2016. augusztus 17., szerda

3 Perfect Beauty Pairings | Nyerő párosok


Szeretem az érzést, ha olyan új termékeket találok, amelyek valóban működnek, de azt még jobban szeretem, ha tökéletes párosokat találok, amelyek együtt még jobban működnek. Ma három olyan smink duót mutatok Nektek, amelyek szerintem remekül kiegészítik, és erősebbé teszik egymást.


NYX HD Photogenic Concealer korrektor (Green)
Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer korrektor (010 Porcelain)


Külön-külön említés szintjén már biztos mindegyik termékről beszéltem valamilyen platformon, de ha nem is nálam, máshol már egészen biztosan találkoztatok ezzel a kettővel. A NYX HD korrektor életem korrektora egyébként a "normál" árnyalatban, de ez a speciális zöld árnyalata kicsit különlegesebbé teszi - bár eleinte nagyon óvatosan bántam vele. Aztán kitapasztaltam, hogy minimális mennyiség is elég az elfedni kívánt területre. Én akkor használom leginkább, amikor már begyógyult az adott bőrhibám, de még piros a terület, és egy átlagos korrektor elfedi ugyan, de azért átüt. Ezeket az erőteljes pirosságokat szoktam úgy kezelni, hogy egy minimális mennyiséget eldolgozok rajtuk a zöldből. Ez kiüti a pirosságot és erre vagy csak egyszerűen a bb krémem viszem fel, szivaccsal és laza ütögető mozdulatokkal, vagy ha extra biztonságra vágyom, akkor a Catrice krémes korrektorát dolgozom el rajta. Tulajdonságaiban ez is olyan mint a tégelyes változat, de állagában sokkal szebben eldolgozható a folyékonysága miatt, így teljesen és nyom nélkül varázsolom le magamról a gyógyult, de még látható hibákat. Mindkettő fedése tökéletes önmagukban is, de együtt számomra verhetetlenek.NYX Soft Matte Lip Cream ajakkrém (Morocco)
Kiko Lip Pencil ajakceruza (705 Bright Geranium)


A NYX matt ajakkrémjei nagy kedvenceim már jó ideje, többször is olvashattatok róluk itt is, azonban ezt az árnyalatot még biztos nem mutattam, mert valahogy mindig volt nála valami izgalmasabb dolog. Panaszom továbbra sincs a formulájára, szépen kenhető az applikátorával, nem szárítja az ajkakat és igazán dögös az árnyalata, azonban ezzel sokkal óvatosabban kell bánni valamiért mint a többivel, mert bár mattra szárad és tartós, de a szélek nagyon cselesen tudnak viselkedni és olykor kiszaladnak a kis ráncokba, amit a világosabb nude árnyalatok nem produkáltak, ez sajnos igen. A Kiko ceruzáról már olvashattatok néhány hete, és egészen véletlenül alakult így, de tökéletesen működnek együtt, mert szinte azonos árnyalatúak és ami negatívum az ajakkrémben, azon a Kiko segít, mert remekül megtapad rajta a krém, és "megfogja" a széleket, valamit tartósítja is a végeredményt. Egy almába már nem harapnék bele utólagos csekkolás nélkül, de érezhetően erősítik egymást. És ez jó.Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying szempillaspirál

Revlon Ultimate All-In-One szempillaspirál


Érdekességnek gondoltam hozok egy harmadik párost is, bár itt az egyik résztvevő tetszés szerint lecserélhető. A Maybelline szempillaspirál szerintem továbbra is az egyik legjobb drogériás szempillaspirál, így adtam neki megint egy kis diadalmenetet. Ezzel szemben a Revlon mini spiráljáról még biztosan nem volt szó, és benne rejlik igazán a csoda. Eredetileg multifunkciós darab, de bevallom a felső pillasoromban egy örökkévalóság végigszaladni vele a szempilláimon, mert nagyon picurka feje van. Ezzel szemben az alsó pillasorban zseniálisan jó, minden apró részre befér és minden szempillát elkap, mindezt maszatolás és szerencsétlenkedés nélkül. Rétegezhető és gyönyörű babás szemeket lehet a segítségével készíteni, mert alul is olyan szépen meg tudom vastagítani a pilláimat, mint eddig szinte semmivel. Tényleg öröm ránézni. Nem pereg, nem ragacsos, igazán remek darab! Mostanában bármit használok felülre, alulra mindig a Revlon kerül és eddig még nem volt okom panaszra, semmilyen téren.


Nektek vannak bevált beauty párosaitok?

2 megjegyzés:

  1. nekem a Revlon spirálból a kék változat van meg és nagyon szeretem, ha szépen szétválasztott pillákat szeretnék! :) eleinte picit folyós volt az állaga, de mostanra lett jó, hogy picit sűrűsödött.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is megvan, de azt még nem bontottam ki, de ezek szerint szuper lesz, de jó!

      Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!