2015. október 18., vasárnap

Sunday Morning Links #15STEPMOM Ain't No Mountain High Enough - kezdjük rögtön valami nagyon pozitívval, ami feldobja a reggelt és jókedvre derít. Gyerekkori nagy kedvencem a film, szerintem valaha minden kislány táncolt így az anyukájával. Én is. ♡

How to Pack a Perfect Mason Jar Salad - sosem flancoltam még ezzel, nem így hordom magammal az ebédem, de azért elég jó kis variációkat mutatnak ebben a cikkben, érdemes megkukkantani.

The Struggles Of Makeup - az első hibába rengetegszer belefutottam már én is. És Ti?


American Ninja Warrior, Kacy… omg - most, hogy jóllaktunk, vidámak és szépek lettünk, nézzük meg egy videót erről a pöttöm lányról, aki olyat visz véghez, amit ebben a versenyben nőként, mint még senki. Ámulok és bámulok. 

How To Make Your Food Fancy AF - AF, it means as fuck :D és amúgy komolyan ennyit dob egy ételen, ha kicsit megdizájnoljuk? A válasz: igen. Ha egyedül eszem, akkor is szépen kitálalom magamnak az ételt, mintha valakiről épp gondoskodnék, mert így minden jobban esik. Ennyi időt szánjunk magunkra, megérdemeljük.

Bacon Lovers Meet Baby Pigs - én a bacont is imádom, és a cuki kis állatkákat és az icipici malackákat is, szóval biztos összezavarodtam volna, ha ezt így velem megcsinálják, jajj.

2 megjegyzés:

  1. Biztos, mert éhes vagyok, de a kajás videó tetszett most legjobban - na jó kit álltatok, mindig a kaja fog meg először :D Na de viccet félretéve, én is szeretek pepecselni díszítéssel meg hasonlókkal, tényleg már egy kicsi dizájntól is jobban néz ki minden:)

    VálaszTörlés
  2. Sokszor engem is :D :D Én is pepecselek, teljesen egyetértünk!

    VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!