2017. február 1., szerda

Instagram Szerelem V. | Fashion, MakeUp, Nails & Korea ♡


Hello babes, long time no see...
Februártól próbálok picit visszacsordogálni az online világba, már nagyon hiányoztatok Nekem. Sok minden történt a háttérben ez alatt a közel két hónap alatt ameddig távol voltam, és bevallom felmerült bennem pár helyzetben a gondolat, hogy ad-e még ez a hely olyan felfrissülést és kikapcsolódást, mint amit az elején adott, tudok-e még beletenni annyi energiát és kreativitást, amennyit megérdemel és amennyit megszoktatok Tőlem, illetve amit én is elvárok saját magamtól. Valahogy mégis minden kérdésemre az volt a válaszom, hogy meg kell tartanom ezt a kis menedéket magamnak, amibe bele tudom tenni mindenem amim csak van. Ma egy könnyed témával térek vissza, meglepő módon (vagyis engem meglepett, de tényleg) nagyon szoktátok szeretni, a legolvasottabb posztok között van mindig, és ennek nagyon örülök, hiszen sokan inspirálnak, és igyekszem mindig megosztani Veletek is azokat az Instagram profilokat és felhasználókat, akik szépséget, vidámságot és sok-sok-sok finomságot hoznak a mindennapjaimba. Ma például ők hatan.

skinnyspy
Először is: imádom a felhasználónevét, szerintem irtó menő! Másodszor: kávé, finom ételek, kifinomult stílus: olykor rockos, olykor babás, olykor nagyon egyéni, de nem tudok csak szimplán átgörgetni rajta ha szembejön egy új képe, mindig kiélvezem a részleteket, és azonnal kapja a szívecskét, tényleg nagyon szeretem.


beigerenegade
Pinteresten jött szembe a középső kép még néhány hónapja, és olyan szerelembe estem a cipővel, hogy megpróbáltam "kinyomozni", hogy ki lehet a kép feltöltője: látni szerettem volna kihez tartozik ez a gyönyörűség. A fekete mintás tipegői továbbra is a szívem csücskei, és 1-2 kép után azonnal fel is iratkoztam rá, mert nagyon inspiráló a stílusa, és szerintem minden részlete lenyűgöző, érdemes követni!


nail_unistella
Néhány hónapja a blog Facebook oldalán már mutattam a munkáit, és azóta is imádom amit ez a koreai lány és a csapata alkot. Tudom, hogy giccses, olykor mind-blowing élmény amit a körmökre varázsolnak, hiszen itthon nagyon nem ez a trend, de az én szívem eleve Ázsiáért dobog, és nagyon élem ezeket a furcsaságokat, is.


ecom0920
Instagram ajánlóban jött szembe, eleinte csak a gyönyörű ombre ajkak miatt kattintottam rá, de aztán már annyira sokszor szembejött, hogy újra és újra ránéztem, és egyre jobban megtetszett amit nála látok. A sminkek amiket olykor feltesz, tőlem viszonylag távol állnak, hiszen az adottságaimmal ezek a szemsminkek pl. nálam sosem működnének, de olyan kis kifinomult ez a lány, hogy mindig mosolyt csal az arcomra, amikor frissíti a profilját. Nem utolsó sorban pedig remek ötleteket ad, amikor megmutatja, hogy éppen milyen kozmetikumot használ, mert rákeresve ezekre, csak hízik a kívánságlistám. #hurrá


jess.xv.v
Itt véget is ért a smink és a divat szekció, és két olyan felhasználóval zárom a válogatást ahol főszerepben a hasunk lehet, és aki diétázik annak most nem feltétlen ajánlom, hogy lejjebb görgessen, mert isteni minden, komolyan. Mindkét felhasználó képeiben és étkezési szokásaiban, ízlésében van egy kis asian vibe, de a tengeri herkentyűk, a levesek és a sushik mellett remekül megférnek a hatalmas hamburgerek, sült krumpli, pizzák, sajtok, húsok és olyan desszertek amelyeket még csak nem is láttam eddig, de nagyon megkóstolnám. Ha szeretitek az ilyen food porn típusú felhasználókat, őket mindenképp ajánlom! *Anthony insta sztorijait csak teli hassal ajánlom,"szörnyű" tényleg...


eatswithanthony

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!