2015. május 3., vasárnap

Mother's Day Weekend | Vasárnapi szépségpercek

Május első vasárnapja az Édesanyákról szól, és mi ilyenkor egy egész hétvégét rá szoktunk 'szánni' az ünneplésre: általában együtt töltjük mindkét napot. Szombaton becsatlakozott hozzánk a Keresztanyukám is, elmentünk kávézni és sétálni egy nagyot, ma pedig Anyával egy komplett wellness napot tartunk: szépítkezünk és filmet nézünk - ki sem mozdulunk a lakásból. Gondoltam összeszedem Nektek azokat a termékeket, amelyekkel felszerelkezve átjöttem tegnap hozzá, mi ezekből fogunk válogatni és reményeim szerint nagyon kisimultan zárjuk ezt a napot. 


Scholl Velvet Smooth Diamond elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal
Nekem is, és neki is van egy ilyen kis szerkentyűje. Nagyon kíváncsian kezdtem el használni, amikor megkaptam az enyém, és számomra abszolút bevált. Sok helyen olvastam, hogy nem elég erős, nem ér semmit: nekem még a tavalyi 'gyengédebb' fej is bejött, ez a gyémántos ami erősebb meg pláne. Érdemes az új fejet kipróbálni annak, aki tavaly nem kedvelte: megérte várni a fejlesztésre.


Palmolive Smooth Delight, Ultra Moisturisation, Irresistible Softness tusfürdő
Szerintem pár hónapja twitteltem ki, hogy mennyire isteni finom illata van az új Palmolive tusfürdőmnek, és azóta csak még jobban beleszerettem - igazi kis szeánsz ezzel zárni a napot - úgyhogy beszereztem egy újabb flakonnal. Az már csak hab a tortán, hogy ezután a cég egyik képviselője, felajánlott néhány másik tusfürdőt kipróbálásra, aminek ilyen előzményekkel nem tudtam ellenállni. Mondanom sem kell, az olívás azonnal Anyukámnál landolt - oda van az illatáért - de a másik kettőt nem adom! Ha tanácstalanok vagytok, milyen új tusfürdőt próbáljatok ki, ezeket az illatokat mindenképpen merem ajánlani. Tejes állagúak, krémesek, megszerettem őket.


Lush Bubblegrub Bubbleroon habfürdő <innen>
Lush Mother Superior habfürdő <innen>
Gyors fejszámolással is a fél Lush árukészlet nálam landolt már, mert nem tudok sajnos ellenállni ezeknek a csodás termékeknek. Mindkettő az Anyák napi kínálat részét képezi. Facebookon <itt> már hírül adtam, hogy élvezem a társaságukat - szerintem ma fel fogjuk avatni mindegyiket. Ti beszereztetek már valamit meglepetésnek?


Bomb Cosmetics Csillámszív fürdőbomba <innen>
Bomb Cosmetics Virágcsokor fürdősüti <innen>
Ők is a vasárnapi wellness projekt részei, és eddig halogattam a használatukat, mert annyira isteni illatuk volt csak úgy letéve az asztalra, egy szép kis tálkában, hogy nem volt szívem őket felhasználni. Nem tudom ma ők lesznek-e a kiválasztottak, mindenesetre mint oly' sok Bomb terméket, mindenképpen érdemesnek tartom őket a kiemelésre, és egy nyugtató csobbanás közbeni használatra. Virágoskertet varázsolnak a fürdőszobánkba!


The Body Shop Argánolajos bőrradír <innen>
The Body Shop Mangós bőrradír <innen>
Glamour napi zsákmányok, és nem is tudom melyiket szeressem jobban. Mindkét illat számomra a nyár kezdete: az argánolajos nem újdonság számomra, ellenben a mangós termékcsaládot most próbáltam először. Tömören: zseniális illat, nyamm. Jó is, hogy itt vannak, ez az illatmámor földöntúli.


PureFree Naturalism Kiwis textilmaszk <innen>
Ezt csak az enyém, mert továbbra is élek-halok a koreai textilmaszkokért. Hatásosak, praktikusak és nem lehet őket megunni. Számtalan félét kipróbáltam már, sajnálom, hogy itthon nem lehet őket levenni csak úgy a polcokról.


Nagyon ölelgessétek meg - ma is - az Anyukátokat, szép napot kívánok Nektek!

12 megjegyzés:

 1. Hogy ez milyen hihetetlen szuper ötlet *-*

  VálaszTörlés
 2. Megragadtam a lényeget, bocsi:
  Mennyire szépek ezek a képek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Haha, hát azért én mindig nagyon örülök, hogy ha valaki emiatt dicsér meg, köszönöm szépen :* ♥

   Törlés
 3. Mennyire jó, hogy ilyenkor egy egész hétvégét anyukáddal töltesz és pihiztek. Egy közös pedikűr manikűrre szerintem az én anyum is kapható. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon nehezen lehet rávenni az enyémet is a szépítkezésre, de remélem Ti is tudtatok egy kis időt együtt tölteni. :))

   Törlés
 4. Nagyon aranyos ötlet és a képek nekem is nagyon tetszenek!
  A Bomb cosmetics termékeknek én is imádom az illatát, nekem a fürdőszobapolcon csücsül épp egy és akárhányszor arra járok, mindig megszaglászom! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :)
   Ugye? Isteni illatuk van, sajnálom őket vízbe dobni :p

   Törlés
 5. Mennyi csodás kis termék, biztosan jól telt el a hétvége :)

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!