2014. augusztus 31., vasárnap

Nail Club | Kék


Sziasztok újra itt, az utolsó nyári fordulóban! El sem hiszem, hogy ma hivatalosan is vége a nyárnak, és holnap 'papíron' beköszönt az ősz. Bár ha jobban belegondolok, annyira nem is bánom; mindennek eljön egyszer az ideje. A Nail Club tekintetében is történnek apró változások: dolgozunk egy új, ősziesebb és testhezállóbb logón, szuper és nagyon kreatív új témáink is lesznek, és mivel véget ért a nyári szünet, újra fogadunk vendégeket minden fordulóban. A témáinkat előre egyeztettük - ez régebben sem volt másként - de most amint megláttuk a mait, szinte egyértelmű volt, hogy ki legyen az őszi szezon első vendége. Hölgyeim (és Uraim?) a mai témánk a kék szín, a vendégünk pedig Edina! Fogadjátok szeretettel! :)


Eleinte egyébként nem ezt a manikűrt akartam elkészíteni, amit most láthattok majd lejjebb lapozva, hanem egy nagyon szuper ombre manikűrt, a kék 5 árnyalatával, de végül az élet megint felforgatta az elképzeléseimet, és ezért kicsit csavarintottam a dolgokon. Nagyjából persze a kék maradt a hangsúlyos szín, de az alapkoncepció teljesen más irányba vitt.

Kedden végre eljutottam én is moziba és megnéztem a Guardians of the Galaxy-t. Körülbelül 5 hónapja tűkön ülve vártam a filmet, de pont a premier hetében utaztam el, így csak most tudtunk sort keríteni rá. Nem nyitom meg ezt a történetet, legyen elég annyi, hogy isteniiii volt, és újra látnom kell!

Emiatt a bezsongás miatt, úgy gondoltam, egy kicsit továbbfejlesztett galaxis manikűrt fogok elkészíteni. Továbbfejlesztett, persze csak magamhoz képest. A kék alapon kívül ne kérjétek, hogy soroljam fel mely körömlakkokkal készült, elég sokat pepecseltem vele, de próbáltam a galaxisokat és a harci jelenetekben látható színeket felhasználni, hogy kicsit haragos, de olyan fényes, zöldes-kékes, galaxisos maradjon. A gyűrűs- és a mutató ujjamra apró gyöngyök kerültek, a csillagokat és a kisebb bolygókat szimbolizálva - így lett teljes a manikűr.


Remélem szeretni fogjátok, és kíváncsian várom a többiek mit alkottak, mert ez tényleg egy nagyon szerencsés téma, amiből bármi kisülhet. Izgalmas alkotásokra számítok! :)

12 megjegyzés:

 1. Elég sok türelmed lehet, ha ezt elkészítetted.. :D De szép lett, jól néz ki :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát elszórakozgattam vele egy kicsit, de ilyennek képzeltem el kb. a fejemben, így megérte, köszönöm :))

   Törlés
 2. Nekem is nagyon tetszik! Egyedi! :)

  VálaszTörlés
 3. Ez már-már műalkotás :) Nagyon szép lett! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszik Neked! :)

   Törlés
 4. Atomjóóóóólett :D Azonnal beleszerette :D az a legjobb,hogy 3D-s

  http://misssziszi.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszik :)

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!