2014. július 14., hétfő

Személyes | Mi van a táskámban, és egy kis #hashtag játék!


Régóta nem volt hasonló összeállítás a blogon, ezért azt gondoltam itt az ideje egy nyári kiadású: ’Mi van a táskámban?’ bejegyzésnek. Persze csak magamból indulok ki, de én nagyon szeretek más táskájában vagy a sminkjei között matatni - mindig olyan sok izgalmas dologra lehet bukkanni - így gondoltam jöjjön most egy ilyen rövidke kis érdekesség. Ezzel elindítok egy új sorozatot is a blogon: néha jelentkezni fogok hasonló, rövid, épp’ csak beköszönő: mi van ma az arcomon és a neszesszeremben bejegyzéssel. 

Most, hogy azért teljes legyen a kép, nem csak a neszesszerem, hanem a táskám tartalmát is megmutatom: nagyjából ezek a dolgok kerülnek bele minden nap, a nyári hónapokban. Szerintem nem sok, bár már többen kérdezték minek cipelek magammal ennyi mindent… Biztosra megyek, sosem lehet tudni mikor, mire van szükségem. 


Nagyon kíváncsi vagyok rá egyébként, hogy nektek mi van a táskátokban, vagy a neszesszeretekben nyáron, ezért egy kis játékra invitállak Titeket! Instagramra töltsetek fel egy képet #mivanaszutyomben hashtaggel, hogy le ne maradjak róla, és mindannyian láthassuk! Ha nincs Instagramotok jöhet a kép emailben, vagy akár a blog FB oldalára feltöltve is. Nagyon szívesen nézegetném őket, hogy ki milyen érdekességeket, vagy szépségeket hord magánál, és szerintem vagyunk még így páran! ;)

23 megjegyzés:

 1. Huh, hát én ennek töredékét hordom magammal, de így is folyton nehéz a táskám. Mindig irigyelve néztem azokat, akik napközben egy egész neszeszernyi sminkcuccot hurcolásznak és frissítik a sminkjüket. Nekem jó esetben 2-3 rúzs van bedobálva a táskámba.Esernyőt sem szoktam vinni, mert van az irodában illetve ha látom, hogy esni fog, magammal viszem, amúgy meg kreatívan, ha netán mégis eleredne :) Egyszerűen így is túl nehéznek és soknak érzem a sajátomat, pedig semmi extra nincs nálam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez egy pillanatnyi állapot csupán, minden nap én sem hurcolok ennyi dolgot magammal, csak amikor írtam a bejegyzést kiborítottam a táskám, és ez került ide fel :D Ami állandó viszont a sminkes táskámban általában: korrektor, púder, krémpirosító és szájfény/rúzs, de abból több is. Egyébként már simán lehet, hogy gerincferdülésem van a sok pakktól amit cipelek magammal, de ha kisebb táskával indulok el, tuti akkor kell éppen valami útközben, ami a nagyban maradt, én nem merek ezek nélkül elindulni, jó, hogy Te kreatív vagy :p

   Törlés
 2. Látom, nálad az egész drogéria...nálam csak kézkrém, púder, rúzs és ajakápoló, ennyi a szépségcucc.
  Viszont vannak olyan praktikus dolgok, mint nedves törlőkendő, üres zacskó, szatyor, zsebkés, ragtapasz, papír zsebkendő, toll-rotring-radír, fésű.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazság szerint ez egy pillanatnyi állapot csupán, minden nap azért én sem viszek magammal ennyi mindent, de aznap amikor írtam a bejegyzést akkor ennyi minden volt benne. Zsebkésem sosem volt, a többi dolog időszakosan nálam is előfordul.

   Törlés
  2. Nálam az a gond, hogy el is szoktam felejteni mi minden van benne, így van néha 3 db szatyor meg fél marék apró meg beledobálva szemüvegtörlő, tengernyi blokk...néha rendet kellene raknom, hogy lássam, mennyi minden fölösleges dolgot hurcolászok.

   Törlés
 3. Per pillanat ajakápoló, napszemüveg, nedves kendő és a szokásos (kulcs-teló-papírzsepi-pénztárca) cuccok vannak nálam, mentségemre szóljon, Zalánnak viszont rengeteg cuccot cipelek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ilyen az anyák sorsa :D Férjen be a csöppség cucca, mit neked a plusz szájfény :p

   Törlés
 4. Pénztárca, telefon. A két legfontosabb! Most is csak ezek voltak nálam. De persze általában azért van nálam zsepi, kulcsok, ajakbalzsam, és két rúzs, vagy szájfény. Ennyi. Mivel reggel sminkelek, ezért csak az ajakkencéket cipelem, mert az lekopik :) ja, a púder is, de az nem izgat :D a fénylő orromat egy kis papírzsepivel leitatom, kész.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is reggel sminkelek, de egy kis korrektor, pirosító, púder azért mindig jól jön nap végén :p Rúzs és szájfény mindig kell hogy legyen, hónap végére minden darabom a táskám alján van, vér ciki :D

   Törlés
 5. Cuki a Mickeys nesszeszer tatyid :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kösziii :) Tavalyi leárazáson vadásztam le :p

   Törlés
  2. Szia. Instagramra feltöltöttem a tàskàm tartalmàt. #mivanaszutyomben
   Én is sok cuccot hordok magammal, és sajnos egy dologtól sem tudok megvàlni. :)

   Törlés
  3. Szia Szilvi, köszönöm, hogy szóltál. Akkor Te vagy az egyik. Mert sajnos nem látom. Csak annyit, hogy vannak feltöltött képek, ilyen hashtaggel, de nem jeleníti meg nekem :( Nem lehet, hogy privát a profilod, és ezért nem látom? :(

   Törlés
  4. Megnéztem és be volt kapcsolva a privàt fül. Újra feltöltöttem, igy màr biztos :)

   Törlés
 6. Nálam csak a legfontosabb dolgok vannak mindig, de így is tele van a táskám és dög nehéz! :)
  (igazolványok,jogsi,pénztárca,kulcsok,telefon,napszemcsi,víz,deo,testpermet,zsepi,gyógyszer,ajakápoló,toll,mp4:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyjából pont azokat soroltad fel, ami nem fért rá a képre :D :D

   Törlés
 7. Hű, én nem cipelek magammal sminkes neszeszert, mert akkor megszakadnék, maximum az aznapi rúzst dobom be + mattító lapocskák! :) De van nálam mini deo, kézkrém, antibaci, zsepi, zsebtükör, napszemcsi+tok, legyező, ajakápoló, víz, női dolgok, gyógyszerek, füles, öngyújtó (nem cigizek, de sose tudni),toll, cukorkák, körömreszelő, nedves törlőkendő, igazolványok, pénztárca. Azt hiszem ennyi! :D Ezek mindig, most pluszban jön a naptej! :) Én is szeretek más táskájában kutakodni! :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Minden alkalommal azért én sem :D Legyezőt sose, de menő lehet azt előkapni! Turkálni jó, amíg engedik :D

   Törlés
 8. Milyen jó neszesszered van! :)

  VálaszTörlés
 9. Most eszembe juttattad, hogy már milyen régóta halogatok egy ilyen bejegyzést :D

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!