2014. június 22., vasárnap

Nail Club | Go To


A mai témánk Roni ötletére épül, a magyarázata pedig nagyon egyszerű. Olyan manikűr alkotása, mely minden helyzetben megállja a helyét, ha nincs semmi ötletünk, elveszett a kreativitásunk, de szeretnénk mégis szépen manikűrözött körmökkel megjelenni. "Gyorsan indulnom kell, felkenek hirtelen valamit" módon is értelmezhető, de én az előbbi alapján készítettem el a manikűröm. Az enyémmel olykor már lehet, hogy találkoztatok, de olyannyira nem tudom megunni (soha soha soha) hogy bízom benne, Ti is szívesen felelevenítitek ennek a gyönyörűségnek az emlékét. Meg új logónk is van! ;)

Mert mi is lenne gyönyörűbb a csodásan fénylő, nude körmöknél, egy aprócska kis díszítéssel. Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, mennyire szerelmes vagyok az essie Lady Like árnyalatába. Tini korom óta kerestem pontosan ezt az árnyalatot, és amikor megtaláltam ugráltam örömömben. 


Tudom furcsa ez a szentimentalizmus, mert olyan kis semmilyen ez a körömlakk, mégis annyira a magaménak érzem, mint soha semmi mást! Csodálatos finis, krémes, de tényleg TÖKÉLETESEN krémes, remekül terül, szuper az ecsete, nem kúszik fel a körömágyhoz a festék és 5-6 napig teljesen hibátlan marad. Szinte, mint egy gél lakk! Ezt most megtámogattam egy kis Seche Vite fedőlakkal, de önmagában is nagyon szép a felülete.

A gyűrűsujjamra pedig mi más is kerülhetne, kiegészítő díszítésnek, mint az a-England She Walks in Beauty rosegold, csillámos csodája. Ami egyébként roppant mód nem kompatibilis a Seche Vite fedővel, de sajnos muszáj kenni rá valamit az egyenletesség miatt. 


Ez az én kedvenc manikűröm, havonta egyszer szinte biztos, hogy elkészítem, nem tudom megunni! Így együtt ez a két körömlakk szerintem csodás; nagyon ízléses és öröm ránézni.


18 megjegyzés:

 1. Nagyon jól mutatnak együtt :)

  VálaszTörlés
 2. Jáááj, ez az all time favourite lakk megjárta az én körmeimet is, nagyon jól mutat rajtad, de az én szívemet azóta sem rabolta el :P
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 3. Az Essie lakkja totál olyan mint a márka Demure Vixen nevű nudeja aminek lilás fénye van és imádom...érdekes :) Szép a párosítás egyébként!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Komolyan? Huh akkor az is egy jó alternatíva. Én azért akarom megvenni a Zoya Rue árnyalatát most, mert egy az egyben ugyanaz mint az Essie, és be akarom biztosítani magam, ha elfogyna :p

   Törlés
 4. Nagyon jól mutatnak együtt :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép! :) És a gyűrűsujj kiemelése szerintem is az egyik legszebb és legegyszerűbb lakkozási mód. :)
  Nekem most a China Glaze Something Sweet van nyolc ujjamon, a két gyűrűs ujjamon pedig a CG Pizzazz lakkja van töményen. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, én is nagyon szeretem így :) Jó kis kombináció lehet a tiéd is! :)

   Törlés
 6. szépek együtt és gondolom, h ez az a-england is gyorsan szárad a sok glitter miatt. :)
  én biztos homoklakkoztam volna (most barry m mentát, de régebben még egy GR-t neveztem volna meg, vagy a kedvenc astor lycra lakkomhoz nyúltam volna, ami ugyan picit időigényesebb a megkötésben, de aztán napokig nem kell aggódnom, h lepattan-e vagy sem) :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gyorsan szárad igen, de sajnos nagyon rossz minősége van ennek a darabnak :(
   Érdekes mert a homoklakk eszembe sem jutott, pedig tök magától értetődő lenne. Fel is kenem a Barry M babarózsaszínt (nekem nem menta, de imádatos az is) :)

   Törlés
 7. Az Essie gyönyörű, jussak ki végre Ausztriába, megveszem :) Keresem a tökéletes nude színt, nem is olyan könnyű megtalálni.
  Ha gyorsan kell manikűr, akkor előkapok egy homoklakkot, China Glaze rózsaszínjét, rövid körmökön nem olyan nagyon hercegnős.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én Ebay-ről rendeltem amúgy :D :D elérhető a fotelból is!
   Neked is homoklakk? Olyan sok mindenkinek az, bennem fel sem merült :D

   Törlés
 8. Ez az A-England lakk annyira szép <3

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!