2014. május 27., kedd

Körömnapló | Astor Quick'n Go 361


Nemrég mutattam nektek, hogy kikerültek a polcokra az új árnyalatú és kisebb kiszerelésű Astor körömlakkok és gondoltam teszek velük egy próbát. Nagyon rég nem vásároltam a márkától semmit, így volt bennem egy kis bizonytalanság. Végül csak két árnyalatot hoztam el. Elég vegyesek az érzelmeim, nem pont azt kaptam, amit vártam.Bár fogalmazhatnék úgy is, hogy a készítők adtak a kezünkbe egy elég nagy fegyvert, mert szerintem borzasztó nagy öngól felhívni a figyelmet arra, hogy ez a körömlakk bizony 45 másodperc alatt koppanósra szárad. Holott egyrészt ez nem igaz, másrészt alapjáraton ezt nem is várom el egy körömlakktól, de így még direkt figyeltem is az időt, és hát persze nem száradt ilyen gyorsan, teljesen átlagos a száradási ideje.
Egyébként a fedésével is voltak apróbb gondjaim, amit a képeken láttok 3 rétegnek köszönhető és itt-ott, azért még így átsejlenek a körömvégeim.


Ezen kívül nincs vele sok gond.  Krémes, de nem túl sűrű az állaga, viszont szépen terül és könnyen kezelhető. Krémes finise ellenére nincs vele macera, de gondolom ez inkább annak köszönhető, hogy nem sűrű, szinte vízszerű az állaga és a fedőképessége.


Végeredményben és több réteg után azért előjön a szépsége és nagyon tudtam szeretni.  4-5 napig fent volt, minimális kopás nélkül, szóval ebből a szempontból remek választás lehet.

10 megjegyzés:

 1. Persze, nem is veszek meg olyan lakkot, amire azt írja valamelyik kedvenc körmös lánykám, h lassan szárad. Én ahhoz már túl kényelmes és persze túl türelmetlen is vagyok... :)
  Nekem inkább a tartósság a fő vezérelv, természetesen a nem túl problémás száradás mellett. Ilyen téren az Astor Lycra lakkok tavaly nyáron nagy kedvenceim lettek, két rétegben csodásan mutattak és a homok lakkok kivételével nem nagyon ragaszkodik a körmömhöz más márka ennyire.

  Sajnálom, h te picit csalódtál ebben a lakkban, bár azért nem érzem olyan véresen komolynak, ezek a 45 mp-es száradási idők szerintem mind "átverések", el se hiszi az ember. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sokat dob rajta mondjuk egy fedő/szárító lakk, de hát na.
   Picit csalódtam igen, de ez egy csodás szín szerintem, így belefér időnként azért egy picit több macera :)

   Törlés
 2. Nekem 1 próbálkozásom volt Astor körömlakkal, igaz akkor rögtön kettőt vettem. A tartós lakkok körül választottam, 10 napot ígért. Na mondom persze, de úgy gondoltam, a felét legalább teljesíthetné. Többször használtam őket, és egy alaklom sem volt, hogy felkenés után 2-3 óra múlva ne pattant volna le valahol. Ráadásul piros színnél ez elég kellemetlen, a másik meg egy kis csillámos lakk, na annak színe se nagyon van. :( Ezzel én be is fejeztem a próbálkozást az Astor lakkokkal. Nemrég került hozzám egy lakk még a Dm-es, 50 pontos dobozzal, de csak addig volt rajtam eddig amíg felkentem egy kihíváshoz. Nem várok tőle csodát... :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na fenébe, sajnálom :(
   Egyetlen Astor lakkom van ami tökéletes, de már nem is gyártják mondjuk...

   Törlés
 3. Astor lakkok nem a kedvenceim, bár ennek jó színe van, de ha ilyet akarok, akkor veszek Moyrát vagy Rimmelt, vagy akármilyen más márkát, ez a divatszín a legtöbbnél megtalálható. A 45 mp-et biztos úgy értik, hogy jó vékony 1 réteg megszárad. A réteg nekem nem lenne probléma, mert később úgyis sűrűbb lesz a lakk és akkor elég a 2 réteg is. Az remek, hogy 4-5 napig bírja, nálam első számú szempont a tartósság. Mondjuk 2 naponta átfestem a körmeimet, de ha nincs időm, akkor bírja már ki 3 napig.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Itthon ráadásul kiderült, hogy van is majdnem ugyanilyen színem itthon, csak egy picit különböznek, de igazad van sajnos :(

   Törlés
 4. Kár érte, pedig szép a színe, nekem Fashion Studio-s Astor lakkjaim vannak, azok eddig még jól szerepeltek, ha használtam őket, érdemes megnézni őket, mert 200Ft-okba szoktak kerülni, mikor cserélik a színeket, annyiért meg bőven megérnek egy próbát szerintem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Abból a típusból nekem egy vanília sárga van meg, és nagyon nem vált be :( :( Túl sűrű, nehezen száradt és nagyon csíkoz. Neked nem szokott?

   Törlés
 5. Nekem az Astor Lacque DeLuxe körömlakkok a kedvenceim, nagyon tartósak nálam két rétegben és a színüket imádom!!

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!