2014. október 5., vasárnap

Catrice Metallure | C01 Metalight ajakrúzs


A mai bejegyzés főszereplője viszonylag friss szerzemény, de minél előbb szerettem volna beszámolni róla, hiszen limitált volta miatt, ki tudja meddig lesz elérhető a boltok polcain. A Catrice Metallure trendkiadása, most nagyon felkeltette a figyelmemet, és 3 terméket azonnal ki is szúrtam magamnak. Ahogy az lenni szokott, a körömlakk már pont elfogyott, a bronzosító élőben mégsem tetszett annyira - illetve nem is éreztem olyan indokoltnak egy selyemfényű bronzosító beszerzését, ősz kezdetén - ellenben az aranyfényű nude rúzs azonnal belopta magát a szívembe, és nem tudtam otthagyni. A másik két árnyalat is nagyon ígéretesnek tűnt, de most lássuk, mit tud a legvilágosabb.


Kezdjük rögtön a csomagolással, mert efelett most tényleg kár lenne csak úgy átsiklani. Nagyon kedvelem a ’hagyományos’ Catrice rúzsok fekete, illetve az Ultimate Shine vonal ezüst csomagolását, de a rosegold külső, amibe most csomagolták ezt a három rúzst: hát az valami csodálatos. Emellett pedig kapott egy kis fehér karcos felfuttatást: mintha repedezne a csomagolás, álom. Szerintem most nagyon eltalálták, remek az összhang.


A belbecs is hasonló rajongásra ad okot, igazán kellemes viselet. Minőségre hozza a szokásos Catrice rúzsokra jellemző jegyeket. Selyemfényű a finise, emiatt könnyedén kenhető, de mégsem olyan krémes az állaga, mint a US vonalé - ott néha olvadozik az anyag, itt ettől nem kell tartani. Remek a fedése, 1-2 húzással fed, és a világossága ellenére gyönyörű rosegold árnyalatú fényt kölcsönöz az ajkaimnak. A másik két rúzst ugyan csak az üzletben próbáltam ki, de a rózsaszín és a pirosas árnyalat extrán pigmentált volt. Ami még igazán meglepő, hogy a világosabb árnyalat is viszonylag tartós, evés-ivás után is marad egy kis fény az ajkaimon, nem kopik le teljesen.


Hogy tetszik? 
Ősszel szeretem az ilyen 'semlegesebb' nude ajkakat is, de akkor sem árt egy kis selyemfény! ;)
Találkoztatok már ezzel a trendkiadással az üzletekben?


25 megjegyzés:

 1. Még külföldön láttam, engem a bronzosító hozott lázba, de végül ott hagytam! :( Csodás színe van a rúzsnak, magamon nem tudom elképzelni, de Neked nagyon jól áll! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :*
   A bronzosító nagyon szép tényleg, csak őszre? :(

   Törlés
  2. Hát igen. :( Mondjuk én augusztus második felében láttam külföldön, de végül más jött velem haza! :)

   Törlés
 2. Gyönyörű színe van, nagyon el tudom képzelni magamon! :)

  VálaszTörlés
 3. Rajtad csodás ez a rúzs, de hozzám azt hiszem túl gyöngyházas.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehetséges, nem túl hasonlóak a színeink :D De egy próbát megérne szerintem, hátha :))

   Törlés
 4. Nagyon tetszik, azt hiszem bővült a jövő hétvégi "bevásárlólista" :D

  VálaszTörlés
 5. Ú, a szemeden mi van? Gyönyörű :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, hát köszönöm szépen :)
   A pilla tövekben Sigma Sculpt szemhéjbázis teljesen elfüstösítve, rajta meg a NYX Baked szemhéjpúderből ha jól emlékszem a Vesper árnyalat.

   Törlés
 6. Nagyon szép ez a szín, mondjuk az egész sminked csudi. Csatlakozom az előttem szólóhoz és megkérdezem, hogy mi van a szemeden? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, aranyosak vagytok, de ez szinte nem is smink :D 5 perces maszatolás :p
   A pilla tövekben Sigma Sculpt szemhéjbázis teljesen elfüstösítve, rajta meg a NYX Baked szemhéjpúderből ha jól emlékszem a Vesper árnyalat, ahogy Fruzsinak is írtam! ;)

   Törlés
 7. Hú, ez nagyon jól áll neked, nem gondoltam volna, hogy ilyen szép ez a rúzs! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen!
   Bizony, ez ilyen kis csoda rúzs, felkenve jön elő a varázs :))

   Törlés
 8. Jujj de szép! :) Nagyon jól áll neked! :)

  VálaszTörlés
 9. Mire megtaláltam ezt a kiadást az üzletben nem volt már ebből a rúzsból, de nagyon tetszik. Ha találok belőle, nem hiszem, hogy ellen tudok állni neki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnálom, hogy nem sikerült, olyan bosszantó tud ez lenni :'(
   Én a körömlakkal jártam így. Remélem hamarosan összejön!

   Törlés
 10. Én a két sötét között gondolkoztam, végül a rózsaszínt hoztam el! :)

  VálaszTörlés
 11. A bronzosítót nyáron még én is nagyon vártam, mindenképpen szerettem volna rá lecsapni, de mivel több mint 1 hónap csúszással érkezett meg, már cseppet sem volt aktuális, ráadásul élőben annyira nem is hatott meg, de semmi baj, legalább nem költöttem :D A rúzsnak pedig szép színe van, de magamon nem igazán tudnám elképzelni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pontosan. Nyáron biztosan megvettem volna a bronzosítót is. Így én sem.

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!