2015. október 8., csütörtök

UMA Cosmetics Mono Eyeshadows | Szemfestékek, megfizethető áron?!


Szerencsésnek mondhatom magam, mert beauty bloggerként egyre többször nyílik lehetőségem együttműködni márkákkal, legyenek azok számomra teljesen újak, vagy olyanok, melyeket már jóval a "blogger életem" előtt is ismertem és kedveltem. Sokszor van persze olyan is, hogy nem élek a lehetőséggel, mert nem érzem a magaménak az adott terméket, és persze néhányszor győz a kíváncsiságom. A mai bejegyzésben egy olyan márkáról lesz szó, amelyről bevallom töredelmesen: eddig még sosem hallottam. Amikor megkeresett a <Make Up Plaza>, és felajánlotta az együttműködést, rövidke gondolkodás után igent mondtam. Szívesen dolgozom együtt a céggel, hiszen szinte az indulásuk kezdete óta szorgos vásárlójuk vagyok, abszolút megbízható online webshopnak tartom őket, akik folyamatosan fejlődnek, és egyre több újdonságot hoznak el számunkra.

Az UMA Cosmetics mono szemhéjpúderei közül kaptam meg most 10 árnyalatot kipróbálásra, és biztos vagyok benne egyébként, hogy találkoztatok már mostanában ezekkel a kicsikékekkel, mert Szandra <itt> és Viki <itt> is írt róluk pár hete. Első ránézésre egyébként úgy tűnt, hogy nem ugyanazokat az árnyalatokat kaptuk meg mindhárman, de végül kiderült, hogy mégis, aminek kevésbé örültem, hiszen talán az UMA-nak is jobb lett volna, ha több árnyalat kerül ki tesztelésre. Sebaj.


Amikor megláttam mely 10 árnyalatról van szó, egy picit megijedtem. Akik hosszabb ideje olvasnak tudják, hogy lényegében a natúr és földszínek skáláján mozgolódom ami a sminkelést illeti, így én is újdonságként éltem meg a szitut. De ilyen helyzetből szép ugye nyerni, szóval lássuk mire jutottam a próbálgatással.

33 cast away (matt), 29 the purple show (szatén), 25 the beauty at least (szatén)

32 mint fever (matt), 19 northpark (szatén), 38 the queen's speech (csillámos)

34 finding orange (matt), 31 welcome las vegas (matt), 41 red mountain (csillámos)

30 grey linings (matt)

Nagyjából színárnyalatokra osztottam a képeken a szemhéjpúdereket, így számomra is jobban átláthatóbbá vált az egész, és szerintem Nektek is sokkal emészthetőbb. Próbálgatom és hordom már némelyiket pár hete, és nagyon vegyesek az érzéseim velük kapcsolatban. Vannak köztük egészen kiemelkedőek és izgalmasak, és vannak kissé gyengébbek is - de ez gondolom típusbeli sajátosság. 

30 grey linings, 33 cast away, 29 the purple show, 25 the beauty at least, 32 mint fever, 19 northpark, 38 the queen's speech, 34 finding orange, 31 welcome las vegas, 41 red mountain

Sorban haladva, ha megnézzük a színeket leggyengébben a mint fever mentazöld, és a finding orange halvány narancs árnyalata teljesített - primer fölé kenve sem túlzottan pigmentáltak, szinte átlátszóak. A welcome las vegas korallos árnyalata nekem szemre nem működött, mert nem állt jól, de isteni barackos arcpírt varázsolhatunk vele magunknak. Ha eleve ennek szánjátok, igazi kincs lehet. A legpigmentáltabb egyértelműen a northpark sötétzöldje, a the queen's speech csillogó kéke és a red mountain szikrázó pinkje lett. Igazi főnyeremény lehet a színesen sminkelőknek, mert egy húzásra produkáltak olyan színt, mint amit a képen is láthattok. A legjobb satírozó árnyalat díját pedig a cast away nyerte nálam: szerintem mesésen olvasztja össze a széleket, finom mozdulatokkal eltompítja a legélesebb vonalakat is. Ez a szürkés-lilás árnyalat igazán mesés.

A kedvencem végül mégis ez a két árnyalat lett. Egy szatén kategóriába sorolt sötétlila (ami számomra inkább még a matt szemhéjpúderek csoportját erősíti) és egy barnás árnyalat, amely egyértelműen szaténfényű és egy kis rezes izgalmat is csempésztek bele - tökéletes fall favourite! Gyönyörűen pigmentáltak, könnyedén satírozhatóak, bár itt is, mint a többi árnyalat esetében kissé porózus az állaguk. Ezt leszámítva nagyon a szívembe zártam őket, állandó helyet kaptak most az őszi everyday makeup dobozomban.


A szemhéjpúderek <ide> kattintva érhetőek el könnyedén. Nézzetek szét a kínálatban, csemegézzetek az árnyalatok között, mert szerintem némelyik szín bőven megéri a maga 590,- árát, főleg ha izgalmasabb, élénk színekkel akarjátok megfűszerezni a sminkkészleteteket, de elsőre bátortalanok vagytok, vagy csak kísérleteznétek, esetleg a halloween-i bulira szánt sminketeket turbóznátok fel valamilyen vadabb árnyalattal.

Találkoztatok már a márkával? Melyik szín tetszik a legjobban?

6 megjegyzés:

 1. Ennyi pénzért ajándék! A lilák mind tetszenek, most is lilával van kifestve a szemem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A lila kifejezetten szuper!! Nagyon tudom ajánlani. ;)

   Törlés
 2. Hihi, látom egyetértünk, ugyanaz a két szemhéjpúder lett a kedvencünk. :) :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen! Utólag láttam én is, mert direkt nem olvastam el előre a bejegyzéseiteket, kiváncsi voltam mit tapasztalok befolyásolás nélkül :D Jót kuncogtam amikor megláttam, hogy ugyanazok a kedvenceink.

   Törlés
 3. Pont matt földszíneket keresek, ezeknek az ára is teljesen rendben van, szóval most pont jókor jött ez a bejegyzés, köszi :D Szerintem teszek majd velük egy próbát. Egyébként díjat kaptál, bár nálad nem nagyon szoktam ilyen bejegyzéseket látni, de azért tudj róla :D http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/2015/10/dijat-kaptam-liebster-award.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor jó helyen keresgélsz, mert tényleg szuper kis földszíneik vannak - ez a kedvencem, különösen jó!
   Jaj nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen a díjat!!! ♥♥

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!