2014. április 27., vasárnap

Nail Club | Esküvő

Nem sok kellett hozzá, hogy ma nem jelentkezem bejegyzéssel, mert annyira kifogott rajtam a témánk, hogy teljesen elvesztem. Minden eszembe jut amikor arra gondolok miben megyek férjhez: a ruha, a frizura, a smink, de a manikűrömről bevallom, nem igazán gondolkodtam eddig. Ha eszembe is jutott, egy abszolút nude, visszafogott manikűrt képzeltem el, esetleg néhány strasszkővel díszítve. Végül rájöttem, hogy van egy manikűr amit szívesen viselnék a körmeimen, ezt próbáltam megvalósítani,  és bár nem lett olyan mint amilyet elképzeltem, azért remélem szeretni fogjátok!Amit szívesen viselnék: egy opálos, szinte holografikus manikűr lenne, amely emlékeztet a Nagymamám csodálatos opál köves fülbevalójára, amit továbbadott a Keresztanyukámnak, és remélem egy napon hozzám kerülhet. Az volt a tervem, hogy ennek a két lakknak a segítségével létrehozok egy átmenetes, egymásra épülő csodásan csillogó manikűrt. 


Egymásra több réteg került ezekből a lakkokból és így visszatekintve elbírt volna még párat. Szerintem akkor lett volna az igazi, ha a rétegeket egy idő után váltakozva vittem volna fel - még többet egymásra - és sokkal jobban kijön az opálosság, de azért így is megközelíti azt amit elképzeltem. Imádnám, ahogy megcsillan rajta a fény a nagy napon!

16 megjegyzés:

 1. szép lett nagyon :) úgy érzem a gyűrűvel egy húron pendültünk ;)
  (roni)

  VálaszTörlés
 2. Szép lett :) nekem a Lovely fehér homoklakkjához hasonló lenne a körmeimen szerintem :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép, simán el tudok képzelni magamnak egy ilyet :-)

  VálaszTörlés
 4. Nekem nagyon tetszik, de nem esküvőre :) Oda inkább a szolid tetszik, mondjuk halványrózsaszín alap fehér vagy inkább ezüst nyomdázással. Önmagában jó, pont tegnap tettem vissza ezt a Catrice lakkot, mert hogy úgyis csökkenteni kellene a lakkszámot :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is vissza-vissza tettem, és már bánom kicsit, hogy megvettem, mert túl sok pelyheském van, de olyan szépen csillog az üvegben! És borzasztóan intelligens dolog, ezért megvenni egy lakkot :D :D

   Törlés
 5. szívelem az ilyen csillogást, nagyon szép! :)
  fogalmam sincs, mit viselnék majd a nagy napon, lehet, h valami nude-ot, lehet, h csillámpónisat, nem is tudom. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik :)
   Na látod, ez az. A körmöm az utolsó gondolataim között lenne, biztos azért mert azt előtte is meg lehet változtatni, és bármikor felkenni, lemosni :)

   Törlés
  2. nem mondom, h nem agyalnék rajta, de a ruha, a hajam, a díszítés, a kaja és még sorolhatnám, min minden lenne nagyobb kiötölnivaló számomra... :D

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!