2014. június 8., vasárnap

Nail Club | Márka


Sziasztok! Újra itt vagyunk, és hozzuk Nektek a szebbnél szebb, kreatív manikűröket. Sok minden történt velünk az utóbbi időben: munka, költözés, vizsgák, sőt államvizsgák, így engedélyeztünk magunknak erre az időre egy kis tavaszi szünetet, hogy minden rendeződjön és maximálisan tudjunk teljesíteni az élet egyéb területein. A mai témánkkal, ahogy a címből is kiderül a reklámokat, és a márkákat jártuk körbe, és régóta ez az első olyan forduló, amikor borzasztóan kíváncsi vagyok, hogy a többieknek mi mozgatta meg a fantáziáját. Amikor elkezdtem gondolkodni több ötletem is volt, de végül a legvidámabbat választottam ki. Meg a legfinomabbat. De shhh.

Szóval hungarikum és a külföldiek nagyon nem szeretik, mi az? Nem nehéz: a Pöttyös Túró Rudi, mi más. Teljesen meg voltam győződve valami miatt arról, hogy piros alapon fehér pöttyös a csomagolás, aztán persze rájöttem, hogy ez nem pöttyös labda, hanem a Túró Rudi. Hát ennyit a memóriámról, pedig minden szentre esküszöm, tesztelem már hosszú évek óta.

A megvalósítása rendkívül egyszerű - talán pont emiatt is tetszett meg – de nagyon látványos és vidám, ugyanakkor nagyon jellegzetes. Fehér alapnak az Aden fehérjét választottam - ami egyébként egy borzasztó körömlakk - de az NC fordulók alkalmából mindig jó szolgálatot tesz, a pöttyök pedig az OPI egyik pirosából készültek, név szerint az orosz kollekció Vodka & Caviar árnyalatából. (Most úgy elfogyasztanám így mindkettőt... egy kis citrommal.) 


Hogy szép szimmetrikus legyen a pöttyözés középről haladtam kifelé: először felpöttyöztem a körmöm közepére egy vonalban a piros színt, majd így, oszloponként haladtam kifelé. Sokkal jobban kijön így a minta szépsége, mintha minden rendszer nélkül készült volna. Sajnos a gyűrűsujjamon a fedőlakkommal csöppet elmaszatoltam a pöttyöket, de annyi baj legyen. :)


16 megjegyzés:

 1. Jó ötlet, és tényleg hordható simán hétköznap is ez a manikűr. :)
  Nagyon szép az a piros lakk! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Örülök, hogy tetszik, látom Te is pöttyöskét választottál :p

   Törlés
 2. Cuki lett :) (Egyébként tudod "a piros pöttyös az igazi" :D)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudom basszus a szlogent, de mégsem ment :) :)

   Törlés
 3. Ez nagyon aranyos lett. :)

  VálaszTörlés
 4. egyszerű,de mégis bájos és vidám manikűr lett. nagyon jól választottál márkát. viszont a Túró Rudi nem hungarikum, eredetileg egy szovjet édesség volt, amit nálunk is elkezdtek forgalmazni, először mérsékeltebb végül persze hatalmas sikerrel :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :)
   Óóó hát én ezt nem is tudtam, köszi az említést, mindig tanul az ember :) ;)

   Törlés
 5. Nagyszerű és nagyon nyárias lett, jó ez a pöttyös túró rudiról ihletett manikűr :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik neked :)

   Törlés
 6. nagyon cuki lett, azonnal beugrott, h ez bizony a rudi! :D
  annyira genyóság, h a gyűrűsujjadon elkenődött, én biztos felrobbantam volna az idegtől. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi!! Felrobbantam én is, de hát ez van. Sosem vagyok tökéletes brühühü :D :D

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!