2014. augusztus 13., szerda

Körömnapló | Pink Sorbet


Körömnaplót szántam mára, bár egyáltalán nem ezt – hanem ezt, és itt már értesülhettetek a csalódásomról – mert régóta nem sikerült ennyire beletenyerelnem valamibe, ami először katarzis, majd szépen visszadobbant a földre, hogy nem úgy van az anyukám. Emiatt egy tőle teljesen eltérő manikűrre vágytam, de csak azért sem élénk színre. Baby pink és finom kis csillámok egy ujjamra. Ez volt a terv. Aztán kisült, hogy a matt rózsaszín homoklakkon mennyire ütős egy kis csillám. Hát így vagyunk most.

A gyűrűsujjamra felkentem az Astor egyik már korábban mutatott babarózsaszín körömlakkját, erre vittem fel az Essence gyönyörű Glitz&Glam fedőlakkját. Aztán a többi körmömre felkentem a Barry M Kingsland Road körömlakkját. Úgy gondoltam tökéletes összhangot hoztam létre, de valami mégsem volt az igazi. Aztán felkentem az egyik körmömre 1 réteget a csillámosból. Aztán még 1 ujjamra. Aztán már csak azt vettem észre, hogy kenem az összesre, nem bírok leállni vele. És hihhhetetlen lett a végeredmény. Homoklakk hatású maradt a Barry M, mert csak egy finom vékony díszítő réteget kapott magára, és mhhhm. Egyszerűen nem tudom levenni a szemeimet a körmeimről, végem van. Élőben egy kicsit még "barbie babásabb" a megjelenése, ugyanis a Glitz&Glam fedőlakkban, azon kívül, hogy vannak ezek a váltakozó méretű rose gold glitterek, a folyadékban zöldes csillámpor is helyet foglal, így a köröm egész felülete szinte szikrázik. Sajnos ennyire nem sikerült elkapnom a lényegét ennek a kombinációnak, de bízzatok bennem, csodálatos ha mozgásban van.


Minőségre egyébként még mindig az egyik legkiválóbb homoklakkom ez a Barry M, remekül kenhető, bár a második réteg már kicsit nehezebben terül, de nagyon gyorsan szárad és hozza a 4-5 napos tartósságot. Két réteg elég a tökéletes fedéshez, és minden cseppje kincs. Egy testesebb átlátszó fedőlakkal, egyébként remekül működhet „sima” körömlakként is - árnyalatra amúgy is elég szoros dupe ez az Astor, itt mellette. 


*PS: a bejegyzés írója, túlságosan megalázónak érezte már a további ömlengést, egy egyszerű kis kicsike körömlakk miatt, de ha nem jött volna át az érzelmi töltet, valahogy így írom most ezt a bejegyzést. Csak a mihez tartás végett. Ne ítélkezzetek, néha ennyi is elég ilyen mértékű boldogsághoz. ;)

20 megjegyzés:

 1. Ha nem írod, észre sem veszem, hogy a gyűrűsujj krémes lakk :) Nagyon egyformák a színek! Csini ez a manikűr :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig bizony, hogy az :)) Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! Holnap sajnos le kell mosnom, de szerintem hétvégre újrakenem :p

   Törlés
 2. Nézegettem én is, mondom miért van 3 lakk megemlítve, mikor én csak egy alapot és egy fedőt látok a körmeiden? Aztán ahogy alaposabban megnéztem leesett a dolog, nagyon hasonló a két szín, szuper manikűr lett :)

  VálaszTörlés
 3. Valóban hasonlít színben a két lakk! :) Nekem is csak az tűnt fel, hogy icipicit más a gyűrűsujjadon a lakk felülete :)
  Szépek ezek a színek, nálam egy szép rózsaszín mindig nyerő :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bizony :) Örülök, hogy tetszik! Én meg pont nem vagyok rózsaszínes lány, de imádni való most ez a páros. :)

   Törlés
 4. hehe, a krém finishű lakkot én sem vettem észre elsőre, csak alapos megszemlélés után. :) szép kombó ez így együtt és jut eszembe, nekem is meg van ez a topper, megkaptam egy barátnőmtől (a szép razsa homokot meg én vettem), szóval lekoppinthatom... (jó, ez az astor nincs, de van másik 5 ilyen kis halvány pinkség)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira éreztem, hogy itt leszel <3 a múltkori menta Barry M után el is várom :D :D
   Na viccet félretéve, tényleg érdemes egy hasonlót kipróbálnod, és nem tudom levenni a szemem róla, pedig nem is vagyok annyira rózsaszínes lány! :))

   Törlés
 5. Hm, pedig nem szeretem a rózsaszín lakkokat, de ez a mani még nekem is nagyon tetszik :) a különbség nekem sem tűnt fel, de ezt betudtam az én amatőrségemnek :D
  Jut eszembe, nézz be hozzám, egy blogkezdeményezés keretein belül "levelet" kaptál ;) :)
  http://eletespillecukor.blogspot.hu/2014/08/vigyazz-kesz-posztolj-uzenet-kedvenc.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én sem vagyok annyira rózsaszínes lány, de ez a kombó nagyon szeretni való :)
   Megyek megyek, azonnal!! :) :*

   Törlés
 6. Gyönyörű, azt hiszem, azt a JF lakkot meg kell szereznem. :) Amúgy csatlakozom a többiekhez, akik nem vették észre a krém finist a gyűrűsujjadon. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik! Szerezd be, isteni nagyon :) :)

   Törlés
  2. :O Bocsi, az üvege annyira hasonított a Jollie France lakkokéra, csak most látom, hogy BarryM. :D

   Törlés
  3. Jaj én meg azt hittem, hogy a JF az a 'jelly finish' Essence lakkot jelenti :D No hát megértettük egymást így is azért :D :D

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!