2017. március 1., szerda

February Highlights


Annyira izgatott vagyok, hogy talán tényleg vége a télnek és most már lassan kiélvezhetem a közelgő tavasz minden szépségét! Szerintem a február az egyik legutálatosabb hónap, márciustól viszont minden virágzik, a levegő is más és az emberek is picit talán mosolygósabbak: nagyon vártam már ezt az időszakot. Sokat gondolkodtam februárban a blogról, hogy mi legyen az irány, mit tartsak elsődlegesnek, és mit szeretnék megosztani veletek, és bár van pár új ötletem amiről még talán nem írtam, de meglátjuk, hogy alakulnak majd a dolgok. Ma viszont néhány olyan kedvencemet hoztam el megmutatni, amelyeket bár februárban is szerettem, de most velük várom a tavaszt is, mert nagyon a szívemhez nőttek.

Golden Fever 
Mostanában nagyon élem az egyszerű és fényes szemsminkeket, főleg aranyban utazom és az utóbbi időben, ebben a témában többnyire három szemfestékkel kerültem napi kapcsolatba: a Pupa Made To Last Waterproof szemhéjfesték ceruzájáról <ebben a bejegyzésben már írtam> továbbra is nagy kedvencem, mert csodásan mutat önmagában is! Ha emlékeim nem csalnak a The Body Shop Eye Colour Stick (Nevada Gold) árnyalatú ceruzájáról viszont szerintem biztos nem volt szó: nagyjából Karácsony környékén kezdtem el használni, majd kicsit hanyagoltam, de mostanában újra elővettem és azóta is szinte minden nap használom. Önmagában szeretem leginkább, nem keverem más árnyalattal, csak felviszem a szemhéjamra, eldolgozom picit a széleit, hogy picit vizesebb, finomabb hatást keltsen és ne egy vastag arany rétegnek hasson. Ez nem olyan visszafogott csillogású, mint a Pupa darab - sokkal több benne a csillám - ezért meg kell találni az egyensúlyt felvitel közben, de ha ez megvan akkor gyönyörű lesz a végeredmény. Ez alá is használok szemhéjalapot, így egész nap tart, nem kenődik, gyors és egyszerű a használata. Szeretem. A harmadik kedvencem arany témában jelenleg az Yves Rocher Botanical Color mono szemhéjfestéke (Gingembre Nacré) szemhéjpúdere amit valamikor csak az ujjaimmal tapogatok fel, és van amikor nedves ecsettel erősítem meg a csillogását, isteni komolyan. Szép, egyenletes a fedése és nem kelt olcsó hatást, nagyon elegáns szerintem önmagában is. Ezzel a három szépséggel most nagyon jól elvagyok, szerintem még egy ideig biztos futtatni fogom őket: egymásra találtunk.


A Maybelline FITme! korrektorral kicsit kalandos volt az első találkozásom, mert még egy blogger rendezvényen kaptam tőlük egyet: világosat kértem és kaptam is egy 10-es árnyalatot. Ami, mint később kiderült sötétebb mint amire nekem sajnos szükségem lenne, mondjuk a szemem alá - szóval erre figyeljetek, a 15-ös árnyalat világosabb mint a 10-es, most már persze a világosabbat használom - de ezen az apró fiaskón kívül felkerült ez a termék is a top3 korrektorom közé, amelyeket nagyon szeretek! Elsősorban a szemeim alatti karikák világosítására használom és nagyon bevált, tényleg isteni. Könnyen kenhető, krémes állaga van, nem irritálja az érzékeny szemkörnyékemet és apró finom mozdulatokkal könnyedén be lehet dolgozni a bőrbe. Tartós és nem ül meg az apró ráncokban, de ettől függetlenül érdemes picit rápúderezni, akkor maximális a hatása.

Az AVON Mark. Magix HD Finishing Powder Sminkfixáló porpúdere még a márka sajtóeseményén került hozzám, és szinte azonnal rá is vetettem magam, mert nagyon kedvelem az ehhez hasonló púdereket. Lényegében egy dolgot várok el tőlük: mattítsanak, és ez a hatás lehetőleg minél tovább tartson. És tart is, ez benne a legszebb. Nem természetellenesen matt, hanem szépen, természetesen visszafogja az olajosabb területeket, nem nehezíti el a bőrt, bársonyos hatást kelt, nem tömíti el a pórusokat sem, és szépen fixálja is a sminkem. Nem azt mondom, hogy nem láttam még ilyet, meg nincsen párja, de ár-érték arányban ha mostanában keresgéltek esetleg hasonló terméket, akkor mindenképpen ajánlom ezt a darabot, mert rettenetesen jó!

The Body Shop Wild Argain Oil kézkrém
Jelenleg az egyik mission számomra, hogy végigpróbálom a The Body Shop összes kézkrémét - most éppen az argánolajos került sorra - nagyon nosztalgikus érzés számomra, mert legutoljára még az illat bevezetésénél volt tőlük tusfürdőm és ajakápolóm: szuper ez a kézkrém is tényleg! Régebben egyébként nem voltam olyan nagy kézkrém fogyasztó, de amióta ezeket a típusú TBS krémeket használom, szinte függője lettem a krémezésnek, komolyan imádom őket.

Erre a H&M nagy sálra néhány héttel ezelőtt találtam rá, és azonnal beleszerettem! Pont jó méret, nem túl kicsi, de nem is hatalmas, pont kényelmes viselet és nem mellékesen imádom az árnyalatait, tavaszra tökéletesnek érzem. Ahogy ezt a H&M gyűrű szettet is, mostanában nagyon rákattantam a vékony gyűrűkre, amelyeket együtt szoktam viselni egyszerre többet is, és minél vékonyabb annál jobban tetszik mostanában, szóval beszereztem egy új kis 'készletet' ha lehet ezt mondani rá. Február hozta, de tavasszal is biztosan velem maradnak.


Ti hogy várjátok a tavaszt?

2 megjegyzés:

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!