2015. január 26., hétfő

Körömnapló | ILNP Supernova (nude & dark)


Úgy tűnik, hogy kezdenek megint elvarázsolni a körömlakkok, és a több hónapos megcsömörlés és önként vállalt NailLand száműzetés után, végre megint élvezettel pingálgatom a körmeimet. A mai bejegyzés főszereplője után hónapok óta ácsingóztam. Amióta megláttam a weblapjukon éreztem, és tudtam: Nekem erre a körömlakkra szükségem van. Egészen bizonyos, hogy sokan vagytok így ezzel - ami abszolút érhető, hiszen ki tudna ellenállni néhány milliliternyi cseppfolyós boldogságnak - de velem ez nagyon ritkán fordul elő, nem volt példa ilyenre hónapok óta. Lakkomlakkom Edina hathatós közreműködésével - lecsapott Nekem az utolsó darabra, ami a legelső készlettel érkezett - végül az enyém lett, és alig bírtam ki a végére, hogy a kezemben tarthassam.


Pár percnyi hatásszünet, megszállott kocogtatás, lögybölés és hangos sóhajok után, újra részt tudtam venni a felnőttek társalgásában, de ott Nekem teljesen végem volt. Amikor megláttam úgy terveztem, hogy legelőször nude körmökre, egy rétegben fogom felvinni - csak, hogy megcsillanjon rajta a fény. Visszafogott mégis különleges manikűrre vágytam. Végül mégsem tetszett annyira egy rétegben, így került rá még egy, és így már pontosan olyan, mint amilyet megálmodtam. A színére, és a meglátásaimra nem is térnék ki túlságosan, hiszen minden pillanatban másnak látom: egyszer zöldes, egyszer lilás, rejtőzködő, nagyon cseles - de hát pont ez benne a lényeg. Könnyen kenhető, szépen terül és a lemosása sem okoz túl sok bosszúságot. 

Amint látjátok gyönyörűséges, amit ez a körömlakk művel! Olyan mintha a tenyerembe vettem volna egy doboznyi ezerszínű pelyhet, vettem volna egy nagy levegőt, megfújtam volna, és ez a véletlenszerű pehelyeső befedte volna a körmeimet. Nagyon szerettem viselni, és egészen biztos, hogy számomra ez a körömlakk volt a hónap slágere, de aztán arra gondoltam: miért állnék meg itt. Hátha lehet, ez még ennél is jobb...


Felkentem alá az egyik legszebb és legsötétebb indigókék körömlakkomat, a szinte már feketének tetsző A-england Lady of Shalott-ot, és láss csodát. *Bumm* Még gyönyörűbb, még élettel telibb az egész, remekül kijön itt is, a pelyhek adta varázs és 'színváltós' hatás, nagyon izgalmas sötét alapra felkenve.


Egyébkén a NailLand pultokban érhető el - már ha van raktáron, most éppen nincs - de <itt> lehet rá vadászni és követni az eseményeket.

Mit gondoltok róla? Próbáltátok már az ILNP körömlakkokat? Számomra egészen biztos, hogy ez az első és utolsó ilyen darabom - nem adom az elveimet, Nekem egy körömlakkért ez már arany ár, mindenesetre örülök, hogy a kollekciómban tudhatom ezt a csodát!

24 megjegyzés:

 1. Olyan, mintha egy páva toll lenne körmeiden! Gyönyörű! *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez bennem fel sem merült, de valóban olyan *-* jó hasonlat!

   Törlés
 2. Nagyon sok arca van, kitűnő választás Netti! :)))
  A hétvégén az Electric Carnival-al kötöttem szorosabb barátságot, kentem én már őt mindenhova és cudálatossz :P
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi köszi :)) Az is cudálatossz, mondjuk mindegyik szuperül sikerült kis darab!

   Törlés
 3. elképesztően szép volt élőben is, de sötét lakkra felkenve valami csoda :)
  (roni)

  VálaszTörlés
 4. Nálam ez a szín olyan 'sellős', imádom minden formában, meseszép ez a lakk is.. *-*

  VálaszTörlés
 5. Húúú... Erre én is vadászom már egy ideje... :)
  Egyébként milyen nehéz volt lemosni? Az ilyen pelyhes lakkoktól általában rémálom megszabadulni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lemosni amúgy, nem olyan nagyon nehéz. Könnyebb mint egy bármilyen csillámosat, bár tény, hogy kicsit jobban rá kell nyomni a vattakorongot, de nem vészes! :))

   Törlés
 6. Gyönyörűek ezek a lakkok, nem csodálom, hogy Te is szerelme estél! Egyszerre lehet elegáns és vad!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, pont így gondolom én is. Néha elég funky, közben meg bizonyos szögből elegáns is. :)

   Törlés
 7. Igazán különleges és szép manikűröket alkottál! :)

  VálaszTörlés
 8. Nekem nem páva, hanem valami hüllő jut róla eszembe, nagyon szép! Olyan klassz formája van a körmeidnek és annyira vastagnak, egészségesnek tűnnek. Az enyém mint a papír. Hogy csinálod :D?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hüllő :) Ez tetszik! Köszönöm.
   Őszintén: fogalmam sincs. Tinikoromig rágtam a körmeimet, azóta pedig attól, hogy békén hagyom őket, nem vékonyak, nem törnek, csak nagyon ritkán. Moyra körömágybőr olajat kenek rájuk, amikor nincsenek kilakkozva (ezt használom kb. 10 éve) de így ennyi. :3

   Törlés
 9. Az a nude nagyon szép magában, feketével párosítva pedig nagyon jól látszik, milyen szép is ez a lakk.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, annyira jó, mert mindegyiken teljesen más hatása van, nagyon más viselni is. :))

   Törlés
 10. Szia!
  A nude lakk milyen márkájú?
  Köszi:
  Gabi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Gabi, Astor Quick'n Go 376, ez:
   http://www.szutyoblog.hu/2014/06/koromnaplo-glitter-up.html

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!