2015. április 27., hétfő

Bourjois Rouge Edition AQUA Laque | Feeling Reddy


A Bourjois nagyon sok izgalmas újdonságot tartogat számunkra tavasszal, mi sem győztük kapkodni a fejünket a Dovex blogger találkozóján, ahol többek között először mutatkozott be a Rouge Edition termékcsalád továbbfejlesztett változata is, az új Aqua Laque folyékony ajakrúzs kollekció. Ha szerettétek a Rouge Edition rúzsokat, valamit a Rouge Edition Velvet mattra száradó ajakkrémeket, akkor ezt is szeretni fogjátok, hiszen a nedves hatás sosem árt, főleg ha ilyen csodás darabokkal egészíthetitek ki, az előbb említett Bourjois gyűjteményeteket

8 árnyalatban érhetőek el az Aqua Laque kollekció darabjai, és olyan kellemes színskálán belül mozognak az árnyalatok, hogy mindenki megtalálhatja benne önmagát és a neki való darabot.

A szivacsos applikátor a bónusz főnyeremény a terméknél: szuper fejlesztés. Tökéletes anyagból készült és precízen lehet vele felvinni a festéket. Pont annyit vesz fel amennyi elegendő, emellett pedig tökéletesen igazodik az ajkak formájához, és nagyon könnyű vele dolgozni.


Egy könnyű, vizes hatású textúrát képzeljetek el egyébként, ami száradás után viszonylag stabilan marad az ajkakon. Azért írom ezt a viszonylagos stabilitást, mert ez a darab valamiért nem olyan tartós, mint az általam próbált többi árnyalat. A blogger találkozón többet is felkentem a kézfejemre, és sokkal tartósabbak voltak, nagyon nehezen tudtam őket letörölni. Ez a piros árnyalat azonban nem teljesen így teljesít, sajnos sokszor elcsúszkál az ajkaimról. Felvitel után néhány perc elteltével a nagyja beszívódik, és veszít a nedves hatásából - ahogy az ajkaimon majd látni fogjátok - valamint a fényességéből is, nagyjából tényleg megköt, mégsem olyan masszív. Pedig szerintem ez az egyik leggyönyörűbb darab...


A Feeling Reddy egy elképesztően pigmentált, igazi élénk, gazdag árnyalatú piros ajaklakk, tele élettel, és amint felkeni az ember teljesen másként érzi magát. Megszépít minket kívülről, és megszépíti a lelkünket is, mert egyből gyönyörűnek érezzük magunkat, ezt a darabot viselve!


Összességében tetszik az új termékcsalád, szerintem izgalmas a textúra, és egy világosabb árnyalattal még biztosan szeretnék próbát tenni. Pigmentáltság tekintetében kifogástalan minőségű darabról van szó, bár lehetne tartósabb (ez egy kicsit bánt!) Ettől függetlenül nyárra szinte kötelező darabnak tartom, ilyenkor amúgy is bátrabban viselhetünk élénkebb ajkakat, tegyétek ezt Ti is. 

Hogy tetszik?
Hamarosan kikerülnek az üzletek polcaira, érdemes résen lenni! 

13 megjegyzés:

 1. Nagyon szép és tényleg remekül áll!
  Ennek a verziónak is van olyan furcsa erős illata mint a matt változatnak? Én azt nagyon megszerettem, de borzasztóan zavar a kellemetlen szaga ezért ritkán használom...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :*
   Hát, van egyfajta érdekes illata, de ha nem mondod, nekem annyira fel sem tűnik.

   Törlés
 2. Nagyon jól áll! :) Nekem a 01 és 02 tetszik. :)

  VálaszTörlés
 3. Pont az ilyen világos piros árnyalatokat szeretem legjobban! Nagyon jól áll.

  VálaszTörlés
 4. Szép színe van, jól áll Neked! :)

  VálaszTörlés
 5. Wow, nagyon jó ez a kis termék is neked is remekül áll! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, mi Bourjois piros rúzs használók tartsunk össze! ;) Mert ugye használod? :DD

   Törlés
 6. A többi Aqua árnyalathoz képes nem olyan tartós ez a rúzs, vagy a Velvet-hez képest?
  A többi árnyalat ebből a termékből szerinted tartós? Legalább annyira, mint a Velvet?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A többi Aqua árnyalathoz képest nem tartós. A többi árnyalatot ebből, csak a kézfejemen próbáltam, de sokáig ott maradt, és elég ragaszkodó volt. A Velvet-eket sokkal tartósabbnak mondanám.

   Törlés
  2. Köszönöm a válaszod! M.

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!