2015. március 4., szerda

Körömnapló | Rival de Loop Young #27 Romantic Cloud, #28 Lucky Charm


Van az úgy, hogy minden összejön és semmi nem sikerül. Amikor reggel felkelünk, kinyílik a szemünk és legszívesebben lenyomnánk egy gombot, amivel megállíthatnánk a világot, és burritóvá visszabugyolálva magunkat átaludnánk a napot. Bevallom a múlt hetem egy kicsit ilyen lelkiállapotban telt, bár nem volt világvége hangulat, azért néha erőlködnöm kellett, hogy meglássam mindenben a szépet. Mondanom sem kell, ilyenkor az egyik legjobb gyógymód a vásárlás. Rossz taktika, de beválik. Ilyen előzményekkel került hozzám a mai bejegyzés két főszereplője is, nyilvánvalóan a sors keze által. Apró boldogságcseppek következnek. Nagyon szép cseppek...

Egészen idáig elkerültem a márkát: gyors szemrevételezés után megállapítottam, hogy nem én vagyok a célközönség, és nem is nagyon volt kedvem tüzetesebben átbogarászni az egész cukorkás, gyümölcsös, tinis vonalat - azt hiszem kinőttem már ebből. Múlt héten azonban amikor bementünk a Rossmannba, véletlenül az állvány elé keveredtem, és 'egye fene' alapon levettem ezt a két körömlakkot a polcról, hiszen nude körömlakkból nálam ugye sosem elég, az áruk sem volt vészes, valamint ahogy már említettem: a kedvem sem volt valami rózsás.

- Meg vettem pár fánkot is, mert mint tudjuk, 
a vásárláson kívül az édesség is ügyesen emel ki, a rosszkedv sűrű mocsarából... -


A képen látható két árnyalat a #27 Romantic Cloud, és a #28 Lucky Charm már ránézésre is elegáns és gyönyörű, de mind a kettő más miatt fogott meg. A világosabb #27 Romantic Cloud a finise miatt volt különlegesebb számomra - pedig én nem vagyok oda annyira ezért a 'silk' felületért - volt benne valami ami miatt tettem vele egy próbát. Sajnos azonban azt kell mondjam, hogy minőségileg elég gyengén teljesített. Ahogy itt a hüvelyk ujjamnál is láthatjátok, nagyon megül a körömágybőrnél, és kihoz minden egyes apró egyenetlenséget, picit csíkoz és buborékosodik is. Szóval nem egy főnyeremény. Egy valami miatt szerettem meg mégis: felkenve csodaszép! Ha átverekedjük magunkat ezeken a hibákon: azon is, hogy elég folyós, és emiatt nem egyszerű kenni, valamint azon, hogy fedőlakkal sem túl hosszú életű (konkrétan 1 nap) akkor talán elégedettek lehetünk vele. Én nem írnám le végleg, csak tudjunk helyén kezelni egy kb. 300- 400 forintos körömlakkot. Mivel nem voltak túl nagy elvárásaim, nekem bejött - egynek elmegy - de ilyen silk finisű Rival de Loop Young körömlakkot, biztosan nem fogok többet vásárolni.


Krém finisűvel viszont lehet, hogy kísérletezgetek még a továbbiakban is - mert bár itt a képeken, csak a gyűrűsujjamon tekinthetitek meg - de egyrészt tökéletesen fed kettő rétegben, gyorsan szárad, bár szintén folyós állagú, viszont könnyen terül és remekül viselkedik, másrészt pedig a Kiko 318 Light Mauve körömlakk majdnem tökéletes mása, amiről <itt> olvashattatok már, és kérem ez már az én kritikus lelkem is meglágyította. Minőségileg is remekel: 3-4 napot hiba nélkül kibír fedőlakkal, ami egy ilyen kategóriájú körömlakknál szerintem több mint jó!


Mit gondoltok a márkáról és a manikűrről? 
Ti használtok tőlük valamit? Bevált?

12 megjegyzés:

 1. Szépek :) Nekem csak egy holos van, az nagyon tartós. Silk finishű a Moyra New York, ami nagyon halvány és tartós, az megvan. Köszi a bemutatót, amire valaki azt írja, hogy egy nap a tartóssága, na olyat tuti nem veszek, akármilyen szép is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szívesen, ezért akartam mindenképpen kitenni, hogy más ne várjon tőle túl sokat, vagy ha tetszik a színe azért tudjon róla. A Moyrák szépek, de valahogy mondom, ez a silk finis nagyon nem én vagyok. :D

   Törlés
 2. Na kár, hogy befürödtél ezzel a lilával. A lila és mályva holok viszont csodásan működnek a sorozatból. Én is csak a moyrát tudom ajánlani a silk sorozatból. Nekem egy mélyebb lila van meg a Tokyo. :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen én is sajnálom picit azért. :( Láttam a két holo lakkot, gyönyörűek, de a holo sem szerelem annyira nálam, csendesen nézegetem őket csak, és ennyi. Nem tudtam eddig milyen a Tokyo (most azért megnéztem őket újra) de a legjobban Nekem a Berlin jön be, olyan kis helyes. :)

   Törlés
 3. Ó, nagyon szép! Ha nem írtad volna, hogy ez a világosabb szín "nem egy főnyeremény", a képek alapján talán még ma megvenném őket! :) (És még azzal is simán kiegyeznék, ha a főnyeremény lakkok néznének ki így az én körmeimen...)
  Egyébként nagyon tetszik a blogod, gyönyörűek és ízlésesek a képek, és valahogy olyan közvetlen, ahogy írsz, számomra nagyon inspiráló.Gratulálok! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vigyázz vele, mert egynek tényleg csoda, de minőségileg elszomorító :(
   Nagyon köszönöm a kedves sorokat, elég bili füle hangulatom van, ez most nagyon jólesett! <3

   Törlés
 4. gyönyörű színek, és nagyon szépen tálaltad!

  VálaszTörlés
 5. A manikűr nagyon szép, szeretem ezeket a színeket! Nekem is a két holos lakk van meg ebből a márkából, azok jó minőségűek. Nagyon tetszik az ecsetük, szépen, gyorsan lehet vele dolgozni, és tartós is. A mai tapasztalatom még annyi velük, hogy nyomdázásra nem igazán alkalmasak. (-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, többen is írjátok, hogy az csodás - igazából a sima krémes is remek vétel - de a kis silk-ért fáj a szívem... :(

   Törlés
 6. Szépséges mind a kettő :) persze kár az első minőségéért :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Hát igen, sajnálom én is nagyon...

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!