2015. október 4., vasárnap

Sunday Morning Links #13

 

You Vs. Your Hangover - életem videója, isteniii! Mondom ezt úgy, hogy mázlista vagyok mert életemben alig voltam másnapos, pedig... De ez haláli, szakadok. :D

Get Ready Faster in the Morning with These Simple Time-Saving Tips - instant gyors tippek, ha folytonos időhiányban küszködtök. Reggeli zűrzavar kizárva, mindig kell egy B terv.

The Bathroom Mood Makeover: 3 Ways - szuper ötletek: nekem abszolút a második variációs óceán világ a kedvencem, kérem szépen!


13 Elegantly Minimalist Instagram Accounts to Follow - nem hiszem, hogy ragoznom kell, minimalista és elegáns. Tökéletesebb nem is lehetne. 

My Minimalist Recipes With Neatly Arranged Ingredients - nem túl hosszú bejegyzés, de annyira ötletesek a képek, hogy megmutatom Nektek is, olyan klassz.

Blank Space/Style (Taylor Swift Mash-Up) | Louisa Wendorff -Taylor Swift is megosztotta Louisa videóját a saját twitter oldalán, akkor akadtam rá én is. Hát libabőrös, nincs vita!

5 megjegyzés:

 1. én folytonos időhiányban szenvedek.. köszi a tippet! :D
  a fürdőszobák közül az 1. és a 3. variáció jöhetne *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igazán nincs mit, ugyanez. Folyamatos rohanásban vagyok, istenem de jó annak, aki időben el tud indulni és nem idegesen kezdi a napot emiatt :)

   Törlés
 2. átnéztem az Insta-oldalakat, párat rögtön be is követtem! =)

  VálaszTörlés
 3. A fürdőszobásnál nekem a 2. és a 3. is nagyon tetszik :) Az instás meg alatta a képek is jók :)

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!