem amire úgy gondolom, hogy szükségem van. Mostanában nagyon nehéz felkelteni a kíváncsiságomat, ha limitált kollekciókról van szó. Tudjátok, hogy főleg nude vonalon utazom - némi füstösséggel - de alapjáraton szerintem megtaláltam a stílusom, nem nagyon kísérletezgetek komfortzónámon kívül. Aztán amikor megláttam, hogy a Pupa tavaszi limitált kiadása pont ilyen árnyalatokat és színvilágot hoz el számunka, végigfutott rajtam a borzongás: tudtam, hogy ez nagyon Nekem való lesz. 


És egyébként milyen jól gondoltam! Persze nem tökéletes minden termék itt sem, de nagyon jól kihasználható, friss és üde kollekciót sikerült összehozniuk, csodás fények és isteni púderszínek jellemzik az egyes darabokat, és szerencsére a dögös füstösség is könnyen kivitelezhető, ha okosan használjuk őket. Vegyük például legelsőnek a számomra legkevésbé várt tagját a kollekciónak. A Vamp! szemhéjpúder paletta egyébként helyes, 4 nagyon szépen pigmentált selyemfényű szemhéjpúdert kapunk vele, de ahogy a Pupa többi négyes szemhéjpúder palettájában, itt is az a legnagyobb problémám igazából, hogy nagyon! fényes. Szeretem a selyemfényt, de ez az erősség Nekem nem tetszik magamon, és ráadásul keverve a 3 sötétebb árnyalatot, egy olyan hangsúlyos fényt kap a szemhéj, ami szerintem már nem előnyös egy nappali sminknél pl. Főleg úgy nem, hogy azért szemhéjalapozó nélkül erősen potyog is, nem a legtartósabb termékükről van szó jelen esetben. Ezért is van az, hogy leginkább szólóban használtam csak 1-2 alkalom után a szemhéjpúdereket a palettából, egy matt kontúrszínnel eldolgozva a széleket. Így szeretem, és remek termék, de a személyes preferenciáim alapján, nem lett a kedvencem.


Ezzel szemben a Vamp! Metallic szemhéjpúder (008 Doll Pink) egészen csodálatos! Amióta megvan, minden sminkembe beépítettem, ezért sem tudtam már lefotózni Nektek érintetlenül - mert az első pillanattól kezdve használom - ez is bizonyítja, hogy mennyire megszerettem. A Pupa mono szemhéjpúderei egyébként is a kedvenceim közé tartoznak, nagyon sokszor előkerülnek nap mint nap, és ebben az árnyalatban sem csalódtam! Szuper intenzív és nagyon fényes végeredményt lehet vele elérni. Fémlemez hatásúnak ígérik és egyébként ez nem is olyan túlzás, mert tényleg isteni fénye van, de ellentétben az előző palettával valahogy teljesen más a hatása. Sokkal kifinomultabb és bársonyosabb. Nedvesen és szárazon is használható, az intenzitása nedvesen valami egészen elképesztő. Kevésbé porol és tisztábban lehet vele dolgozni, praktikusabb számomra. Próbálkoztam vele highlighterként is, és eszméletlen fénye van, bár nekem kicsit sok volt, de aki bevállalósabb, annak működhet!


A Pink Muse Kohl szemceruzák leptek meg leginkább, mert elképesztően krémesek, könnyen kenhetők, olyan szép pigmentációval, amivel már nagyon régóta nem találkoztam és emellett még szuper tartósak is, szóval tényleg csodásak! Gyorsan kell velük dolgozni, ha például füstösítésre használnánk a sötétbarnát, mert pikk-pakk száradnak, cserébe így tartósak egész nap. A világosabb árnyalatot vízvonalba illetve szemzugba használtam, hogy kicsit kiemeljem és nagyítsam a tekintetem és ott is nagyon szerettem. Bár vízvonalban Nekem talán túl krémes ez a ceruza, és az érzékeny szemem nem kedvelte annyira, de funkcionálisan teljesen beváltak.


Pink Muse Highlighterrel egyelőre se veled - se nélküled kapcsolatban állunk, el is mondom miért. Szerencsére hozzám a pinkes árnyalatú került - fogalmam sincs, hogy működne az aranyos fényű - de a pink teljesen oké. A termék első ránézésre egyébként inkább tűnik egy krémes pirosítónak (meg is örültem neki hirtelen), de belemászva az anyagba már egyértelművé vált, hogy highlighterrel van dolgom. Sajnos felapplikálva a bőrömre már közel sem mutat olyan jól, mint a kompaktban, de végül megtaláltam a módját annak, hogy praktikusan használni tudjam. Az orcáimra szoktam felvinni egy ecsettel, lényegében alapot szolgáltatva az erre kerülő por állagú pirosítónak, akár mattnak is, és így a két különböző állag együtt szuperül működik. A mattnak ad egy icipici fényt, tartósítja egész napra, és olyan orcákat kapok így, mintha csak természetes módon kipirultam volna egy kicsit. Ez amúgy így mind szép és jó, remek módja az alkalmazásának, de valamiért highlighternek önmagában rajtam nem működik olyan jól, akárhogy próbálkoztam. Inkább tűnt sajnos egy furcsa foltnak az arccsontomon, mint egy kellemes fénynek.


Remek a kialakítása ennek az ajakápolónak: ez volt a legelső, amit észrevettem, amikor kipróbáltam és ahhoz képest, hogy nem vártam egészen sokat tőle, meglepő módon nagyon kellemes és remek ápoló hatású balzsamról van szó. Kitekerve púderes árnyalatnak látni, de mindenkin egy kicsit más a végeredmény, ugyanis a használója pH értékéhez igazodik a színe - rajtam egy halvány málnaszínt eredményez. Állandó bedobós ajakápoló lett a mindennapi táskámban, annyira megszerettem. Kényelmes, praktikus, erős és minőségi a csomagolása és ha nincsenek teljesen kiszáradva az ajkaink, egy szinten tartó ajakápolónak szerintem tökéletes!


Hoztam képet két körömlakkról is: a Soft Pink alaplakk nagyon kis visszafogott, minimális fénnyel van feltuningolva, és kellemes ragyogó finish jellemzi. Könnyen kenhető, szépen terül és Nekem még mindig az egyik kedvenc kialakítású ecseteim a Pupa lakkoké, mert talán ezekkel tudok a legkönnyebben és legtisztábban dolgozni és ha gyorsan kell manikűröznöm, általában a Pupa körömlakkjaimat veszem elő. A fedőlakk pedig szintén a kollekció része Pink Gold árnyalatban: arany és bronz multiflitter keverék, szépen adagolható a körmökre, és nagyon bohókássá teszi a visszafogott pasztell pink körmöket!


Próbáltatok már valamit ebből a kollekcióból? 
Vagy próbáltatok valamilyen más újdonságot tavasszal, ami nagyon bevált?
 

2 megjegyzés:

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!