2015. szeptember 30., szerda

Bőrdiagnosztika #TBSWestEnd


Pár héttel ezelőtt megnyitotta kapuit a The Body Shop legújabb üzlete a WestEnd City Centerben, és mi is benéztünk néhányan. Ezek a megnyitók mindig izgalmasak, és a társaság is adott volt, így egy csajos nap keretein belül eltöltöttünk pár órát a környéken, megszaglásztuk az újdonságokat, pörgettünk egyet (kettőt) a kuponkeréken, és végigbeszélgettük az eseményt. Azért volt egy picit érdekesebb ez a megnyitó, mert Magyarországon és Közép-Európában az első, teljesen új, úgynevezett Pulse Sensation koncepcióban alakították ki az üzletet, amely interaktív: az érzékekre hat, és maradandó élményt nyújt a vásárlók számára. 

Ezen kívül egy új szolgáltatással is bővült a kínálat: mostantól részt lehet venni egy ingyenes bőrdiagnosztikai konzultáción, ahol a The Body Shop szakértője, megvizsgálja a bőrünket, és célzottan tud termékcsaládot ajánlani a bizonytalanoknak, akik még nem tudják, milyen termékek ápolják leginkább a bőrüket. Én úgy érzem ismerem a bőröm, tudom mi a jó neki, de kíváncsivá tett a szórólap, ezért felhívtam az üzletet, bejelentkeztem és tegnap beültem beszélgetni kicsit Zsófival.


Az egész "konzultációt" egyébként nem úgy kell elképzelni, hogy különböző kütyükkel, megvizsgálja Zsófi a bőrünket, hanem sokkal barátságosabb és fesztelenebb az egész dolog. A diagnosztika során végigmentünk egy előre összeállított kérdéssoron, ami jó mankót jelentett a továbbiakban. Beszélgettünk egy kicsit arról, hogy milyennek érzem a bőröm tapintását, milyen elvárásaim vannak vele kapcsolatban, melyek azok a problémák amelyekkel szembenézek a mindennapokban, és mit várok el tőle, úgy általánosságban. Azt is elmeséltette velem, hogy milyen típusú termékeket használok az esti és a reggeli arcápolásomban. Közben persze szorgosan töltögettük a tesztfeladatsort, és nagy hümmögések közepette szégyelltem el magam, amikor be kellett ikszelnem szégyenszemre, hogy én bizony naponta csak 1-3 pohár vizet iszom... Meg is kaptam a magamét, tök jogosan - tudom, hogy borzalmasan keveset iszom, és jót tenne a bőrömnek, de nagyon nehezen veszem rá magam. Nem megy na.


Ezután jött a magic, ugyanis két ilyen kis lapocskát nyomott a kezembe és megkért, hogy tegyem őket a bőrömre: az egyiket a homlokomra, a másikat az orcáimra. Tartsam ott 10-15 másodpercig, és nézzük meg az eredményt. Nem okozott számomra meglepetést, hogy a homlokom bőven az olajos/zsíros tartományban mozgott, míg az orcáim inkább a normál kategóriába esnek. Végül befejeztük a kérdéssor kitöltését, gyorsan végigvettük újra a sarkalatos pontokat, illetve én is elmondtam, hogy mi az amit már próbáltam a márka kínálatából, és vagy bevált, vagy nem - csak, hogy ne fussunk fölösleges köröket. Ezután pedig következett a tesztelgetés, próbálgatás.


Zsófi térült-fordult, és a válaszaim alapján belőtte, hogy mely termékcsaládot javasolja a kínálatukból. Érdekes módon, főleg két olyan kupac került elém, amelyet még sosem próbáltam, de szinte még csak a közelükbe sem mentem az üzletben. Eddig a teafaolajos és az C-vitaminos vonalon mozogtam, így izgalmas volt olyan termékeket kipróbálni, és meghallgatni a tanácsokat velük kapcsolatban, melyek teljesen ismeretlenek voltak számomra. 


Végül kisült a dologból, hogy arclemosó vonalon vannak hiányosságaim, mert bár sminklemosó, tonik, nappali- és éjszakai arckrém, szérum, olaj, hámlasztó, arcpakolás és arcradír vonalon elég erős készlettel rendelkezem, de nincs megfelelő arclemosóm, így végül az általa ajánlottak közül választottam egy nekem megfelelőt. A Tengeri hínáros arclemosó lett a nyertes, nagyon kellemes és frissítő gél állaggal - remélem nem lesz rá panaszom.


Végeredményben izgalmas volt a tanácsadás, nem vett túl sok időt igénybe (nagyjából 20 perces) és szerintem segítséget nyújthat mindazoknak, akik bizonytalanok saját magukban, vagy a választásban. A konzultáció ingyenes, és nem kötelező utána megvásárolni a javasolt termékeket, de mindenképpen érdemes megtartani a kitöltött nyomtatványunkat, mert bármikor jól jöhet a későbbiekben.

Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis beszélgetést, mert tudásbeli hiányosságai mindenkinek vannak, és nagyon nem mindegy, hogy a bőrünknek megfelelő terméket választunk, vagy sem. Közelednek a Glamour napok, ha tanácstalanok vagytok lehet, hogy érdemes addig gyorsan beszaladnotok időpontot kérni.

Ezzel együtt egy kis meglepetéssel is készültem Nektek: ha már arcápolás legyünk aktuálisak. A The Body Shop felajánlott egy ajándékcsomagot számotokra néhány hete, és gondoltam várok addig a közzétételével, ameddig meg nem írom ezt a bejegyzést, szóval még pont nem is futottam ki az időből - ez a hónap amúgy is az "Arcápolás hónapja" volt náluk.


A csomagban egy Intenzíven revitalizáló arcápoló olaj és egy Intenzíven revitalizáló nappali géles krém található. Feltöltöm ezt a képet Facebookra különálló bejegyzésként és az alatt lehet rá jelentkezni. < ITT >

A játék feltételei:
* Lájkoljátok a blog Facebook oldalát <itt>, és a The Body Shop oldalát is <itt>
* Lájkoljátok a képet, ahova kiteszem ezt a nyereményjátékot (csak, hogy tudjam a jelentkezők számát)
* Írjatok egy kommentet a kép alá a bőrötökről. Hogy milyen vele a kapcsolatotok, mit tartotok benne szépnek, igazából bármit amit éreztek vele kapcsolatban. 

A nyereményjáték 1 hétig tart (2015.10.07. szerda éjfélig) ezután zárom le a jelentkezést. Igyekszem majd ezután napokon belül sorsolni, és a kép alatt teszem közzé a nyertes nevét!

Remélem sokan megkísértitek a szerencsétek, nagyon klassz kis darabokról van szó! :) 
Mit gondoltok a bőrdiagnosztikáról, betértek majd valamikor?

10 megjegyzés:

 1. Nagyon érdekes lehet egy ilyen bőrdiagnosztika, nem utolsó sorban sok újdonságot megtudhatunk a bőrünkkel kapcsolatban :) Én is gondolkozom rajta, hogy elmegyek. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon klassz élmény, szerintem érdemes benézned neked is ;)

   Törlés
 2. És köszönjük szépen a játékot ! :)

  VálaszTörlés
 3. nagyon tetszik ez a bőrdiagnosztika, ha Budapesten járok, mindenképp bejelentkezem egyre! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gyere mindenképp, de szólj ha jársz erre! ;)

   Törlés
 4. Nekem se ártana elmennem egy ilyenre, csak sajnos nagyon messze lakom Bp-től :(

  VálaszTörlés
 5. Szuper ez a bőrdiagnosztika, mindenképpen elmennék rá egyszer :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érdemes szerintem, nagyon klassz élmény :)

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!