2014. augusztus 21., csütörtök

Betekintő | China Glaze újdonságok ősszel


Nem készültem mára bejegyzéssel, de esőnap van - semmit nem tudunk kezdeni magunkkal - ezért gondoltam kicsit elbíbelődöm a bloggal: formázgatom, alakítgatom, és ha már itt vagyok mutatok Nektek néhány újdonságot, mert egészen biztos vagyok benne, hogy Ti is annyira szeretitek a körömlakkokat mint amennyire én. Ráadásul őszre mindig erőteljesebb és gazdagabb színvilágú kollekciókkal jönnek ki a cégek; most sincs ez másként. Rögtön két kollekciót is szeretnék megmutatni. Készen álltok a csodára? All Aboard

Őszi színek és nagyon vintage. Sötét tónusok, eltérő finishek, krémes felületek cikáznak a félmatt és csillámos, selyemfényekkel. Isteni az egész kollekció és nagyon bízom benne, hogy nálunk is elérhetővé válik. Az én kedvencem egyébként abszolút az All Aboard és a Loco-Motive, Nektek melyik tetszik legjobban?

All Aboard, Choo-Choo Choose You, Conduct Yourself, Don’t Get Derailed

One Track Mind, Stop That Train, Well Trained, What Are You A-Freight Of

Loco-Motive, Lug Your Designer Baggage, Mind the Gap, Nice Caboose

Ha minden igaz egyébként csomagban is elérhetőek lesznek a kollekció egyes darabjai. Így.

Pop Top Glitter 

Nos oké, ki gondolta azt, hogy nem kapunk egy fedőlakk kollekciót? Senki ugye? Mindig van egy bónusz glitter, flitter kollekció is, csak úgy finoman elbújtatva a krémes és egyéb felületek mellett, és most sincs ez másként. Be kell vallanom, igazán nehéz lesz a választás, mert van az újdonságok között egy olyan darab, amit megláttam és hangosan felnyekkentem, hogy na neee. De előbb a tudnivalók. Csillogó ősz: 6 darab fényes, szikrázó fedőlakk, amelyeknek közül pár azért kicsit gyanús Nekem, hogy már külön megjelent máshol is! Pelyheske, ezüstös csillámok, multicolor álomtenger, van itt minden ami kell.

Kapunk 2 bázis lakkot is - nekem ezek picit feleslegesnek tűnnek - de van aki imádni fogja.
Heart of Africa, White on White

És az igazán ütős fedőlakkok:
Pizzazz, Fairy Dust, Luxe & Lush (róla biztosan tudom, hogy nem újdonság, Nekem is megvan és a Hunger Games kollekcióban is benne volt.)
Your Present Required, I Pink I Can, Techno

Szintén csomagban is elérhetővé tették őket, egész logikus színösszeállításokban!
Feeling Sparkly!

Glisten Up

A Pizzazz volt egyébként amin felnyekkentem, és kis kutatómunkával azért kiderült, hogy ő sem mai darab már, de örülök, hogy felhívták rá a figyelmem: most nagyon meg akarom kaparintani! 

És Ti? Van olyan ami elsőre elnyerte a tetszéseteket?

13 megjegyzés:

 1. Hála annak a magasságosnak, hogy ezekből egyik lakk sem fogott meg! :D Mondjuk szerencse, mert a China Glaze tárolóm betelt és új otthon után kell néznem az új lakkjaimnak :P
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát gondolom 'élőben' majd nem leszel ennyire biztos a dolgodban :D :D :D
   Btw kellene nekem is most egy új tároló, de nem doboz, hanem valami polc, jó is h szóba került megyek is keresgélni :p

   Törlés
 2. Nagyon komorak, kivéve a topperek, azok tetszenek. Nem szeretem magamon annyira a sötét lakkokat, bár nekem is van. Az a sütőtökszín tetszik, amilyen a nő kabátkája, van egy hasonló OPI-m :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, akkor Neked valóban nem nagy durranás! Én oda vagyok a komor körömlakkokért :) :)

   Törlés
 3. A Conduct yourself és a loco-motive nagyon, de nagyon tetszik *.* Én imádom a sötét őszi színeket, ilyenkor tombzódok, mert általában ezek a színek jellemzőek rám :)

  VálaszTörlés
 4. A Fairy Dust sem lehet új szín, mert már megvan nekem hosszú ideje (holo mikroglitteres csoda, lényegében bármi fölött jól mutat).
  Egyébként nekem is az a két árnyalat tetszik a leginkább, ami Megaerának.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gyanús volt az is, igen...
   Akkor Te is várod már az őszt és ezeket a kissé szomorkás színeket? :)

   Törlés
  2. Igen, kifejezetten! Őszi leányzó vagyok, ezek az én színeim. :)

   Törlés
 5. Engem nem igazán hatott meg egyik lakk sem, nem is igazán szeretem a sötét, borongós színeket :S :D

  VálaszTörlés
 6. a glitteresek mind megjelentek már, ettől függetlenül vannak közte szép darabok. a white on white pedig az állandó kollekció része és ráadásul a kedvenc fehér lakkom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, közben gyanúsak Nekem is, de annyit elértek vele, hogy felfigyeltem olyanra, amire eddig nem sikerült! :)) A fehér CG minőségre milyen, kibír 2-3 napot?

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!