2015. június 28., vasárnap

Sunday Morning Links #2The Most Popular Drunk Foods Around The World - nem is fűznék hozzá túl sok magyarázatot. Itt a nyári bulik ideje, legyünk felkészültek. Meg ilyenek! :D

Metal Poster Pub Wall Decor - eBay deal: nekem már megérkezett és a konyhám ékes kis dísze lett. Sajnos kissé "puha" fémből van, szállítás közben könnyen deformálódik, de irtó vagány.

I Can Do That / Nicole Scherzinger and Alan Ritchson AiRealistic dance - fantasztikus élmény ez a videó, nézzétek meg. Tényleg megéri!


How To Create Fake Calligraphy - újabban bezsongat a watercolor technika, a másik szenvedélyem pedig a kalligráfia lett. Imádom nézegetni ezeket a módszereket, képeket. Bárcsak több időm lenne ezzel (is) foglalatoskodni.

18 Genius Hacks for Fixing Makeup Mistakes Every Woman Makes - hű wow, némelyik számomra is újdonság volt! Remekül összeszedett alapvető problémák, amelyek olykor mindannyiunknál előfordulhatnak.

5 Undergarment Solutions for Tricky Summer Clothing - trükkös fehérneműk, ha az öltözékünk nem bír el a hétköznapi fazonokkal. Nagyon klassz mindegyik, és fantasztikus, hogy már ilyen apróságokra is találhatunk megoldást, ha keresünk.

8 megjegyzés:

 1. Nagyon jól sikerült válogatás! Kedvencem a kávés tábla,és a kalligráfia utánzás!

  VálaszTörlés
 2. A táblát mentettem wishlistre, a sminktippekből, meg tényleg van mit tanulni! Szuper poszt volt! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! A tábla annyira klassz, úgy imádom. Kár, hogy kissé puha az anyaga...

   Törlés
 3. Ez most nagyon betalált, mindent pontról pontra elolvastam! :)

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!