2014. március 16., vasárnap

Nail Club | Fashion Week

Ezen a héten próbáltunk viszonylag aktuálisak lenni, ezért lett a mai témánk a Divathetek inspirálta manikűr. Először picit meg voltam illetődve, hogy mi alapján kezdjek neki, de hamar rájöttem, hogy igazi jolly joker a témánk, hiszen gyakorlatilag bármi lehet ebben az esetben az inspirációnk. Évekre visszamenőleg, a smink, a frizurák, a ruhaköltemények, a hangulat: tényleg bármi! Így kezdtem el garázdálkodni a Pinteresten: aktuális és régebbi divathetek ruhái között, hátha könnyebben elkap az inspiráció.


És természetesen amint megpillantottam az egyik ruhát, azonnal tudtam mit szeretnék alkotni. Stella McCartney 2011-es kollekciója imádnivaló volt, rengeteg címlapon és eseményen köszönt vissza a pöttyös kreációk valamelyike, így a két fő vonal ötvözéséből inspirálódva készítettem el a manikűröm.


Alapként egy nude Models Own került a körmeimre, a pöttyök pedig Essence Black is Back árnyalatából kerültek föl. Ezután szórtam szét a pöttyöket, itt-ott nagyobbra véve őket, majd befelé haladva apróbbak kerültek, hiszen a kollekcióban is vegyesen fordultak elő aprócska pöttyök és nagy halpikkely szerű flitterek.


Nekem nagyon tetszik a végeredmény; akár a hétköznapokra is el tudnám képzelni, pedig ez nem igazán jellemző a Nail Club számára készített manikűrjeimre. Sajnos a fedőlakkom itt-ott feloldotta a pöttyöcskéket, de legközelebb óvatosabb leszek.

11 megjegyzés:

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!