2015. augusztus 7., péntek

PP | Pinterest Péntek #135

Csodás pihenéssel telt a hét, kissé nosztalgikus hangulatban, rengeteg olvasással, finom falatokkal és keserédes emlékekkel a Nagymamám házában, ahol a gyerekkorom tetemes részét töltöttem. Úgy érzem búcsúzni érkeztem: búcsúzni a háztól, az emlékektől, a tájtól, mindentől. Már nem ugyanolyan itt lenni, nem olyan a ház kisugárzása sem. Már nem tipeg ki elém a kapuhoz, amikor megérkezem, nem kólint fejbe, hogy már megint rendetlenül hagytam a konyháját, nem fogad a kanapén ülve, amikor visszaérkezem a bevásárlásból. Ez most már csak egy város. Csak egy ház. Nagyon üres, nagyon csendes. Kezd kiürülni. Magamba szívom még az illatokat, de már azok sem olyanok mint tavaly. Szomorú(bb) itt lenni. Azt hiszem félig most felnőttem.


1. smink
Piros ajkak, összhangban a manikűrrel.
Amikor biztos nyerésre játszom, ezt a párost választom én is.

2. frizura
Természetes tincsek, és árnyalat. Gyönyörű hatása van.

3. cipő
Esküvői tipegő - istenem gyönyörű!

4. ékszer
Finom kis ékszerek, nekem való összhang.

5. táska
Hasonló már biztos volt, még mindig tetszik minden apró részlete.

6. divatikon
Alexa Chung. Mai napig nem értem mitől ismert,
miért olyan extra a lány, de mostanában volt pár klassz húzása.

7. DIY
Geometrikus emlékek.

8. outfit
Hófehér álomruha!

9. manikűr
Megint pöttyök, ez lehet az új kattanásom.

10. otthon
Letisztultság, egy kevés faanyaggal.

11. plant life
Egyszerű és nagyon mutatós asztaldísz.

12. tetoválás
Bohém részletek, bárcsak illene hozzám!

13. étel
Pad thai álom.

14. kávé
Így képzelek el egy tökéletes vasárnap reggelt.

15. heti kedvenc
Néha tényleg.

+1 eyecandy
Avan Jogia. Kissé fiatal, de egyre dögösebb. Színész. Ha valakinek nem mond semmit a neve. ^^


14 megjegyzés:

 1. Ez után a bevezető után nem is nagyon tudom értékelni a szép képeket. Sovány vigasz, de csodálatos nagymamád lehetett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csodás volt bizony! ♥
   De nem azért írtam le ezt a bevezetőt, hogy most szomorkodjunk, le kell zárni a dolgokat, és ezt most itt kiírtam magamból, sajnos ilyen az élet.

   Törlés
 2. Megkönnyeztem a bevezetőt. :( Ezek után tényleg nehéz bármit is írni a képekről, csak annyit említenék meg, hogy ismét csodás válogatást hoztál.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen ♥ nem volt célom ilyen szomorkás bevezetőt írni, egyszerűen csak kikívánkozott.

   Törlés
 3. A bevezetőt nem bírtam végigolvasni - ez egy fájó pont az életemben és lehet, hogy lassan aktuális lesz nekem is (#nemakaroommm).

  Csodás képeket válogattál össze - az utóbbi időben PadThai mániában szenvedek, a Plant Life csodaszép és éljen a beach blond hair!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Készítsd fel magad a legrosszabbra, hidd el úgy talán egy picit könnyebb elfogadni, ha tudatosítod magadban, hogy itt van az ideje. :(
   Örülök, hogy tetszik ma is! ♥

   Törlés
 4. Netti, szépek, izgalmasak és jól összeválogatottak a képek, mint mindig, de most csak átgörgetni és épphogy elolvasni volt kedvem. Nagyon szívfacsaró lett a bevezetés, pláne a profilképeddel együtt (ami eddig merengőnek tűnt, most szomorkásnak). Audry80 a szívemből szólt, biztos csodás volt a nagymamád!
  Az emlékek, amiket itt megosztottál velünk, viszont mosolyt csaltak az arcomra. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem elszomorításnak szántam, csak ez a hét erről szólt, és jólesett kiírni magamból. Csodás volt igen - minden tekintetben - erre kell emlékezni, így vagyunk vele mind, mindennek eljön az ideje, azt hiszem már le tudtuk zárni, csak itt lenni nehéz most. ♥

   Törlés
 5. Ez után a bevezető után valahogy nekem sincs "lélekjelenlétem" írni a képekhez, szépek, de valahogy...más hangulata lett az egésznek...

  Egyébként igazad van, el kell engedni, és szép emlékként őrizni a dolgokat - mint a bevezetőben láttam, sok ilyen van/lehet... :)

  Én sajnos nagyon fiatal koromban, elég sok közeli rokonomtól (is) búcsút vettem, de a szép emlékek maradtak, és ezektől az emlékektől nem is foszthatnak meg már, ezzel a tudattal könnyebb volt elfogadni is (na meg nem is igazán fogtam fel, mi történt...így utólag visszagondolva)...:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem szerettem volna senkit elszomorítani, e a blog mindig egy boldog hely lesz ezentúl is :) csak ez a hét most erről szólt.
   Sajnálom, hogy téged is értek veszteségek, Nagyim mindig azt mondta, hogy ez az élet rendje, de amikor benne van az a ember, akkor ez semmit nem számít.Mindenki a asaját ütemében dolgozza fel a történéseket.

   Törlés
 6. <3
  Most a haj, a cipő, az ékszer, diy és outfit tetszenek legjobban.

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!