2016. március 1., kedd

INSTAGRAM | Run


Nagy kérdőjelekkel a fejemben ültem le megírni Nektek ezt a bejegyzést, és elég nehezen jönnek a szavak. Szokásos rövid időszakot felölelő Instagram válogatás - gondolhatjátok, hogy ugyan már, semmi extra. Pedig ilyenkor mindig próbálom összefoglalni az adott hónapokat, lezárni egy rövid időszakot és újba kezdeni. Csak úgy, mint a pénteki inspirációs bejegyzéseknél minden hét végén, itt is haladni előre, és kicsit kielemezni az elmúlt napokat. Az utóbbi 2 hónapom finoman fogalmazva is tragikus volt. Olyan mélységekbe merültem, amelyet leírni is szégyellek, ezért inkább csak próbálom levonni a tanulságokat, és ha picit hosszabbra sikerül a beköszönőm, sajnálom előre is, de emiatt lesz. Anélkül, hogy kiteregetném a magánéletem minden részletét, leírom ide magamnak emlékeztetőként, hogy mit tanultam ebből a 2 hónapból, mert látnom kell leírva, hogy túl vagyok rajta és haladhatok tovább! Gyorsan a mai zenénk <itt> és íme az intelmeim magamtól magamnak, a tovább mögött!

Netti! Ha gondok jönnek, azt a szervezeted és a világ jelzi, figyelj ezekre. Ha nem gyógyulsz meg 3 héten keresztül, és csak egyre betegebbnek, gyengébbnek és fáradtabbnak érzed magad, annak oka van. Amikor egy energiavámpír, állandóan panaszkodó és sosem boldog ember közelében töltöd a napjaidat, figyelj oda magadra, mert elég nagy valószínűséggel, hiába próbálsz Te igazodni, van akinek minden savanyú. Ha közel 4 év után megjelennek a legelső negatív vélemények a blogon, és egyszerre pár perces eltéréssel beömlik 3-4, az nem véletlen. Az építő jellegű kritikákat kezeld a helyén, a mocskolódásra pedig rántsd meg a vállad: ha ettől boldog, lelke rajta. Az ember változik, átalakul, mások lesznek a prioritások, más köti le a mindennapi figyelmét és az energiáit. Azért mert eddig volt egy mindennapi totális lelkesedésed, napi szintű aktivitásod, és ez hirtelen változni látszik, annak jó eséllyel szintén oka van. Olyan oka, amelyeket nem könnyű egyedül feldolgozni, és ha valaki nem ismer, nem tudja ezeket az okokat. Tudd, hogy nincs joga kioktatni, Neked pedig tényleg vállat kell vonnod, és továbblépned. Bízz mindig a megérzéseidben és ne harcolj ellenük. Tudod mi a jó Neked, jól ismered magad. És végül a legfontosabb! Amikor a legnagyobb szükséged van rá, a barátaid ott vannak. Nem csak a régi, legjobb barátok, hanem az újak is. Azok a barátok, akiket a blognak köszönhetsz, és érzed, tudod, hogy ott vannak, erőt meríthetsz belőlük. Lányok Ti tudjátok, hogy kik vagytok, köszönöm! ♡

2016 első kávéja volt, erre tisztán emlékszem.

Kedvenceim továbbra is.

Ez a kis hold őrzi az álmaimat éjjelente.

Ez az időszak a képeim alapján a sok-sok fantasztikus ajakkencéről szólt.
A tavasz első napsugarai is bekúsztak vége.


Ha tavasz, akkor semmi más csak ez. Nagyon én vagyok, tökéletes virágos és nőies illat. 

Régóta vágytam rá, és egy szomorkás, esős napon végül egymáséi lettünk.

Ami mindig képes kihúzni a gödörből: csípős csirkeszárnyak, nyamm.

MAC mennyország.

P A S T A. Gyors ebédnek mindig tökéletes választás.
Két végletben teltek a napjaim télen. Vagy klasszikus piros manikűr....

... vagy nude. Semmi minta, semmi dísz. Valamiért mostanában nem kívántam meg mást.

Ezt is kipróbáltuk, de valamiért nem lett a kedvencem.
Oysho sale, jeje. Teljesen beleszerettem, az egyik kedvenc üzletemmé vált.

Kiss Kiss. 

Hello március, hello tavasz. Már borzasztóan vártalak!

14 megjegyzés:

 1. Kedves NETTI! Ritkán írok ide, de mindig figyelem a bejegyzéseidet. Nagyon szeretem,amit csinálsz. Szuper, profi blogot írsz, az egyik kedvencem vagy. Fanyalgók, rosszakarók mindig lesznek. Ha pedig a munkahelyi környezet olyan, hogy egy energiavámpír megkeseríti a mindennapokat, lépni kell, mert az egészség rovására mehet. Tudom, sajnos ebben őrlődtem én is 3 évig. Nagy nehezen sikerült kilépnem, váltanom. Muszáj volt, mert már nekem is az egészségem látta kárát. Fel a fejjel, egy nagyon pozitív kisugárzású, erős lány vagy! És tudod, eső után mindig napsütés jön! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teljesen hasonlót szerettem volna írni én is ehhez a cikkhez ;)
   Sajnos nálam is ugyanez a helyzet, az utóbbi két hónap, új év ide vagy oda, rettenetes volt, és a pokol minden mélységét megjártam, úgy érzem...és amikor azt hiszed, nincs lejjebb, akkor megint történik valami, ami újra csak lejjebb húz.
   DE! Tudom, nagyon nehéz, de ezeket túl kell élni, hisz utána egyszer csak jobb jön ;)
   Amióta a panaszkodó, nem boldog embereket kerülöm, azt vettem észre magamon, hogy sokkal de sokkal pozitívabb vagyok, és akkor is tudok nevetni, amikor ilyen "csodás" idő van, mint a mai, és a reggelem úgy indul, hogy a kezemben marad otthon a darabjaira szétrohadt fürdőszobai csap :D :D Az élet ilyen, meg kell tanulnunk a nehézségekkel teli helyzeteket kezelni, és tovább, előre haladni az utunkon ;)
   Fel a fejjel, én is csak azt tudom írni, ne hagyd, hogy a rosszak hassanak Rád, egy mosollyal jelezd nekik, hogy erős vagy, és nem jött be a próbálkozásuk ;)
   Remélem már teljesen meggyógyultál, vigyázz magadra és írj nekünk továbbra is ilyen csodaszép képekkel teli postokat. Ölelés Neked! <3

   Törlés
  2. Dettó!
   A negatív emberekkel ne foglalkozz, ilyen energiavámpíroknak nincs helye a mindennapjaidban! Kitartás! <3 [egyébként nem lehetne nem google profillal hozzászólni? nem igazán használom :/]

   Törlés
  3. Ágnes: Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat, aranyos vagy és örülök, hogy most írtál! :* Nem veszem magamra általában az ilyen jellegű kommenteket, de a lehető legrosszabb periódusomban érkeztek, és em jöttek jól - de a nagyobb gondot mégsem ezek okozták. Szerencsére már túl vagyok a nehezén, időben ki tudtam lépni, örülök, hogy idővel neked is sikerült.

   Klaudia Horváth: Nagyon sajnálom, hogy Neked is szörnyű dolgokat kellett átélned, tényleg csak felfelé visz az út! :) Tudatosan, ahogy Te is csinálod minden sokkal jobban megy, legalább tudunk nevetni magunkon a végén. :D Köszönöm szépen a jókívánságokat, és a kedves szavakat! ♡

   Szandi Coffee Is My Drug: Köszönöm köszönöm! (Levettem a névtelen komment lehetőséget év elején, egy ideig még így is marad, mert inkább ez, mint az, hogy egyesével hagyjam jóvá a kommentjeiteket. :( Idővel, lehet, hogy visszaváltok Névtelenre is.

   Törlés
 2. Szia Netti! Szerintem fantasztikus a blogod, nekem is az egyik kedvem. Letisztult, finom, nőies, púderes, a nyugalom szigete. Nem tudom milyen bántások érkeztek a bloggal kapcsolatban, de ne foglalkozz velük. A blog -akármennyire is az életed része- mégis csak egy hobbi, kezeld is úgy. Ne kelljen "muszájból" megírni a heti 3-4-5 bejegyzést vagy gyakran posztolni az Instagramra. Engedd el ezt a kötelezettséget, töltődj fel! Szeretünk, itt leszünk veled/neked...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira köszönöm! Ilyet olvasni a mai napig szuper érzés, nagyon örülök, hogy szereted! ♡ A fő gondot végülis nem a negatív kommentek okozták, az csak egy csepp volt a tengerben, rosszkor érkeztek, így emlékezetesek maradtak. Muszájból nem írok többé - bár ez eddig is így volt - igyekszem ehhez tartani magam, köszönöm, hogy vagytok!

   Törlés
 3. nem vagyok nagy ölelgetős, sőt, inkább hat lépés távolságot tartok a három helyett is, de most megölelgetnélek :-)

  VálaszTörlés
 4. Igaz, nem a fent említett területeken, de nekem is volt pár mély pontom az utóbbi 2 hónapban. És többektől is hallottam, hogy ilyeneken mennek keresztül. Nem tudom, mi lehet a levegőben... :P
  Nekem is a Szütyő az egyik kedvenc magyar blogom! Pont tegnap gondolkodtam azon, hogy valamit biztos rosszul csinálok, mert még nem kaptam én sem negatív kommenteket. :P Egyébként szerintem nem feltétlenül rossz, és ha valóban lehet tanulni a kritikából, akkor még jó is. ;)
  (Az Instagram feed-ed is szép, tematikus).

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez a 2016-os év átka lehet, utálom :p Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! ♡ Nem csinálsz semmit rosszul, minden úgy szuper nálad ahogy van, ezért is nem jönnek a negatív kommentek. Örülj neki, ez szuper dolog! ;)

   Törlés
 5. Ez az utolsó kép gyönyörű, csodaszép vagy rajta!
  Igen, figyelni kell a jelzésekre, a betegség azt jelenti, pihenj, vond ki magad kis időre. (És gyógyulj meg.)
  Jaj, nekem is volt energiavámpír lakótársam, nem lehetett tőle megszabadulni. A panaszkodás amúgy sem old meg semmit, mert ő nem megoldást akart, csak dagonyázni az önsajnálatban és mondani, mondani. Ha én is esetleg meséltem volna valamit, nézett üveges szemekkel és folytatta a saját mondandóját, engem figyelmen kívül hagyva. Lefárasztott. Van kezelési módja ennek is, nem meghallgatni, hanem másról beszélni, dicsérni rajta valamit és csak a pozitív mondandójára reagálni, már ha van, ugye.
  A trollok meg bárhol megjelenhetnek, képzeld el, mennyire sanyarú élete lehet annak, aki ebben leli örömét, inkább szánd, vagy legjobb, ha nem foglalkozol vele, ő egy ismeretlen gonoszkodó ember!! Kit érdekel?
  Nem baj, ha kevesebb a poszt, a lényeg, hogy örömödet leld a blogolásban, hiszen ez egy hobbi.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aww, nagyon köszönöm! ♡
   Mindig utólag jön rá amúgy az ember, hogy mi minden elkerülhető lenne, ha bizonyos embereket kizárnánk, vagy kerülnénk, vagy máshogy reagálnánk dolgokra, neked is volt akkor ilyen emberekhez szerencséd, szörnyű.
   A troll sem volt olyan vészes, csak épp' a legrosszabb időszakban érkezett, ezért is maradt meg élesen az emlék, egyébként nem lett volna gondom ezzel.

   Törlés
 6. Imádom a képeidet, így egymás után pedig pláne hangulatosak. Az utolsó kép pedig, gyönyörű vagy *-*
  Remélem most már sikerült meggyógyulnod mind a betegségből, mind pedig kilábalni és magad mögött hagyni a mélypontot. Aztán pedig újult erővel, pozitívan vághatsz bele mindenbe ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy! :*
   Most már sokkal jobban vagyok igen, még alakul a dolog, de már látom a fényt az alagút végén. ;)

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!