2015. augusztus 2., vasárnap

Sunday Morning Links #7

 

American Kids Try Breakfasts From Around the World - ez még mindig iszonyú cuki, és nem hiszem, hogy ez bárkinek kimaradt volna eddig, mert egy időben boldog-boldogtalan megosztotta, de ha mégis, akkor itt a remek alkalom pótolni.

5 Simple Toppings For Your Salad - ha elfogyott az ihlet, és unjuk már a szokásos salátáinkat, váltogassuk a feltéteket és az önteteket. Mindjárt nem lesz olyan unalmas.

Men Get Bikini Waxes For The First Time - ezt úgy ahogy van imádom, itt vihogok magamban, isteneeem! :D


So You Think You Can Dance / Alex & Twitch Hip-Hop Dance - a valaha volt legjobb hip-hop dance előadás, és ez nem azért van, mert amúgy is Twitch volt az egyik kedvenc szereplőm a műsor történetében! Egyszerűen csak csodálom az olyan embereket, akik balett táncosként ilyenre is képesek. Mert az ázsiai srác balettművész, és mégis úgy táncol, mintha mindig ezt csinálta volna.

26 Glorious Times Celebrities Let Us See Their Beauty Routines - némelyik furcsa, némelyik átlagos, és van amit nem is értek. De mindenki szeretne szépülni - ki így, ki úgy - nézzük, hogy működik ez a sztároknál.

Celebrities Read Mean Tweets - zárjuk a mai válogatást iszonyú bunkó emberekkel, ugyanakkor mókás sztár reakciókkal. Az összes 'mean tweet' részt láttam, nagyon vicces szerintem mindegyik, mégis ez lett kedvencem. Matthew McConaughey, Gary Oldman és Sofia Vergara reakciója zseniális! :)

4 megjegyzés:

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!