2015. október 20., kedd

Milani Kisses | Őszirózsák, őszi csókok


Szerintem nincs olyan beauty addict köreinkben, aki ne hallott volna már valamilyen formában a Milaniról. Aki szerencsésebb, már eddig is begyűjthetett néhány tapasztalatot velük kapcsolatban, hiszen külföldi webshopok is szállítanak olykor Magyarországra. Nos, mostantól már kis hazánkban sem fog vissza minket senki, itthon is könnyűszerrel beszerezhetünk tőlük gyakorlatilag mindent, ami szemnek és szájnak ingere, a kínálat pedig hamarosan még bővülni is fog. Ma néhány őszies és nagyon klassz dolgot szeretnék nektek bemutatni, és a végén maradjatok velem, mert egy pici meglepetéssel is készültem Nektek!

Rögtön az elején nem bírok elmenni szó nélkül a kompakt külseje mellett. Egyszerűen annyira vintage, annyira édes és cukorfalat ez az apró rózsaminta, amint kanyarogvra és színűkben váltakozva alkotják meg a tökéletes árnyalatokat, hogy csoda. Félve nyúltam bele ecsettel - rémületes, hogy néhány hónap múlva eltűnhet a mintázat - de hát nem mi vagyunk értük, hanem ők értünk, így meg kellet bontanom a tökéletességüket.

Két árnyalatot mutatok be most nektek, és amikor megláttam őket bontatlanul, csak úgy magukban, nem láttam, hogy a későbbiekben milyen színben fognak pompázni, szinte ugyanolyannak képzeltem őket. Az egyik annyiban különbözik a másiktól, hogy barackosabb és néhány rózsaszínes kis virág is keveredik benne (01 Amber Nectar), ellentétben a másikkal, mely krémes, fényes, bronzos és nude is egyszerre (02 Hermosa Rose). Mindkettő viselhető és kellemes árnyalat. A Hermosa Rose, ahogy a képeken is látni fogjátok némileg fényesebb, és kevesebb szín keveredik benne, selymes fénybe borítja az orcáinkat, sokkal vagányabb. 

Ecsettel beleszántva kissé poroznak, ami nem feltétlenül jelent problémát, ha lefújjuk az ecsetet, mielőtt az orcáinkhoz érintjük őket. Erre oda kell figyelni, különben túl sokat applikálhatunk fel, és az eldolgozásuk nehézkes lesz, mert pigmentált darabokról beszélünk. Éppen ezért is írtam én is, és jelzik ők is a honlapon, hogy ezek a kis kompaktok tulajdonképpen 3 funkciót is betölthetnek egyszerre. Pirosítók, bronzosítók és highlighterek is egyben. 

01 Amber Nectar
02 Hermosa Rose
Baked Blush pirosító
A sztár termékük, mindenki ismeri hallomásból legalább a 05 Luminoso árnyalatot. Nagyon régóta nézegetem már ezt a kis égetett pirosítót, időről időre betettem a kosaramba különböző webshopokban, de aztán valami mindig visszatartott. Most már viszont nem tudtam nekik ellenállni, meg kellett kaparintanom. Ami engem egyébként először meglepett, hogy sokkal kisebb méretű, mint az előbb megmutatott rózsás darabok. Ez domború kissé, de mennyiségre is kevesebb (3,5 g míg az előbbi 10 g) szemre meglepő volt, bár sanszos, hogy így is sokáig velem lesznek, nem fogynak olyan gyorsan.

Égetett technikával készült, rendkívül könnyen eldolgozható, selymes textúrájú pirosítóról beszélünk. Gyönyörű selyempor, csillámok nélkül, és nagyon szép barackos/korallos árnyalata van. Szintén elég porózus, ecsettel mélyen bele lehet szántani minden alkalommal, itt is a kevesebb több elve érvényesül, oda kell rá figyelni.

A csomagolása az, ami nem kifejezetten jön be. Műanyag, és az enyém nem is zár tökéletesen, ráadásul az aljában található tükrös/ecsetes rész sem záródik megfelelően, így mindig megreptetem a tető felnyitása után, mert lendületből nyílik ki az alsó rekesz is vele együtt. Az előbbivel ellentétben nem egy táskába dobós darab.

Color Statement ajakkontúr ceruza 
Hogy lehet, hogy megannyi remek nude ajakrúzs mellett, eddig nem használtam ajakkontúr ceruzát? Ez a kérdés motoszkált a fejemben, aztán gondoltam egyet és néhány színminta ellenőrzés után meg is rendeltem a legvilágosabb 01 Nude árnyalatú ajakkontúrceruzát, amit jelenleg árulnak. Annyira szerencsém volt, hogy a színe szinte tökéletes. Azért szinte, mert egy leheletnyit lehetne világosabb, de ezen már igazán nem múlik, mert ettől eltekintve nagyon bejön. Minden elvárásomnak megfelel: krémes és puha, ezért könnyedén siklik az ajkaimon, megfelelően pigmentált, nem fut ki belőle egyik nude darabom sem, és remek alapot biztosít ezeknek a rúzsoknak. Többször viseltem csupán önmagában is, mert gyönyörűen mutat így is. Matt, de nem szárít, és nagyon tartós! Most erősen gondolkodom egy vörös és egy burgundi darab beszerzésén is, mert ha azok is hozzák majd ezt a minőséget, akkor azt hiszem én nyertem.


Bella Eyes Gel Powder szemhéjpúder 
Amikor megkaptam a kis csomagot, amit Nekem szánt a Milani, felsóhajtottam és azt motyogtam magamban, hogy nem igaz, nem igaz. Szinte minden darabot eltaláltak, és az ízlésemnek megfelelő termékeket küldtek. Mintha tudták volna, hogy a nude, selymes fényű, és természetes árnyalatok szerelmese vagyok. 3 szemhéjpúder is érkezett hozzám a highlighterek és a rúzsok mellé, a Bella Eyes szemhéjpúder kollekcióból, és ez a két szín szerintem a legszebb mind közül. Egyértelműen a 05 Taupe árnyalat lett a favoritom. 'Satin Matte' hatású, jól satírozható, kellemes állagú szemhéjpúderről van szó. Erőteljesebb színt érhetünk el vele, ha applikátorral dolgozunk, pufi ecsettel pedig szépen lehet vele mélyíteni a tekintetünket, vagy összesatírozni a széleket. A másik 28 Chiffon árnyalat 'Highlighter/Shimmer' típusú szemhéjpúder (jó tisztában lenni azzal, hogy több típus is szerepel a kínálatban, ezért rendelés előtt érdemes színmintákat keresni, nem mindig szín hű a webshop képe sajnos.) Kompaktban egyébként nekem egy szinte tejes, vanília fehér és nagyon tömény árnyalatnak tűnik, de finoman belesuhintva, és óvatosan felapplikálva tényleg igazán fényes, és selymes eredményt kapunk. Itt is, ahogy a másiknál ha ujjal vagy applikátorral dolgozunk sokkal erőteljesebb eredményt kapunk, pufi ecsettel pedig arccsontra is használhatjuk, fényesítés gyanánt. Ezt imádom amúgy leginkább bennük, hogy működnek az arc minden területén, szemre, arcra egyaránt! 

A poént nekem már előre lelőtték, ugyanis ez a gél púder elnevezés megtévesztő is lehet, de nem gél formulájú a szemhéjpúder, csupán csak amikor a kompaktba került még gél állagú volt, aztán alakult át egy speciális eljárás során por állagúvá.


Color Statement ajakrúzs 
Nagy felfedezések ezek az ajakrúzsok számomra, mert bár olvastam már róluk itt-ott, de használni őket, azért mégiscsak más. Elöljáróban annyit, hogy amióta megvannak szerelemben égek, a Tuscan Toast kifejezetten olyan, mintha nekem gyártották volna, egyszerűen isteni árnyalat, felváltva használom a kedvenc nude rúzsommal. <Ilyen> amikor viselem. Vaníliás, cukros illata van, de ízre abszolút nem zavaró. Nagyon egyszerű felkenni, nem szalad ki a kis ráncocskákba ajakkontúr nélkül sem, és puha, és krémes, és kenhető. Kicsit sem csúszkál, a múltkor volt egy alkalom, amikor ittam,  több fogást ettem, végignevettem és beszélgettem az estét, és nem mászott el rólam, nem kopott meg bántóan ízléstelenül, egyszer kellett javítanom rajta mindössze. A másik kedvencem a nude Bahama Beige árnyalat, ebből elegendő egyszer áthúznom az ajkaimon, és máris egyenletes lesz a végeredmény, az élénkebbekkel én hagyok időt magamnak: szépen felépítem, igazítom (a széleket akár ecsettel) és így tart ki hosszú órákon át. Egyszer mindenképpen ajánlok egy próbát velük, megéri őket tesztelni!

Nude, Bahama Beige, Blushing Beauty, Tuscan Toast, Velvet Merlot
Most is tartogatok Nektek egy kis meglepetést: nyereményként kisorsolok köztetek egy Illuminating Face Powdert 03 Beauty's Touch árnyalatban, és egy Bella Eyes Gel Powder szemhéjpúdert Rose árnyalatban. 


És hogy mit kell tennetek, ha szeretnétek megnyerni a termékeket?
Legyetek a blog feliratkozott olvasói és írjatok egy kommentet a blogbejegyzés alá október 31. péntek éjfélig, hogy szeretnétek jelentkezni a játékra és ne felejtsétek el az emailcímeteket sem megírni mellé! Frissíteni fogom ezt a bejegyzést majd a nyertes nevével és írok neki egy emailt is! Örülnék néhány plusz gondolatnak is esetleg, ha most van valami, amit megosztanátok velem a bloggal kapcsolatban - ha valamit hiányoltok, vagy kérnétek, vagy bármi, ami eszetekbe jut. Kíváncsi vagyok mi újság mostanában Veletek.

Van tapasztalatotok a Milani márkával? Meghoztam valamihez a kedveteket?

UPDATE:
Átszámolva a kommenteket, és levonva azokat, akik nem jelentkeztek, valamint az én hozzászólásaimat: a nyertes nem más mint Lolli!


65 megjegyzés:

 1. Szeretnék nyerni! lapathkatalin@gmail.com

  VálaszTörlés
 2. (Nem tudok értelmesen megnyilvánulni, mert minden bejegyzésedet percekig lapozgatom és csodálom, mert minden szavában tökéletes és finom, bármiről is legyen szó.)

  <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ♡♡ imádlak, de ez után a komment után meg fogom kapni, hogy persze, mert nálam minden bevált meg ferdítek, mert van közte olyan, amit kaptam... de hát ha tényleg bevált, most szégyelljem, hogy tényleg jók? :p

   Törlés
  2. Az ilyen rosszindulatú kommenteken mosolyogj egy jót és ne gyötörd magad miatta, inkább meríts erőt belőle. Amikor már olyan jó vagy, hogy másokat zavar..akkor jól csinálod! ;)

   Törlés
 3. A Glamour napi kuponokkal én is beszereztem tőlük egy rúzst, és a Beauty's Touch pirosítót?! (ezért nem is szeretnék jelentkezni a játékra :)), s azonnal megszerettem őket. A rúzs valami csodás, nem is lehet észrevenni, hogy az ajkaimon van, az összes többi színre fáj a fogam ezek után! :D

  VálaszTörlés
 4. Szia!
  Nagyon nagyon köszi a játékot! Csodásak a Milnai sminkcuccok! Glamournapokon sajnos lemaradtam, úgyhogy nagyon reménykedek :)

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörűek a képeid *.* Köszi a nyereményjátékot!! :) dorkakomkom@gmail.com

  VálaszTörlés
 6. Szia!
  Szeretnék jelentkezni a játékra! :) E-mail: cs.kitti57@gmail.com
  Külföldi youtube-os videókban már láttam hogy ódákat zengenek a Milani-ról. :) Engem leginkább a pirosítók (főleg a rózsás mintájúak) és a szemhéjpúderek érdekelnének, szóval érik már egy rendelés. :D

  VálaszTörlés
 7. Szeretnék jelentkezni a játékra! :) eveartdesign@gmail.com
  Hiányoltam egy Lushos bejegyzést... :)

  VálaszTörlés
 8. Jövök játszani, köszönjük a lehetőséget! :) katacita@gmail.com
  A rúzs nagyon jól áll, bár szerencsés vagy, szerintem neked a bold meg a nude rúzsok is tök jól állnak, én utóbbiaktól hullának nézek ki, pedig amúgy úgy tetszenek! :D
  Most keresem a tökéletes bordót... ez a Velvet Merlot nekem nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 9. Ó, olyan csodásak!
  Jó lenne nyerni:
  laposi.viktoria.mfg@gmail.com

  Köszi a lehetőséget!

  VálaszTörlés
 10. Szeretnék én is jelentkezni, köszönöm a lehetőséget!:)
  lajkolivia@hotmail.com

  Viszont ami ennél is fontosabb...azt hiszem beleszerettem a Velvet Merlot árnyalatba...esetleg várható róla kép 'elesben' is? :)

  VálaszTörlés
 11. ez egy mese, nagyon köszönöm a lehetőséget ♥
  atunderi.lonka@gmail.com

  VálaszTörlés
 12. ÚRISTEN!
  A rúzsok! Azt hiszem, szerelmes vagyok. A képek meg olyan megnyugtatóak, hihetetlen. :D
  Akkor már a játékra is jelentkeznék, köszönjük a lehetőséget. :) - mikeszandi@gmail.com

  VálaszTörlés
 13. Szia Netti!

  A Luminoso kicsit olyan, mint a Sleek Rose gold pirosítója, bár a Milani mégis egy leheletnyivel finomabbnak tűnik.
  A szemhéjpúderek közül a taupe nagyon tetszik, a lilásabb taupe darabokat jobban kedvelem, mint a "sárszínűbbeket" :]

  Az utóbbi időben nálam nagy felfedezés a KIKO (vásároltam két négyes szemhéjpúder palettát, néha-néha csak úgy kinyitom, hogy gyönyörködjek bennük, guilty pleasure), a Yamuna, és a Pupa - a krémes szemhéjpúdereik mesések.

  A játékra is jelentkeznék :] nusssii@gmail.com

  VálaszTörlés
 14. Nagyon szépségesek a képeid, igazi kikapcsolódás ide járni! ;) És köszönjük a játékot is, erre szeretnék én is jelentkezni. :)

  VálaszTörlés
 15. Gyönyörűségesek. :) A pirosítókon én is sokáig gondolkoztam de végül "kipakoltam" a kosaramból mondván, hogy majd majd majd... :) A szemöldök géljük viszont szuper tartós. No de én is megpróbálkoznék a játékkal: k.nanett@gmail.com.

  VálaszTörlés
 16. Imádom ősszel/télen ezeket a burgundi/vörös/bordó színeket *-*
  Köszi a lehetőséget! Az email címem: sz.barbara0429@gmail.com

  VálaszTörlés
 17. Szia! Köszönjük szépen a szuper játékot :) Szeretnék jelentkezni. preka87(kukac)gmail(pont)com

  VálaszTörlés
 18. Szia!
  Ezek a színek! Áááá, egyből belopták a szívembe magukat! Eszméletlen szépek! :0)
  Hűű, de örülnék nekik!
  zizitop@freemail.hu
  Üdv! Zita

  VálaszTörlés
 19. Szia Netti!
  A rúzsoknak valami eszméletlen csodás színük van, amúgy is elfogult vagyok ezekkel a színekkel kapcsolatban.

  Valamint jelentkeznék a játékra :) csordaslau7@gmail.com
  Köszönöm a lehetőséget!

  VálaszTörlés
 20. Gyönyörűűű termékek! Imádnám ezt a márkát. Sajnos itt nem kapható Erdélyben tudtom szerint. :(
  Élnék a lehetőséggel! mail címem: bokorbogi93@gmail.com

  VálaszTörlés
 21. Szia! :)
  Már rég fel vagyok iratkozva. Szeretnék jelentkezni a játékra! :)
  Annyira gyönyörűek ezek a Milani termékek, én a Baked pirosítót használom. A többi még újdonság :)
  E-mail: foldvar.nora@gmail.com

  VálaszTörlés
 22. Gyönyörűek ezek a színek. Szeretnék jelentkezni a játékra . Email: redakkrisztinaa@gmail.com Köszi a lehetőséget:)

  VálaszTörlés
 23. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra. Email: pappedit68@gmail.com
  A blogod igényes, izgalmas érdemes benézni ide mindig. A képek, a színminták nagyon szépek, jó, hogy magadon is megmutatod egész más az összhatás mintha csak színmintát mutatnál.

  VálaszTörlés
 24. Megrögzött Szütyőblog- és Milani-rajongóként szeretnék jelentkezni a játékra! <3
  E-mailem: takacsnori2@gmail.com

  VálaszTörlés
 25. De jó lenne nyerni! luthien@irj.hu
  Én most épp a tökéletes highlightert keresem, szívesen megtudnám, ez a Milani-e az. :)

  VálaszTörlés
 26. Szeretnék jelentkezni a játékra. hegyi.rita@gmail.com
  Még nem próbáltam semmit a Milanitól, de ezek a fotók mesések! Az a sötét szemhéjpúder egy álom. Na és a pirosító meg a rúzsok... Csak ámulok a színeken.

  VálaszTörlés
 27. Szeretnék jelentkezni a játékra! Bidzso75@gmail.com.
  Nagyon tetszik a blogod arculata!
  Köszönöm a lehetőséget!

  VálaszTörlés
 28. Gyönyörűek a színek,a pirosítók mesések! :) Még nem próbáltam semmit a Milanitól, pedig sok helyen olvastam róluk. Jó lenne nyerni! Szeretnék jelentkezni a játékra. E-mail címem: gitta0523@gmail.com
  Köszönöm a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 29. Szia !
  Szeretnék jelentkezni a játékra ! :)
  Imádom a Milani termékeket, mert olyan csodásak :)
  ancsa.gelanyi@gmail.com

  Köszönöm a lehetőséget ! :)

  VálaszTörlés
 30. nagyon imádom a letisztult stílust, amit átadsz nekünk olvasóknak, maradjon ez mindig így! (:
  szeretnék a nyereményekért ringbe szállni - gabriella.turcsek@gmail.com

  VálaszTörlés
 31. Istenem! Most már én is akarok a Milani-tól rendelni!
  Annyira szépek a színek és azok a textúrák... <3

  Ki is használom az alkalmat és jelentkezem a játékra. :D
  Az email címem: vincze.mariann07@gmail.com
  Köszönöm! :)

  VálaszTörlés
 32. Gyönyörűeeeek!! A Tuscan Toast, és Velvet Merlot istenem..pont ilyesmi színt keresek már tavaly ősz óta de valahogy magamban sem tudtam letisztázni pontosan milyen árnyalatot is, ahogy megláttam a Velvet Merlotot már tudtam:3 Azok a kis rózsák nagyon édik. Gyönyörűek a képek is mint mindig!
  Köszönöm a lehetőséget!
  E-mail címem: rekaa71@gmail.com

  VálaszTörlés
 33. Én még ezer éve láttam Púderfelhő Andinál egy Milani-s bejegyzést, ő szemceruzákat rendelt és olyan gyönyörűséges színekben voltak! <3
  Szeretnék jelentkezni a játékra, e-mailcímem: zsufie92@gmail.com

  VálaszTörlés
 34. Szia Netti, fú de nagyon irigyellek most, ez a csomag valami fenomenális leányálom! :)
  Engem nagyon érdekelne, ha elkezdenél videókat készíteni, tök jó stílusod van írásban is, szerintem videón ez méginkább átjönne. Sajnos mostanában - mivel elkezdtem gyakornokságomat - kevés időm jut olvasásra, vagy a kedvem is elmegy tőle, mert minden hétköznapom azzal megy el (szakdolgozat), de a videók sokkal kényelmesebben, szórakoztatóbban.
  Gondold át, én tuti kajolnám a videóid. ;)
  És persze, a fenti pink-pakknak is örülnék nagyon.
  Üdvök,
  Vivien

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Vivi, de rég láttalak erre :*
   Ezt már többen javasolták, de valahogy úgy érzem, hogy nem nekem való a videózás, nem érzem kihívásnak, nem biztos, hogy örömöm lelném benne. :)

   Törlés
 35. Nagyon kiváncsi vagyok a Milani termékekre, sajnos a Glamur napokról lemaradtam :(
  Szeretnék én is játszani, kata.fabian@gmail.com
  Köszönöm! :)

  VálaszTörlés
 36. Szia Netti!
  Én is szeretnék jelentkezni a játékra (eszter15@gmail.com). Köszönöm a lehetőséget!
  Szerintem nagyon hitelesek és meggyőzőek a bejegyzéseid, már több terméket kipróbáltam a Te javaslatod alapján, és teljes mértékben összhangban állt a véleményem a tapasztalataiddal. Számomra ez tesz egy blogot nagyon hasznossá, hogy mindenfajta árkategóriában, sokféle márkájú terméket bemutat, és segít eldönteni, hogy mit is érdemes valóban kipróbálni. Az már csak hab a tortán, hogy a fotóid eszméletlenül ízlésesek, már attól jobban érzem magam, ha csak azokra ránézek. :)
  Összességében csak így tovább! Mindig nagyon várom az új bejegyzéseket! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, és nagyon örülök, hogy így gondolod, szuper, hogy segíteni tudtam! :*

   Törlés
 37. Szia!
  Gyönyörűek ezek a színek, köszönöm a lehetőséget a játékra!
  Szeretnék jelentkezni: saliga.viktoria@gmail.com

  Szép napot :)

  VálaszTörlés
 38. Szia :)

  Én szivesen olvasnék bejegyzéseket ugy altalanossagban a hetkoznapjaidrol, munkadrol (csak hogy mivel foglalkozol,miert,mit szeretsz benne ,mit nem) almaidrol,terveidrol, ugyanezekrol amikor meg csak nagylany voltal,es mennyi valosult meg :) es nem kifejezetten a maganeletedrol,hanem ami publikusabb :)

  Jelentkeznek a jatekra: jozosziszko1@gmail.com

  VálaszTörlés
 39. Szia!
  Köszi a lehetőséget a játékra :) ezennel szeretnék rá jelentkezni: kodmong@gmail.com
  Szuper a blog, mindig jó érzés meglátni facebookon a posztjaidat a szépséges képekkel :))

  VálaszTörlés
 40. Szia! Köszönjük a játékot! :) Csodaszép minden Milani termék, jó lenne kipróbálni őket. E-mail címem: ebnerjano@gmail.com

  VálaszTörlés
 41. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kik-ben vettem, itt írtam róla: http://www.szutyoblog.hu/2015/09/sweet-sweet-home.html :)

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 42. Szia! Szeretnék én is jelentkezni ezekért a szépségekért!
  E-mail címem: beautysecretsfromnora@gmail.com

  A Baked Blush nagyon tetszik, illetve a rúzsok közül a Tuscan Toast és a Velvet Merlot. Előbbi nagyon jól áll a képen, amit linkeltél!! ^^

  VálaszTörlés
 43. Szeretnék én is jelentkezni! katagombos3(kukac)gmail(pont)com
  Annyi észrevételem lenne, hogy néha kicsit nehéz beazonosítani, mi van a képen (pl. swatcholva). Talán jobb lenne feliratozni, ahol nincs... de nem vészes dolog. Egyébként nagyon csípem a blogodat! ;-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Általában mindenhol van feliratozva (ahol pedig nem a kép, ott alatta ott van) ha lemarad a felirat akkor azért marad le mint itt is, mert egyértelmű, hogy melyik-melyik enélkül is. Köszi :)

   Törlés
 44. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra. Email címen:szabogreta86@gmail.com
  Köszi a lehetőséget. Puszi.

  VálaszTörlés
 45. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékra, köszönöm a lehetőséget! Email címem: nagyrenata0314@gmail.com
  Nagyon szeretem a blogodat, a kedvencem a Pinterest Péntek, amit minden héten nagyon várok. Ha van időm, akkor az irodai gépemen kukkantok be hozzád, és imádok nálad időzni. Ha pedig csak itthon van időm a kedvenc oldalaimat bújni, akkor az elsők között vagy, mert maximálisan kikapcsolnak azok a dolgok, amikről írsz. Csak így tovább, én nagyon drukkolok neked! :)

  VálaszTörlés
 46. Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra és köszönöm a lehetőséget!:)

  VálaszTörlés
 47. Imádom a képeidet! Annyira szépek, letisztultak. Irigykedek rendesen :)
  everatala kukac gmail pont com

  VálaszTörlés
 48. Én is szeretnék jelentkezni-e-mail címem: judit.molnar@rezidorparkinn.com) :) A képeidet nagyon szeretem. Amúgy mindig csak ámulok, hogy milyen jól állnak neked a rúzsok. Hasonló szájformánk van, de nekem nem állnak ilyen jól. :(

  VálaszTörlés
 49. Ezek gyönyörűek! Eddig még nem rendeltem, de csak mert a bőség zavarában nem tudom mi mindent válasszak. Szeretnék játszani: hanna.sadek@gmail.com Igazából azért "követlek" mert szeretek szépet látni és mindig jó minőségű swatchokra vadászok :) Barátomat őrületbe is kergetem vele :D A mai rögtönzött facebook bejegyzésed a lakberendezős boltról nagyon tetszett, mert egy kis változatosság volt és újdonság, én az ikeafan ha egyszer beszabadulok oda...

  VálaszTörlés
 50. Szia Netti! :) Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra és köszönöm a lehetőséget. Szeretem olvasni az írásaid, a PP bejegyzéseid pedig már teljesen a pénteki rutinomhoz tartoznak!:) julia808@outlook.hu

  VálaszTörlés
 51. Szia! Szeretnék jelentkezni. :) Email címem: vajdakitti1999@gmail.com

  VálaszTörlés
 52. Ezt nem hagyhatom ki, mert eléggé tetszett eddig az összes Milani termék, amiről láttam posztot :)
  Szóval szeretnék jelentkezni a játékra, e-mail címem: zile (kukac) freemail (pont) hu

  VálaszTörlés
 53. Ezekert a gyönyörűségekért szeretnék versenybe szállni ! *_*

  Annyira esztétikusak a posztok és csinos a blogod :)))

  porcukorborso[kukac]gmail[com]

  VálaszTörlés
 54. Szia!
  Mária Surányi néven követem a blogodat. /Facebookon is/Szeretnék jelentkezni a játékra. e-mail címem:suram@gmail.hu.Nagyon tetszik, amit csinálsz.
  Köszi a ehetőséget.

  VálaszTörlés
 55. Köszönöm szépen! Nagyon nagyon örülök! :)) Már írtam is neked! :))

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!