2015. július 7., kedd

Etsy wish wish | Summer Edition


Úgy tűnik minden évszakra jut egy ilyen kívánságlista - a téli <itt>, a tavaszi pedig <itt> - és azt hiszem, hogy ezt a hosszú köztes szünetet most ráfogom arra, hogy nem akarlak titeket anyagi nyomorba dönteni. Nem akarlak, bár miután a bejegyzés végére értek, nagyjából garantált a hiányérzet, egy kis vágyakozással vegyítve, mert legyetek bármennyire is elégedettek azzal, amitek van: ezeket a szépségeket biztos akarni fogjátok majd. Nagyon!

BoutiqueMinimaliste
Csodálatos ékszereket találtam ennél az eladónál, képtelenség közülük csupán egyet választani, mert mindegyik igazán nekem való és különleges. Ezek a darabok a kedvenceim, mindet szeretném.


Illustrated Notebook
Sajnos nem tudok szabadulni a szép noteszekhez való vonzódásomtól, és mivel mindig inkább papírra jegyzetelek, mint hogy beírjak valamit a telefonomba, ezért általában van nálam egy határidőnapló, egy köteg cetli, és még egy kis füzet is. Ne kérdezzétek miért, csak kell. Csodálatos ez a darab is, azonnal beleszerettem a lágy színeibe, és az elegáns kinézetébe.


posypaper
Hasonló elveket követve, mint az előzőnél: szintén notesz, szintén gyönyörű. Azt hiszem ha majd aktuális lesz, a baloldali személyében már most megtaláltam a 2016. évi határidőnaplómat. Teljesen elvarázsolt.


Mantra Bangles / Positive Jewelry
Még egy ékszer, és igazából ebben nagyjából semmi fancy nincs, még csak elegánsnak sem mondanám, de nagyon tetszenek ezek a kis üzenetek, amelyeket belevésett a készítőjük. Van egy arany 'Netti' medálos nyakláncom, és egy Thomas Sabo szintén 'Netti' monogramos kis karkötőm, nem véletlen talán, hogy ezek is nagyon vonzanak.


Set of 3 Photo and Cardholders Marble & Gold
Már a kis piramisok kinézete is megvett kilóra, szerintem elképesztően jól néznek ki, de hogy még fényképeket is tudok rájuk csíptetni: maga a mennyország. Remélem érzitek, hogy próbálok értelmet keresni bennük, és nagyon bebeszélni magamnak, hogy rettentő hasznosak, főleg ennyi pénzért. Pedig szerintem nem azok, meg mintha csíptetném a fényképeimet... szóval na, gyakorlatilag semmi szükségem rájuk. De hát ha ilyen szépek. Nem tudom kiverni a fejemből őket.


CaitlynMinimalist
Ez olyan mintha megálmodtam volna valamit, és itt lenne előttem a megvalósult csoda. Gyönyörű emlék lehet, egy kis cetlin hagyott szerelmes, vagy törődő szülői üzenetet így magunkon viselni. Nagyon tetszik a megvalósítás, tényleg szinte ugyanolyan lesz a végeredmény, mint a kézírás.


Watercolor Cactus Wallpaper
Ha egyszer borzasztóan bátor és gazdag leszek, nem hagyom ki a lehetőséget, hogy kaktuszos tapétám legyen. Mennyire hihetetlenül jól mutat már, jóságos ég!


Mozzarella & Ricotta DIY Cheese Kit
Ez szerintem már több a soknál, és csak a vicces kedvem miatt tettem ide, de ez kérem egy sajtkészítő készlet. Mondom újra. EZ. EGY. SAJTKÉSZÍTŐ. KÉSZLET. Kis csomag, benne minden földi jóval, amire szüksége van annak, aki mozarellát, vagy ricottát akar érlelni. Meg igazából ezernyi más sajtot is, hiszen az eladó bőven kínál választási lehetőséget.


BadAssCandles
Ajándékba, magunknak, igazából szinte bárkinek, aki egy kicsit is érti a humort, és nem veszi zokon a kissé mocskos szájú gyertyákat. Isteni jók, és mi választhatjuk ki, hogy az adott felirat milyen illathoz társuljon, vagy éppen ne társuljon, mert illatmentes változatban is kérhetjük, ha úgy akarjuk. Én egy barna cukros-fügés párossal elszórakoznék egy ideig.


+1  Bridal Accessories Gold Tiara
Plusz egyeske csak a különlegessége miatt került ide: nincs porondon az esküvő, de ha egyszer eljön az ideje, egy hasonló kis leveles gyönyörűséggel szerintem nagyon ki lennék békülve. Nagyon jól mutat a szőke tincsekre ráhelyezve, és ezekkel a laza hullámokkal. Erre még visszatérünk.


Hogy érzitek? Menni fog az önmegtartóztatás?

17 megjegyzés:

 1. Bevallom az Etsy kínálatában még sosem nézelődtem, de most megtetszett. :) Hasonló mint az ebay?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Online webshop, ennyiben hasonló. Főleg kézműves, egyedi dolgok vannak az oldalon. Varázslatos minden. Az egyetlen hátránya sajnos, hogy az árak itthoni viszonylatban rettenet magasak. De álmodozni szabad. :)

   Törlés
 2. Uhh...gyönyörűek azok a mantra karkötők! Akarom őket! Majd mantrázom magamban, hogy találjak valahol olcsóbban. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én isss :) Közben eszembe jutott, hogy régebben PandArte Dóri tartott egy workshopot, ahol lehetett ilyeneket készíteni, csak lemaradtam róla. Hátha lesz még hasonló nála.

   Törlés
 3. A kaktuszos tapétára először azt hittem DIY. Ügyesebb kezekkel szerintem megvalósítható.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát DIY, az eladó festette elvileg kézzel, de nem lenne bátorságom feltenni azért a falamra. Pedig annyira jóóó! :)

   Törlés
 4. "nem szabad nézelődnöm, nem szabad nézelődnöm"
  "aaa, egyszer élünk" :D
  Egyébként azt megkérdezhetem, hogyha néha én is írnék ilyen kívánságlistát a blogomra az Etsy kínálatából, akkor megsértődnél-e? Persze kiírnám, hogy nálad láttam először :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bátor vagy :D

   Csak nyugodtan, egyáltalán nem gond! ;)

   Törlés
  2. szuper vagy, köszönöm :)

   Törlés
 5. Tejóég mióta keresek már egy normális noteszt, ezek valami gyönyörűek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy sikerült akkor segítenem. :)

   Törlés
 6. A notesz és a mantra karkötők nagyon tetszenek. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kellene nagyon nekem is a mantra karkötő :))

   Törlés
 7. Ah, imádom mindet *-* Ha nagyon ki kéne emelnem, akkor a képtartó lenne a kedvenc, de tényleg telitalálat az összes!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye? Annyira helyes, de közben kissé haszontalan is - nem tudom eldönteni :P

   Törlés
 8. Haha, alig-alig kattintok már az Etsy-re, mert ugye csak a szívemet fájdítanám vele, erre hozod ezeket a bejegyzéseket itt nekem :D Innen legjobban a tapéta meg a fejdísz tetszik, ja meg a cuki piramisok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kerülöm én is amúgy ahogy lehet, de mindig jön a hírlevél és csak gyűlik a listám :D :D

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!