2015. július 28., kedd

Körömnapló | Pupa Gummy Lilac


Csodálkozom, hogy még nem esett szó a blogon erről a márkáról, mert régóta kedves a szívemnek, igaz eddig talán csak plátói volt a vonzódásom Pupáékhoz. Igazság szerint nekem a fejemben az olasz kozmetikai piac, valahol a franciákkal emelkedett piedesztálra, és bár még szinten tudom tartani eme függőségem - értsd ésszel vásárolok és nem rendelek külföldről, mert akkor elszabadulna a pokol - de amikor megtudtam, hogy nálunk is bevezetik a márkát, napokig a fellegekben jártam. Ma az egyik gyönyörű körömlakkjukról lesz szó, mert szerintem ez a darab méltó belépője lesz a márkának. Garantáltan nem az első Pupa édeske a blogon. Coming soon...

Ez a körömlakk a Sporty Chic kollekció matt körömlakkjainak egyik szépsége. Mondom ezt úgy, hogy valójában nem kedvelem a lila színt a körmeimen - legalábbis tudatosan egész biztosan nem. Viszont amint megláttam azonnal tudtam, hogy nekem erre a darabra szükségem van. Egyedül a matt, "gumis" finise miatt aggódtam módfelett, de úgy voltam vele, hogy úgyis kap majd egy fényes géles fedőlakk réteget, hát ide vele azonnal.


Könnyen kenhető, nem terül viszont könnyen és gyorsan kell vele dolgozni, mert szupergyorsan szárad. Picit csíkoz az ecset, de a második réteg kiküszöböli ezt a problémát. Ezzel a második réteggel lesz egységes a színárnyalat. Na de így viszont: csodálatos.  

Ahogy említettem, én kentem rá egy magasfényű Seche Vite fedőlakkot, ezért a tartósságáról mattként használva nem tudok sajnos nyilatkozni, de fedőlakkal 1 teljes hétig kibírta rajtam. Nem hiba nélkül, de abszolút visszafogott kopással. A gyűrűsujjam kapott egy apró díszítést, mert nagyon kívánta a szemem, és az ILNP Supernovaja tökéletes kiegészítőnek bizonyult mellé.

Én most rajongásig szeretem, szerintem ez egy tökéletes pasztell lila körömlakk - legalábbis számomra - és most nagyon birizgálja a fantáziám a kollekció menta színű kis csodája is, hiszen ezzel annyira meg vagyok elégedve, hogy nem hiszem, hogy azzal melléfoghatnék. Imádom!


Ti mit gondoltok? Matt vagy fényes finis? Szavazzunk! 

14 megjegyzés:

 1. Én is voltam az elmúlt hetekben Pesten és láttam is PUPA üzleteteket, ki is kerekedett a szemem. :D
  Nagyon szép a lakk, egyik kedvenc árnyalatom. :)
  Nekem is van 2 PUPA lakkom, nagyon szeretem őket, csupa jó tulajdonságaik vannak. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az egyik kedvencem lett a márka, eddig minden szuper, amit próbáltam tőlük, és abszolút elérhető áron, de professzionális körülmények között juthatunk hozzá, nekem is kikerekedett :)

   Törlés
 2. Nagyon tetszetős ez a szín, viszont fényesen jobban tetszik mint mattan :)

  VálaszTörlés
 3. Biztos szép mattan is, csak nekem nem lenne tartós, én mindenre kenek fedőlakkot (kivéve a homoklakkot, tehát szaténra, gumisra kenek). A színe nagyon jó, tetszik, ahogy feldobtad a gyűrűsujjadat :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ebben nagyon egyetértünk, nekem is kell a fény, ezért is kapott egy fedőréteget. Így sokkal szebb. :)

   Törlés
 4. Szerintem is kell rá a fedőlakk, úgy jobban érvényesül ez a gyönyörű szín. *-*

  VálaszTörlés
 5. Lila lakkokkal kapcsolatban kizárólag elfogultan tudok nyilatkozni, szóval nekem teljesen mindegy, kerül-e rá fedőlakk :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valahogy így lehetek én a nude lakkokkal :D :D

   Törlés
 6. Nekem mindkét finis tetszik és persze maga a szín is! :) Szuperül mutat azzal az ILNP lakkal :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Lesz még szerintem Pupa lakkom, annyira szépek!

   Törlés
 7. Mesés szín! Be kéne már térnem a Pupába nekem is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj mindenképp, szuper náluk minden, és nagyjából drogériás árak, teljesen reális és minőség ;) Nem tudsz majd kijönni kincsek nélkül :)

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!