2015. november 29., vasárnap

#DecemberPhotoChecklist2015

Hamarosan elérkezünk az év utolsó, tizenkettedik hónapjához. Ez az időszak többnyire az évzárásról és a karácsonyi készülődésről szól - izgalmas, pörgős és általában nagyon színes. A mi karácsonyunk most talán inkább az emlékezésről fog szólni, és a befelé figyelésről, hiszen idén már sajnos eggyel kevesebben álljuk körül a karácsonyfánkat, és énekeljük vállalhatatlanul hamisan a Kiskarácsony nagykarácsonyt, a Mennyből az angyalt és azokat a dalokat, amelyekre még emlékszünk. Én mindent megteszek azonban, hogy ez a hónap minden napra tartogasson számomra egy kis boldogságcseppet, egy csipetnyi varázslatot. Egyszerűen okot kell találnom rá, úgy érzem erre most nagy szükségem van. Ezért arra gondoltam, hogy ezt a hónapot szeretném megosztani veletek az Instagramon! Szeretném, ha minden napban egy picit, pár percet, egy kép erejéig együtt lennénk. Hogy minden nap álljunk meg egy pillanatra, nézzük meg az aznapra kiosztott érzést, és örökítsük meg, ami erről eszünkbe jut. Amolyan adventi képnaptár, csak ez most végigjön velünk egészen december végéig (angolul írtam meg a pontokat, remélem nem bánjátok, de hátha más is követne minket a nagyvilágból.) Remélem velem tartotok: elsején indulunk, de bármikor becsatlakozhat bárki, aki szeretne. Ha csatlakoztok, a képen szereplő hashtaget feltétlenül használjátok, hogy biztos megtaláljam a képeiteket! Engem boldoggá tenne, ha megosztanánk egymással ezeket a pillanatokat! 

10 megjegyzés:

 1. Sajnos nálunk is hasonlóan, picit szomorkásan telnek majd az ünnepek, a nemrégiben történt tragédia miatt. Emiatt természetesen nagyon várom, illetve a készülődés mindig nagyon örömteli pillanatokat jelent nekem, ezért is örülök ennek az Instás összefogásnak. Köszönöm rá a meghívásod, igyekszem minél több napon becsatlakozni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon sajnálom a szomorú dolgokat, sajnos átérzem, kitartást.
   Szuper lesz ez az összefogás és képfeltöltögetés, sok üzit kaptam miatta, olyan jó lesz mindenkihez picit belesni az ünnepek alatt. ;)

   Törlés
 2. Nalam a Wham Last christmas az ultimate karacsonyra hangolodo music, meg Mariah All I want for Christmas ..csatlakozom, de nem tudom, hogy koltozkodes kozben (ismet ugye) mit tudok majd alkotni <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Juj ezek a számok nekem is nagy kedvenceim, annyira jól sikerült klasszikusok!
   Amikor épp lesz időd akkor csatlakozz be, kitartást a költözködéshez! ;)

   Törlés
 3. Én inkább nézni szeretem ezeket az összefogásokat, mint csinálni, szóval bár én kimaradok, de azért nagyon várom! :)
  Sajnos nálunk is történtek rossz dolgok az elmúlt időben, de vigyáztak ránk odafentről, úgyhogy szerencsére kerek és teljes lesz a család karácsonykor.
  Kívánom, hogy jól teljenek az ünnepek és a várakozás, és ha valakinek sírni támad kedve, csak is a szép emlékektől legyen, ne a szomorúságtól. :)♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó lesz :) Ha mégis kedved támadna hozzá, bármikor becsatlakozhatsz ;)

   Törlés
 4. Kinyomtattam a listát, és kitűztem a kis parafatáblánkra a befizetendő csekkek mellé, így nem felejtődik el, csak rá kell reggelenként néznem, és memorizálni az aznapi kulcsszót. :))

  VálaszTörlés
 5. khm ... most, hogy eljutottunk a második naphoz, amit nyilván nem tudok teljesíteni (hacsak éjjel nem), jelzem, hogy imádom az egészet, de ki fog maradni ez-az nekem, ha nem gond, nem szívesen osztok meg magamból ennyi mindent mindenkivel. :-)
  jikkavoltam

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!