2015. március 19., csütörtök

Avon Indulgence Lipsticks | Honey Flower, Tawny Rose, Royal Peony


Nagyon szeretem az ajakkencéket, és ha nem felejtem el, használom is őket serényen. Így amikor az Avon felajánlott egy tesztelési lehetőséget az új Indulgence rúzsaikkal, nem haboztam túl sokáig. Nagyon kiváncsi voltam rájuk, hiszen szuper dolgokat olvastam a fejlesztésről, és a 20 színből álló kollekció igazán kedvemre valónak tűnt. Végül ezt a 3 árnyalatot választottam, mert úgy éreztem ezek állnak igazán közel hozzám: természetesek, ugyanakkor nagyon vidámak is, főleg tavaszra vagy később majd nyárra, amikor semmi máshoz nem lesz kedvem, mert 2 perc alatt leolvad rólam minden. Így meg, csak egy élénk színű rúzs, és indulhat is a nap.

Egy szín, mely ugyanolyan remekül mutat, mint amilyen jó érzés viselni. Ez az új Avon Indulgence ajakrúzs. Kényeztesd ajkaidat ellenállhatatlan színárnyalatokkal. A könnyű állagú hidratáló gél bársonyosan simává varázsolja ajkaidat anélkül, hogy nehéz, viaszos érzetet hagyna. A gél formulával bővített összetevőknek köszönhetően a rúzs ragyogóvá és teltté varázsolja ajkaidat.


Rögtön bele is csapok a közepébe. Nekem egyelőre nem jöttek be ezek a rúzsok. Már első használatra is furcsa érzés volt őket felkenni, mert amikor a számhoz érintettem őket, a szélükről azonnal le is vált egy vastagabb darab - na mondom nagyszerű. Olyan lágy és krémes ez a rúzs, hogy sokkal több anyag kerül a számra amikor felkenem, mint amennyi számomra megfelelő lenne. Persze gél állagú formula, de ez engem elsőre kissé meglepett. Emiatt nem szívesen nyúltam utána a legközelebbi alkalommal, de olyan nagyon szép színeket sikerült választanom, hogy próbálgattam őket. Hol felkenve, hol ujjal az ajkakba ütögetve, hol ecsettel. Végül utóbbi két módszer megfelelőnek bizonyult arra, hogy egyenletesen és megfelelő mennyiségben tudjam eloszlatni az ajkaimon.


Ez a gél állagú formula viszont legalább azt hozza amit elvárhatunk tőle: remekül terül az ajkakon, nagyon kellemes fénye van felkenve, és néhol kissé vizes hatása is, amit én kifejezetten szeretek. Nem nehéz viselni, ugyanakkor kissé szokatlan érzés az ajkaimon tudni ezt a géles réteget. Teljes kettősség, ráadásul mindegyik picit máshogy viselkedik. A Honey Flower és a Tawny Rose a nehéz felvitel ellenére sokkal kényelmesebb viselet, kevésbé kell ügyelnem rá napközben, bár sajnos hajlamosak elcsúszkálni az ajkaimon, és nem is túl tartósak. A Royal Peony ujjal felütögetve, nagyon vékony rétegben az igazi: így szépen beépül az ajak bőrébe, csodás árnyalat, de ha rendeltetésszerűen kenem szörnyen fel foltossá válik, és nehezen javítható, vagy rétegezhető. 


Remekül hidratálja az ajkakat: ha ez valakinek szempont akkor megvan amit keresett! A nehézkes felvitel mellett, és hogy ez igencsak elvitt engem a negatív irányba, azért ezeknek a rúzsoknak van pozitívuma is. Mégpedig, hogy elképesztően jól pigmentáltak - ez a három egészen biztosan - és ez nagyszerű, főleg egy ilyen kategóriájú terméknél. Félek azonban, hogy a sötétebb árnyalatokkal meggyűlhet az ember baja, pedig azért egy húzásra ilyen élettel teli színt kapni, remek eredmény. Halkan jegyzem meg, kiegészítésként, hogy nagyon finom illatuk van. Tudom ez nem von le, és nem ad hozzá a minőségükhöz, de imádom őket szagolgatni. Kissé gyümölcsösek, édeskések - pont illik az élénk színekhez. Mert valahogy így képzelném el, ha a színeknek lenne illata.

Innentől színhelyesek a képek - legalábbis az én gépemen teljesen - kiváncsi vagyok, hogy Nektek mennyire tetszenek, melyik a kedvencetek. <Online> rendelhetőek egyébként, és jelenleg még akciósak: a bevezető áruk 1649,- helyett most 939,-.


Próbáltátok már ezeket az Avon rúzsokat?
Nektek milyen tapasztalataitok voltak velük?


6 megjegyzés:

 1. Én a Royal Peonyt rendeltem nagyban egy kis minta után, annyira szép érett barack színe volt az ajkamon, hogy totál beleszerettem - bár úgy tűnik, mintha valami vizes, pigmentáltabb szájfény lenne rajtam. :D Bár sajnos a tartóssága a krémessége miatt tényleg nem a legjobb, dehát kompromisszum :(

  VálaszTörlés
 2. Love this! ♥
  You are making me jealous, pretty!

  adoorablee.blogspot.com

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépek, mindhárom tetszik :)

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!