2015. november 30., hétfő

Top 6/6 Instagram Account | Akik miatt Instagram fan vagyok


Nincs mit szépíteni: Netti vagyok, és függő. Instagram függő. A szokásaim eléggé összeszedettek egyébként, mert tényleg csak olyan felhasználókat követek, akik érdekelnek, és elég gyakran tisztogatom is a listámat, hiszen egy idő után számomra követhetetlen és élvezhetetlen a képek özöne. Akik viszont bent maradnak, azokért lényegében rajongok. Imádok belesni ugyanis az életük pici kis részleteibe, számomra mindig izgalmas, hogy látják a dolgokat, milyen szögből fotóznak például, mit tartanak fontosnak a megosztásra, és szeretem az ízlésesen beállított szép képeket is. Inspirálóak és jó rájuk nézni. Ma 6 magyar és 6 nemzetközi felhasználót mutatok be Nektek - képekben csupán, hozzáfűzött komment nélkül, mert szerintem ezek mindent elmondanak - nagyon szeretem a kompozícióikat, a színeket amelyek jellemzik őket, a letisztultságukat, az olykor minimalista, olykor nagyon színes és nagyon finom életképeiket, mindent amit látni engednek. Most épp' Ők tizenketten a leginspirálóbbak számomra. (A felhasználóneveik kattintásra nyílnak, nézzetek szét náluk bátran.)

@hello_garlic


<<>>


Nektek kik a kedvenceitek?

12 megjegyzés:

 1. Jaaj, ezek a képek.. Pont ilyen profilokat keresek egy ideje, rám fér az inspiráció. :) Szóval most megyek Instára.. :D

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép képek én is szívesen nézegetek ilyeneket, habár ezek nekem túl megkomponáltak túl Pinterest szagúak. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én ezeket szeretem leginkább, szeretek szép megkomponált képeket nézegetni. :))
   Akkor szeretem jobban csak a spontán életképeket, ha "ismerem" azt akit követek, például titeket és más bloggereket pl., csak akkor izgi. :)

   Törlés
  2. Érdekes amit írsz, én mindig az életképeket szeretem nézegetni, akkor is, ha nem ismerem személyesen, akit követek :)

   Törlés
  3. Mindenki megtalálja bennük, amit keres ;)

   Törlés
 3. Nagyon jó kis összeállítás. Én ebből csak @happilygrey-t ismerem és követem, de azt hiszem megnézem magamnak a többit is. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megéri csekkolni a többieket is, olyan nagyon szuperek. ;)

   Törlés
 4. waaaa Netti!! Most már tudom, hogy honnan talált meg ez a sok új követő Instagram-on. Annyira jól esik, hogy beleraktál a listába, teljesen feldobtad az amúgy mostanában nagyon sok munkával teli, gondterhelt napjaimat! :))
  Kölcsönös az érzés, én is imádom a képeidet! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ♡♡♡ Cuki vagy! Örülök, hogy picit feldobtam a napodat! :* :*

   Törlés
 5. tele van tartalommal és mondanivalóval!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tudom feltűnt-e, de ez egy személyes kedvenc bejegyzés, amiben egy képfeltöltő alkalmazás profiljait, és képeit mutattam be, ahol - bármilyen furcsa számodra - a képeken van a hangsúly. De van még 603 tartalmas, olvasnivalónak kitűnő bejegyzésem, szemezgess szabadon. ;)

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!