2016. január 20., szerda

Revlon | R E D


Az utóbbi hónapokban a manikűrözési szokásaim eléggé alapszintre csökkentek, mondhatni megcsömörlöttem minden létező árnyalattól és finistől. Nem azt mondom, hogy nem használtam semmit sem, de a nude ezer árnyalatán, a bordókon és a piros körömlakkokon kívül nem igazán keltette fel más az érdeklődésemet. Nagyon szeretem a klasszikus darabokat, ezért most az egyik kedvenc "tökéletes piros" körömlakkom mutatom meg Nektek. Pont a legszebb árnyalat, olyan amin mindig megakad a szemem.

Ez volt az első találkozásom a Revlon körömlakkokkal, pedig már nagyon régóta nézegetem őket - Essiebutton kis lilája online belopta magát a szívembe, természetesen itthon még nem kapható - de egy tökéletes pirosra mindig vevő vagyok. Magasfényű, tükörsima, tartós. Ez jellemzi a terméket - legalábbis a márka ígérete szerint, és ezt részben teljesíti is. Az ecsete nagyon vékonyka, és kissé hosszú, picit nehézkesebb is vele bánni, ha nem vagyunk elég rutinosak, de ügyesen szabályozható az irány, teljesen kezelhető.


Sűrűbb, zselésebb krémes állaga van, emiatt abszolút tökéletesen fed egyetlen rétegben - én most is a szokásos két rétegemet viselem a képeken, mert nekem ennyi kell, sokkal jobban kedvelem ezt a vastagságot, de nyilván ez egyéni preferencia kérdése. Mivel elegendő egy rétegben is felkenni a tökéletes árnyalat gazdagság és fedés eléréséhez, igazi jolly joker lehet a rohanós időszakban, mert a száradási ideje isteni, nagyjából 5 perc alatt teljesen megszárad.


Egyetlen bibi van vele: nekem fedőlakk nélkül 1-2 nap alatt itt-ott megpattant a szín, és ez egy picit azért bosszantó. Többször is viseltem már, és minden esetben elég gyorsan megtörtént a baj, bár nem mindegyik ujjamon, nem tudom mi lehet a gond... Összességében, ha egy igazán gyönyörű klasszikus piros körömlakkra vágytok, feltétlenül ajánlom a beszerzését, mert ez sosem megy ki a divatból, de erősen ajánlott rá egy tartós fedőlakk használata, a bajt elkerülendő.

9 megjegyzés:

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!