2014. február 2., vasárnap

Nail Club | Gradient


Sziasztok! Ma egy számomra kedves témában élhettük ki a kreativitásunkat a többiekkel, aminek nagyon örültem. Szerintem nincs olyan lány, aki még nem próbálkozott meg az átmenetes körmökkel, legalább csak kipróbálás szintjén. Abszolút sláger technika, mert nagyon egyszerű, mégis rendkívül mutatós, határt pedig csak a színek és átmenet milyensége szabhat. Ma egy számomra rég elfeledett (blogon talán még be sem mutatott kedvenc) manikűröm, készítettem el újra, ebben a fordulóban. 


Kicsit grafikus és geometrikus lett az eredmény, legalábbis amikor ránézek, egyből ez a jelző jut eszembe, habár számtalan megoldást el tudtam volna még képzelni, alaplakkot és a színeket illetően mindenképp.

Alaprétegnek egy homogén, krémes alapot kentem fel, most épp az Aden tejfehér körömlakkját. Magában egyébként nagyon nem szeretem, mert egyáltalán nem tartós és minden hiba azonnal meglátszik rajta. Koppanósra száradás után levágtam pár apró csík ragasztószalagot, és felragasztottam a körmeimre, hogy a szabadon hagyott terület egy hosszúra nyúlt háromszöget formázzon. Ezután a helyzet tulajdonképpen opcionális. Ha nem ezt a lakkot kentem volna fel, akkor kapott volna még a háromszög egy fehér alapréteget is pluszban, mert azon szebben kijönnek a rátapogatott élénk színek. Mivel ez jelen esetben nem állt fenn, így rögtön erre kezdtem felütögetni a színeket. Korall és babarózsaszín körömlakkokat választottam, márványos-átmenetes hatást szerettem volna elérni. Most is egy apró szemhéjpúder applikátort hívtam segítségül. Teljes száradás után pedig egy fényes fedőréteggel kentem le.


18 megjegyzés:

 1. nagyon jól néz ki :) :)
  (roni)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszik! Kedvet kaptam hozzá hogy elkészítsem holnap :)
  üdv. Judit

  VálaszTörlés
 3. Nagyon mutatós. :) Ügyes vagy. :)

  VálaszTörlés
 4. Ó de szuper, nekem nagyon tetszik! :))) Olyan aztékminta-beütéses...elvesztem :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 5. Óóótejóég! Oda-vagyok és vissza! Friss és üde! :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jól néz ki! :) Nekem még soha nem sikerült az átmenetes köröm, de most ismét kedvet kaptam hozzá. :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép lett! Nekem ehhez nincs türelmem. :D Maradok a bélyegzőnél. :)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon jól néz ki! A mintás körmökhöz nem szoktam kedvet kapni, de tetszik hogy ez ilyen egyszerűen nagyszerű, lehet egyszer én is kipróbálom :))

  VálaszTörlés
 9. Annyira tetszik az összes manikűr, amiket csinálsz, köztük ez is nagyon szuper! :) Nem tudom, mikor leszek én is ennyire ügyes :)

  VálaszTörlés
 10. Nem tudom még eldönteni, hogy tetszik e, de az mindenképpen, hogy a tiéd lett a legegyedibb. :)

  VálaszTörlés
 11. Köszönöm szépen a kedves szavakat! :))))

  VálaszTörlés
 12. Hát ez nagyon édes lett! Imádom a mintát, és a színeit is! :)

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!