2016. november 9., szerda

Instagram Feed | Akik miatt Instagram fan vagyok IV.


Egy újabb rövidke epizód az Instragram függőségem megerősítéseként. Továbbra is szinte megszállottan nézegetem a képeket, mert nagyon szeretem ezt az alkalmazást: teljesen kikapcsol és inspiráció forrásként az egyik legjobb platform szerintem. Most 6 felhasználót mutatok be Nektek, akiket követek és kedvelek: kávé, beauty, home dekor, minimalista stílus és gyönyörű cipők.

Ezt a lányt még az Instagram ajánló dobta be: folyamatosan bombázott ezekkel a csodás ételfotókkal, finomságokkal és iszonyatosan jó szögből fotózott képekkel. Olyan színekkel operál mintha egy mesebeli púderszínű világba csöppentünk volna: nála tényleg mindent ilyen szűrőn át látok, szinte azonnal fel is iratkoztam rá. 
Mondjam-e, hogy miért kapott ez a felhasználó? K Á V É. Aztán kisült, hogy egy nagyon csini koreai csajszi vezeti az oldalt, és ez már bőven elegendő volt Nekem, hogy azonnal nyomjak egy követés gombot. Kávé minden mennyiségben: ha függők vagytok, katt-katt!


Púderszín, fekete, fehér és szürke. A legelső kép amit láttam Tőle az alsó középső volt, és ez volt az, ami miatt feliratkoztam rá, mert annyira beleszerettem. Ő sem bonyolítja túl a dolgait, és nagyon bejön a képek stílusa. A cipőibe pedig konkrétan szerelmes vagyok! Már csak ezek miatt is érdemes csekkolni.


Hattiee stílusa szinte minden apró részletében egyezik az enyémmel, talán ezért is követtem be villámsebesen és a legelső alkalommal, amikor az Instagram bedobta az ajánlómba. Nagyon cuki, bájos lány, minden képét szeretem és szinte már várom, hogy mikor-mit fog végre feltölteni. Rögtön mosolyra húzódik a szám, ha meglátom.


Sophie az egyik kedvenc bloggerem, mert remek stílusa van, és általában olyan dolgokat választ és szeret, amelyeket én is, szóval elég sok ponton egyezik az ízlésünk. Először a blogját kezdtem el követni, aztán jött az Instagram fiókja. Ízlésesen és izgalmasan megkomponált képek és szuper bejegyzések.


A mai utolsó kedvencemre csak sokadjára iratkoztam fel, mert olyan gyakran dobta már fel az Instagram, hogy nem tudtam otthagyni 1-2 szívecske után és végül végigpörgettem a fiókját. Nos kb. ennyi kellett, és többé nem is tudtam elengedni Paulinát. Eszméletlen jó stílusa van szerintem. Isteni flat lay típusú képeket készít és lakberendezésben is abszolút az én világom. A bal alsó kép késztetett rá végképp, hogy feliratkozzak rá, mert kb. az én hálószobám is ilyesmi felépítésű - ágy, ajtó, szekrény pozíciója, és ezzel adott egy isteni ötletet, hogy dobjam fel egyszerűen ezt a részt én is kicsit. Nagyon inspiráló számomra.


Nektek van most olyan kedvenc felhasználótok, akit ajánlanátok Nekem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!