2015. július 19., vasárnap

Sunday Morning Links #5

 

7 Moments Constantly Hungry People Will Recognize - Confession No.1: imádok enni! Imádom az ízeket, nagyon szeretek főzni és szívesen kipróbálok bármilyen újdonságot, amit elém tesznek. Sajnos ahogy telnek az évek ez egyre jobban látszik is rajtam, de egyszerűen képtelen vagyok lemondani a finom falatokról. Confession No. 2: ez a lány itt én vagyok. Folyamatosan éhesnek érzem magam, állandóan korog a gyomrom, és nyilván nem eszem egész nap, de sokszor az tart életben munka közben, vagy ha nehéz napom van, hogy hamarosan ehetek. :)

Evolution of Hip-Hop Dancing (with Jimmy Fallon & Will Smith) - nem fűzök hozzá semmit, beindul a lábatokban a boogie ha végignézitek!

DIY Emoji Soap! Easy Melt & Pour Emoji Soap Tutorial - social media függőknek tökéletes ajándék, szerintem zseniális ötlet.


Thoughts Everyone Has At Ikea - úgy látszik ez a mai bejegyzés az én vallomásaimról és égésemről szól, de azt kell mondjam: ez a lány is én vagyok. Folyamatról folyamatra, szinte ugyanezen elveket követve térek be mindig az IKEA-ba, és nyilván az sem könnyíti meg a távolmaradásom, hogy kb. 15 percre lakom tőle, tehát minden nap éppen útba esik. Kezdem magam kellemetlenül érezni, de nyugtassatok meg: Ti is magatokra ismertetek, ugye? Ugye?

100 Days Without Fear - képtelen lennék erre - hát nem hiába félek attól, amitől félek - nem vagyok ennyire erős, de le a kalappal előtte, kemény 100 napja lehetett!

Gretchen Röehrs Still playing with food - hogy pattan ki ilyesmi valaki fejéből? Engem ez egyszerűen lenyűgözött. Katt a linkre, el vagyok ájulva.

9 megjegyzés:

 1. Nagyon eltaláltad ezt a bejegyzést is! Sajnos nekem is minden a kaja körül forog.. :D de próbálok visszavenni a dolgokból, mert nem lesz jó vége :D
  100 Days Without Fear - nagyon tetszett, jó volt megnézni a videóit, és látni. hogy milyen mozgalmas 100 napja volt. :)
  Úgyhogy köszi a bejegyzést! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon örülök, hogy tetszett - ilyet mindig olyan jó olvasni! ♥

   Törlés
 2. Mindig annyira jó dolgokat találsz. Köszi, hogy megosztod őket velünk :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szeretem ezt a rovatot, nagyon jó dolgokat találsz mindig. A 100 days without fear nagyon tetszett. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök ha tetszik - annyi ilyen szuperság van amit megmutatnék, most végre megtehetem :p

   Törlés
 4. Úristen, mintha én írtam volna az első, kajás bejegyzést! :D A 100 naposból már láttam néhányat, mindjárt fel is dobom az unalmas melót még néhánynak a megnézésével :D

  VálaszTörlés
 5. Jimmy Fallon műsorait mindig nézem és olyan "hülye" :D

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!