2014. április 16., szerda

Körömnapló | Models Own HyperGel - Blue Glint


Minden egyes alkalommal, amikor dolgom van az Árkádban; nem bírom ki, oda kell mennem a Nailland pulthoz: váltani pár szót Madlennel és Annával, tenni pár kört a lakkok körül, egyik lábamról a másikra állva, hogy elkönyveljem magamban, túl sok lakkom van már így is, de mégsem elég. Sajnos legtöbb esetben nem távozom üres kézzel, de próbálok mindig ésszerű maradni. Legutóbb egy (mondom csak 1!!) körömlakkot hoztam el, mégpedig a mai bejegyzés főszereplőjét. Sajnos nem vagyok vele elégedett, olyan tragikusan teljesített, hogy muszáj kiírnom magamból a bosszúságom. Szóval jöjjön a fekete leves. Ilyen is van, még ha nagyon ritkán adok helyet a blogon ennek, akkor is.

Tulajdonképpen, amit ígér, azt tökéletesen hozza. Remekül kenhető, kicsit sűrűbb, mint amihez én hozzá vagyok szokva (illetve ami számomra tökéletes lenne), de nincs ezzel probléma. Szépen terül, átlagosan szárad, és gyönyörű fénye van. Nem hiába ’HyperGel’. Tartósságát tekintve fedőlakk nélkül hozza a 3-4 napos hibátlan átlagot. Itt le is zárhatnám a sztorit: remek kis lakk, mindenki boldog, balra el. DE! Én nem tudom, hogy milyen anyagból van összekutyulva ez a körömlakk, de konkrétan 2 teljes napig sikáltam a tenyeremről és az ujjaimról a kék foltokat, mire el tudtam távolítani a körömlakk utolsó kis nyomait. 


Érthető módon elfelejtettem megörökíteni az állapotot, ami akkor és ott uralkodott. Egy fél flakon lemosót egészen biztosan elhasználtam, rengeteg sok vattakorongot is, és kicsit beleőszültem, de nagyjából semmire nem mentem a sikálással. Szürkéskékké változott minden bőrfelületem, ami érintkezett a körömlakkal. Ijesztő volt. Komolyan.


Szóval itt tartunk most. Amellett, hogy csodálatos színe van a körömlakknak és napokig csak nézegetném a kezem, sajnos teljesen biztos vagyok benne, hogy nem fogom többé felkenni a körmeimre, mert még egyszer azt a tortúrát nem szeretném átélni, amit akkor.

26 megjegyzés:

 1. Pedig milyen gyönyörű színe van... :(

  VálaszTörlés
 2. Nekem is volt egy ilyen ragaszkodó típusú lakkom. Az is kék volt. Én a fóliázós megoldással mostam le, úgy kentem össze magam a legkevésbé.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem a fóliázás nem működött amikor próbáltam, mert nagyon érzékeny a körmöm és ha annyi ideig rajta tartom a lemosót úgy érzem mintha égetné :( Szóval még gondolkodom, hogy lehetne kiküszöbölni a hibát :(

   Törlés
 3. Nekem meg van ugyanez a szín, nem volt problémám a lemosásával. Alaplakkot használtam, kb. 10 másodpercig tartottam az acetonos vattakorongot rajta és szépen lejött, pedig én nagyon féltem a lemosástól, attól tartottam, hogy összefogja majd a körmöm és körülötte a bőrt.
  Sajnálom, h így megjártad, a szín mesés.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Emlékszem, szerintem láttam is nálad, már akkor is oda voltam érte. Nem tudom mi lehet a baj, lehet, hogy nem voltam elég körültekintő :( Nem tudom.

   Törlés
 4. Törpilla :D amúgy van az essence-nek az a lehúzhatós alaplakkja, hátha avval működne. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hú tényleg, azt még csak csillámos lakkok alá használtam, egy próbát megér, köszi!!

   Törlés
 5. Nekem sem volt ilyen jellegű problémám ezzel a körömlakkal... Én elégedett vagyok vele, bár az állagát én is sűrűnek tartom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát akkor nem tudom miben hibáztam, de nálam horror volt :( :(

   Törlés
 6. Szép színe van, szerintem azért tegyél még majd vele pár próbát, alaplakkal, fóliás módszerrel, stb. :)

  VálaszTörlés
 7. Válaszok
  1. Vérzik érte a szívem, de rábeszéltek itt többen, hogy próbáljam még meg, hátha legközelebb nem járok így :)

   Törlés
 8. Tényleg törpillás, csodás szín! Engem minden piros és kék durván összefogdos, pl legutóbb az új GR Holiday sötétkék...este fürdéskor áztatással és bőrradírral szedtem le :)

  VálaszTörlés
 9. Nekem van egy nagyon hasonló NYC lakkom és az is csúnyán befogja a bőrt. Úgy látszik ezek a kék lakkok már csak ilyenek :/ :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira bosszantó basszus! Még a bordó és feketés lakkok sem hagynak így nyomot :( :(

   Törlés
 10. De fura, pedig olyan szép! A fehéren gondolkodom. :)

  VálaszTörlés
 11. :O fura :( szerencsére még nem találkoztam ilyennel, de nem is szeretnék :/

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!