2015. szeptember 27., vasárnap

Sunday Morning Links #12


7 Body Positive Shopping Tips For Buying Jeans If You Know The Struggle Known As Denim In The Dressing Room - hasznos tippek? Hasznos tippek. Vagy lehet, hogy csak ötletesek, mindenesetre farmert venni bonyolult, és ez segíthet egy picit.

Grown Women Try '90s Beauty Products - hát ezt nem biztos, hogy minden olvasóm érezni fogja, de én nagyon benne vagyok :D mókás így visszatekinteni, én is használtam akkoriban néhány furcsaságot.

Guys Curl Their Eyelashes For The First Time - édesjóistenem, ezen most itt vihogok, annyira kis elárvultak és helyesek!


Hotel Transylvania The Zing Song - csak mert itt a 2. rész és mert az elsőt úgy szerettem. Kivételesen szinkronosan, mert az nagyon jól sikerült ugyanis.

Box of Lies with Jennifer Lawrence - ha eddig nem kedveltétek, most nagyon a szívetekbe zárjátok. Ilyen humorérzék van? Imádom!

The Sing Off - Nota performs Jay Sean's "Down" - az egyik kedvenc show műsorom az Amerikában futó Sing-off, ahol acapella éneklő csapatok versenyeznek. Mindenki profi, szerintem innen kezdődik az igazi tehetség, ha zene nélkül is ilyet alkotsz, és hát ők pár éve meg is nyerték a versenyt. Nem hiába. Ez az egyik döntős számuk. Szeretjük?

4 megjegyzés:

 1. Kedves Netti, feldobtad a délelőttömet, köszönöm! Talán a kedvencem A "box of lies" volt, de mindegyiket imádtam! Puszi, Csillag

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Csillag, kicsit ez is a célja ennek a bejegyzés sorozatnak, szóval nagyon örülök, hogy tetszett! :*

   Törlés
 2. Bírom ezeket a pasis videókat, amikor valami nőies dolgot próbálnak ki, olyan kis szerencsétlenek mindig :D

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!