2015. július 26., vasárnap

Sunday Morning Links #67 Things Ladies With Resting Bitch Face Want You To Know - Ez a videó is szinte én vagyok, sorry! Mostanában és régebben is nagyon sokszor mondták, hogy olyan mérgesnek tűnök, mint aki haragszik a világra, mi bajom van? Eddig sem tudtam ez ellen mit tenni, de most már többször jeleztétek Ti is, ha láttatok valahol, vagy akár egy blogos rendezvényen is mondták már, hogy jaj hát láttalak itt és itt, de azt hittem nem Te vagy, mert olyan morcos volt az a csaj. Ilyen az arcom. Ennyi. Addig ameddig nem beszélgetek senkivel, vagy nem szólok épp senkihez: ilyen a fejem. Ez van. De semmi bajom, nem utálok senkit, nem haragszom a világra, egyszerűen csak olyankor belemerülök a gondolataimba, és ilyenné válik az arckifejezésem. Szóval ha esetleg valahol látnátok ne féljetek tőlem, nem harapok, egészen biztosan jó kedvem van - általában az van - és nem vendettára készülök. Komolyan! :D

Freelusion - szándékosan tettem be egy olyan képet róluk ide, ami semmit nem mutat a táncukból, mert azt szeretném, hogy ha megnézitek, valóban élmény legyen. Én végig borzongtam az egészet, számomra egészen elképesztő az ilyen fajta kreativitás és tudás. Két videót mutatok: az első <itt> 0:55-től, a második és egyben a kedvencem <itt> 3:00-tól! Tényleg nézzétek meg: borzongatós, imádás! 

Gay Men Explain Tampons - Ennél ma már nem lesz jobb, annyira viceees! :)) Szegénykék, ismeretlen területre tévedtek, olyan aranyosak. 


How to Make Tequila Donuts - annyira bizarr, hogy nekem ezt biztosan ki kell próbálnom, OMG! *-*

9 Things Women Who Wear Black During The Summer Are Tired Of Hearing Because We're Not Trying To Be Intimidating - érzékeny pont az életemben, ismét :) minden egyes mondatát megkaptam már én is, de nem tudom mit mondhatnék még. Nem kifejezetten szeretem a színeket, ha öltözködésről van szó, a ruháim 80 százaléka: fekete-fehér-szürke és farmer. A szemem legelőször ezeken a színeken akad meg, mert ezek színek, mondjon bárki-bármit, és nem akarok lemondani róluk. Nyáron sem. Emlékszem tinédzser voltam, akkoriban még Anyával jártunk vásárolni, mert én nem zsebpénzt kaptam, hanem látni szerette volna mit akarok venni abból a pénzből, és ő fizetett. És már akkor is bézs színű dolgokban jártam nagyrészt, meg pasztellben. Szürkében. Kiegészítőkben, táskákban, cipőkben viszont szeretem az élénk színeket. Mindenkinek van valamilyen kattanása, nekem ez lehet az egyik.

Guardians of the Galaxy - Awesome Mix - ezt pedig csak azért, mert szimplán zseniális. Strandoláshoz, futáshoz, takarításhoz, buliba, mindig, mindenhol!

6 megjegyzés:

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!