2014. augusztus 17., vasárnap

Nail Club | Color blocking


Sziasztok Lányok! Ma egy nagyon színes és vidám témát választottunk a többiekkel, és be kell vallanom, hogy elég sokat gondolkodtam, mire kiokoskodtam, hogy mit szeretnék alkotni. A színek kiválasztása nem esett nehezemre: adta magát, hogy erőteljes pink, narancssárga, rózsaszín, korall és lila színeket fogok egymással társítani, csak az nem volt egyértelmű, milyen technikával... gondoltam egyébként rá, hogy megdobom egy kis citromsárgával, úgy lett volna igazán ütős a blokkolás, de valahogy nem tetszett a szememnek az összhatás, így maradt ez a kicsit finomabb verzió. 


Aztán eszembe jutott egy manikűr, amit már amúgy is régóta ki szerettem volna próbálni – más színekkel – de így még talán jobb is lett az összhatás. Most nagy divat, ha maradnak a lakkozás közben, és a minták felvitele után „csupasz” és fedetlen területek a körmeinken. Sok képet láttam már, ahol például a cikkcakk minta, vagy a vonalkák között, szándékosan lakkozatlan részeket hagytak, így gondoltam, én is kipróbálom.


A körmeimet egy átlátszó körömlakkal kentem le, ezután a körmeim végétől felfelé haladva színes pöttyöket vittem fel, szorosan egymás mellé, ügyelve arra, hogy lehetőleg ne maradjon ki szabad felület, és teljes legyen a fedés. A körmöm kb. feléig szerettem volna felvinni a pöttyöket, de nem túl szabályosan lezárva, hanem kicsit elszórtan, hogy ne tűnjön annyira merevnek a végeredmény.


Nagyon szerettem viselni ezt a manikűrt, állandóan mosolygásra késztetett, és szerintem más színválasztással is ki fogom próbálni a későbbiekben. Viszont azt mindenképpen szeretném megjegyezni, hogy ezek a neon színek tönkretették a fényképezőgépem. Soha ennyi képet nem készítettem még egy manikűrről sem, de se a színek nem lettek élethűen vadítóak, sem az élességgel nem tudott mit kezdeni a gépem. Ezért elnézést kérek, nem igazán adja át egyik kép sem a valóságot, pedig élőben nagyon ütős volt.


13 megjegyzés:

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!