2016. november 29., kedd

Kipróbáltam | Yves Rocher Kombinálható radírozó por arcra


Nagyjából egy hónapja hivatalos voltam az Yves Rocher által megrendezett, téli szezont megnyitó blogger találkozóra, ahol az izgalmas újdonságokon kívül megcsodálhattuk az Európában szinte egyedülálló, mohával dekorált Váci utcai üzletet. Gyönyörű és nagyon természetközeli lett a bolt, ha arra jártok érdemes szétnéznetek: megéri! Természetesen azon túl, hogy elméletben megismerkedtünk az újdonságokkal, nem távoztunk üres kézzel és kaptunk egy kisebb csomagot, hogy a gyakorlatban is megismerjük a termékeket. Most az egyik kedvencemet szeretném Nektek megmutatni, mert számomra nagy telitalálat lett, és remélem segítségetekre lesz ez a bejegyzés, ha tanácstalanok vagytok, mire van szükségetek.


Egyébként lehet, hogy én vagyok a kevésbé tájékozott, de szerintem még egyetlen márkánál sem találkoztam hasonló koncepcióval, hogy tulajdonképpen ők adják a „radírozó anyagot” és mi belekeverhetjük abba az arcápolóba, amit aktuálisan használunk, így teljesen személyre szabhatjuk a arcápolási rutinunk egy részét. Természetesen vannak javaslataik és ajánlanak kombinációkat a saját kínálatukból, melyek együtt nagyon hatékonyak lehetnek, de bevallom: én a saját, aktuális arcápolóimba kevertem – mikor éppen melyikhez volt kedvem – és így is remekül bevált.

A termék nagyon egyszerű elven alapul: 7 különleges, 100%-ban természetes eredetű összetevő egyedülálló keveréke van egy kis műanyag flakonba zárva és ez a radírozó por egyszerre hatékony, és gyengéd a leírás szerint, és ez valóban így van. Nagyon kellemes a használata, nem karcol, nem túl erős, pont a megfelelő mértékben és erővel radírozza le az elhalt hámsejteket. Ez a Kombinálható radírozó por az első 100%-ban természetes eredetű hámlasztó por az Yves Rocher kínálatában, és nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett hozzájuk a hírek szerint, ezért is voltam nagyon kíváncsi rá első körben.

Én elég régóta nem használtam ilyen intenzív radírt - egy maszkomban vannak még kisebb szemcsék, egyébként hámlasztani szoktam többnyire - de van az a helyzet, amikor jobbnak látom mostanában ezt elővenni. Ezzel a termékkel olyan intenzitású arcradírt keverhetünk ki, amilyenre tényleg vágyunk, amilyen erősségre a bőrünknek szüksége van, és ami megfelel az igényeinknek. A használata nagyon egyszerű, nem bonyolult a dolog: egy fél kupak az én bőrömhöz bőven elegendő mennyiség. Az arctisztítómból nyomok egy keveset a tenyeremben, erre rászórom a port, összekeverem a két tenyerem közt, és kezdődhet az arctisztítási folyamat. A végeredmény pedig puha, sima arcbőr. Az összetevői is nagyon szuperek, szerintem érzékeny bőrűeknek is megérhet egy próbát. Nekem az illatával van egy kis gondom: nagyon füves, natúr szaga van, de ez nem von le a értékéből, csak érdemes azért megjegyezni.


Próbáltatok már hasonló "csináld magad" kozmetikumot?
Vagy pont ezt esetleg?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!