2015. július 12., vasárnap

Sunday Morning Links #4

 


How to Do a Smoky Eye in Literally 10 Seconds - konkrétan a legegyszerűbb füstös szemek: kipróbálva, tesztelve. Bár lehet, hogy valakinek ez kevés lesz, számomra pont elegendő.

Coffee Around The World - nagyon érdekes videó arról, hogy bizonyos régiókban, hogy készítik és fogyasztják a kávéjukat az emberek. És persze lesz olyan, amit mi európaiak is beépítettünk már, és minden kávézóban ki tudnak vele szolgálni minket, de lesz egészen elképesztően furcsa is. Kávé citromlével keverve? Kávé tojássárgájával? Létezik.

THE BEST Spicy Sticky Chicken Wings! - a kedvenc ír gasztro bloggerem/vloggerem Donal zseniális csirkeszárnyai. Ahhh. Ide velük azonnal. "Whooo likes chicken wings? I like chicken wings!"


Dude Tries To Wear High Heels For An Entire Day - hát ez fenomenális! Szegény srác már a nap kezdetén megbánhatta, hogy bevállalt egy teljes napot tűsarkú cipőben. Nyilvánosan, az utcán sétálgatva, céltáblaként. Érezd a fájdalmat, bébi! Amikor az ázsiai turistalányok elől menekült, és magában motyogott, vinnyogtam a nevetéstől.

The Big Bang Theory (TBBT) Season 8 Gag Reel Bloopers - egy ideje már csak akkor nézem, amikor a tévében megy, de azért ez a bakiparádé imádnivaló!

17 Ways You're Eating Breakfast Wrong - wow, a tojásos és palacsintás ötletek logikusak, miért nem így próbáltuk eleve?

13 megjegyzés:

 1. jól sikerült ez a kis válogatás, lehet elkezdem nézni a sorozatot én is :)

  VálaszTörlés
 2. Kávééé!Füstös szem kipróbálva, szuper egyszerű!A 17 tipp pedig nagyon jól alkalmazható!Köszönöm!Szép vasárnapot Neked!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szép vasárnapot Neked is, örülök, hogy szeretted a mai bejegyzést is! ;)

   Törlés
 3. A TBBT utolsó részét tegnap este néztem és húúú... Kiváncsi vagyok a folytatásra, pedig eddig nem gondoltam, hogy ennek a sorozatnak is tudnak ilyen évadzárót kreálni. :-o

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem láttam, de ezek szerint be kellene akkor pótolnom? Kíváncsi lettem! :)

   Törlés
  2. Mindenképpen. ;) Jaj, a szívem szakadt meg. :)

   Törlés
 4. Te jó ég, tényleg nagyon jól összeválogattad ezeket,hasznos kis tippek:)

  VálaszTörlés
 5. I like chicken wings too! *.*

  VálaszTörlés
 6. Az a magas sarkús videó, nagyon jól szórakoztam rajta, köszönöm! :)

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!