2016. december 6., kedd

Kipróbáltam | Solone Princess Rose Garden porpúder és Flight of Fancy szemhéjpúderek


Néhány héttel ezelőtt kerültek hozzám ezek a kis Solone gyönyörűségek, amikor a Szépségcenter csapata felkeresett, hogy lenne-e kedvem kipróbálni néhány terméküket, és emellett szerencsére volt lehetőségem kiválasztani, hogy mit szeretnék tesztelni, miről írnék szívesen. Ez szerintem mindig szuper dolog, mert ilyenkor tényleg olyan dolog kerül hozzám, amit hosszú távon tervezek használni, ha végül bevált. Lelövöm a poént: bevált. Nagyon is!

Az első választásom volt a legegyértelműbb: nagyon ki akartam próbálni a Princess Rose Garden porpúdert, mert már amúgy is szerettem volna újra beszerezni egy hasonló púdert, amióta a régi kedvencemből kifogytam, és erről már sok pozitív véleményt olvastam, így örültem az alkalomnak.

Pillekönnyű, finomra őrölt állaga van, nem nehezíti el a bőrt és selymes érzést hagy maga után. Természetesen matt hatást érhetünk el vele - nekem ez nagyon fontos egy púdernél, mert bár kedvelem a kellemes dewy finisht, azért a kritikus pontokon matt szeretnék maradni, ha lehet: és ez a púder erre nagyon bevált.

A kis puha puffnival nagyon könnyen fel lehet vinni a púdert, bár én legtöbbször egy beauty blenderrel ütögetem bele a bőrömbe, így tartósabb lesz a sminkem. Ha mégsem így teszek, akkor sem okoz problémát a használata: szerintem a puffnija nagyon minőségi - kicsit testesebb is, mint amire számítottam - könnyedén el tudom oszlatni a púdert, remekül működik, és sokszor magammal is merem vinni a kis kompaktot, mert remekül zár a dobozka, és igazán egyszerű az újrapúderezés.

Nem szárítja a bőröm, remekül beépül a bb krémem adta alapba, nem emeli ki az esetleges szárazabb részeket, szóval tényleg egy nagyon minőségi és szuper darab. Mindenképpen merem ajánlani Nektek is, mert szerintem nem fog csalódást okozni. Úgy láttam, hogy két árnyalatban elérhető, az enyém a No.1. és tökéletesen illik hozzám, az én nagyon világos bőrömhöz tökéletes választás lett.Következő áldozataim a Flight of Fancy szemhéjpúderek lettek, és itt is 2 árnyalat volt az, ami igazán érdekelt. Először picit nehéz dolgom volt azzal, hogy eldöntsem melyik árnyalat hasonlít legjobban arra, amit én fejemben elképzeltem, de amint sikerült és megérkeztek, tudtam, hogy jó döntést hoztam. Szerettem volna egy lilás és egy bronzos árnyalatot, ebben teljesen biztos voltam. Nagyon sok helyen olvastam már, hogy mennyire szépen pigmentáltak és milyen minőségi selyemfényük van, és ez a kettő tulajdonság egyszerre szerintem igen ritka: nehezen találni olyat, ami nekem elnyeri a tetszésem, és minden általam támasztott szempontnak megfelel. De nekik most sikerült.

A textúrájuk puha, kenhető, könnyen használható akár ecsettel, akár az ujjainkkal eldogozva, nem porolnak, és nem okoznak nehézséget felvitel közben. Remekül pigmentáltak, minden ígéretet betartanak, csodálatosak tényleg! Szemhéjalappal akár 10 órán át is mozdulatlanok maradnak, és pont annyira elevenek a színek, mint amikor felkerültek a szemhéjamra.

Egyetlen apró problémám van velük - nem minőségbeli inkább csak praktikum - de ezek palettába "tölthető" kis mini mono szemhéjpúderek, amelyek egy papírdobozban, és azon belül is, egy műanyag tartóban érkeznek. De ha nekünk nincs palettánk, amibe ezeket pakolni tudjuk, szegények csak árválkodnak tető nélkül a többi sminkünk mellett, ami gondos odafigyeléssel sem az igazi. Én egyelőre elvagyok velük - bár így csakis itthon tudom őket használni, magammal már semmiképp nem vinném - de egy kis műanyag tetőt elviselnék rajtuk!


Találkoztatok már ezzel a márkával, esetleg próbáltatok is már tőlük valamit?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!