2014. október 28., kedd

Körömnapló | Noir


Beszéltem Nektek a múltheti Körömnaplóban arról, hogy mostanában nem esem könnyen szerelembe, ha körömlakkokról van szó: hát kérem ez a bejegyzés ennek a kijelentésnek a tökéletes cáfolata. Olyan mélyről jövő, intenzív vágy volt ennek a darabnak a megszerzése, amelyet hosszú ideje nem éreztem, és minden igyekezetem ellenére sem tudtam sajnos lebeszélni magam a megvásárlásról.


A szokásos havi blogger találkozónkon láttam meg Edinán, és már akkor fél szemmel a körmeit nézegettem, olyan gyönyörűen mutatott rajta. Félve megkérdeztem, hogy nincs-e nála a körömlakk és „véletlenül” pont a táskájában volt. Kipróbáltam egy ujjamon és aww. Onnantól már az én kisujjam nézegettem, mint valami megszállott, de még így is azt mondogattam magamnak: Nekem ez nem kell, Nekem ez nem kell, nem nem nem. Nagyon ritkán adok ki ennyi pénzt körömlakkra: egyszerűen indokolatlannak tartom ezt a 2990 forintos árat - 10 ml folyadékért gyakorlatilag - de ez a körömlakk annyira megszólított, hogy szemlesütve fizettem és távoztam.


Felkentem otthon, és a szavaim is elálltak. Egyszerűen fantasztikus, úgy ahogy van. Azt hittem, hogy túl vagyok a homoklakk mánián - hiszen a csapból is a nyomdázás folyik - letűnt korok divatja ez a kis érdesség, és akkor tessék: pont egy ilyen körömlakk rabolja el a szívem.


Amit a képeken láttok már három napos lakkozás eredménye: semmi kopás, bár az ilyen típusú körömlakkok igazán ragaszkodók és tartósak. Valóban kissé érdes a felülete, de nem essence vagy Lovely finom kis érdesség, hanem erőteljesebb, szinte már karcos, de még így is azon a határon belül van ami Nekem még nagyon okés. Gyorsan szárad, két rétegben tökéletesen fed, álom a javából! Könnyen kenhető, szépen terül, bár a második rétegnél picit megakad az ecset az első réteg kiálló glittereiben, de kezelhető a helyzet. És amit kapunk az valami botrányosan gyönyörű. Gazdag burgundi lilás alapjában is csillámos körömlakkban, pinkes, nagyobb méretű csillámtenger, de olyan sűrűn és olyan elszórtan, hogy az valami hihetetlen. És mindezt szinte matt végeredménnyel, mert csak a csillámok fénylenek, az alapszín bemattul: iszonyú jó!

A valóságban milliószor gyönyörűbb a végeredmény, itt valahogy elveszik az a csoda ami akkor tárul elénk, amikor felkerül a körmökre. Nagyon nehéz elkapni teljes valójában, de elhihetitek ha azt mondom: tökéleteset alkotott a márka!

Találkoztatok már ezzel a darabbal? 
Mit gondoltok róla? Mostanában estetek szerelembe körömlakkal?


20 megjegyzés:

 1. Cejejmes Netti! :))))))))
  Nagyon jól tetted, hogy beszerezted a kis drágát és ezek a "vad" színek remekül mutatnak Rajtad! :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Szeretem a vad színeket is, most is egy majdnem feketében pompázom! Nem csak nude szerelem van ám ;)

   Törlés
 2. Nagyon szèp :) hol lehet beszerezni? Koszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. NailLand-ben! (www.nailland.hu )
   Akár online is, de itt fent vannak a boltok is, ahol megtalálhatod ;)

   Törlés
 3. Élőben még szebb szerintem ez a szín, legalábbis úgy emlékszem ahogy nézegettem a körmeid a Lushos talin..:D :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Élőben persze, hogy szebb! *-* Nagyon nehezen tudom elkapni a nude és a bordós lilás színeket géppel, pedig igyekszem.

   Törlés
 4. Ahhhh már nem először látom ezt a lakkot, de egyre jobban érzem, hogy nagyon kell.... de az ára... :S Dilemma... :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon tetszik ez a lakk, pedig megfogadtam, hogy PP és Zoya árkategóriában próbálom minimalizálni a beszerzéseimet. De ez tényleg olyan különleges, hogy valószínűleg úgysem bírom ki, hogy ne legyen az enyém... :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg nagyon különleges, különben én sem költöttem volna rá ennyi pénzt, de megszólított :)
   Ha meglátod, biztos téged is meg fog :D

   Törlés
 6. Jól áll :) Ha meg ilyen tartós, akkor pláne megéri az árát.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm. Igen, elég ragaszkodó a kicsike :)

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!