2014. január 1., szerda

2013 legnépszerűbb bejegyzései


Szóval ennyi, eltelt megint egy év. 169 blog bejegyzés, több száz komment, sok-sok új olvasó, és néhány új barát! Nem terveztem évösszegző bejegyzést írni, mert nagyon nem az én világom, így csak egyszerűen szeretném megköszönni azt, hogy itt vagytok velem, nekem! A sok kedves üzenetet, az érdeklődést, az aktivitásotokat, hogy kíváncsiak vagytok a blogra, és rám. El sem tudjátok képzelni mit jelent ez számomra, hogy mennyi mindent adott már ez a kis online felület. 1 év alatt nagyon sokat változtam. Sokkal erősebb és magabiztosabb lettem, nyitottabb a világ felé, és sok új, értékes emberrel hozott össze a sors, amiért nagyon hálás vagyok. Néhány változás is történt az életemben: emberek jöttek ♥, és emberek mentek, akiknek már oly régóta menniük kellett volna. Valahogy mégis nyertesnek érzem magam, az élet meghozza az egyensúlyt (utólag is látom erre a bizonyságot) nem bánok semmit, 2014 is az én évem lesz, legalábbis bízom benne. Terveim persze vannak szép számmal, melyek ha beteljesülnek, akár újabb fülecskével bővíthetik a blog címjegyzék részét és boldogabbá tehetnek mint valaha! ;)
Kívánom minden kedves olvasómnak, hogy legyen nagyon szép éve, olyan amilyenre igazán, tiszta szívből vágyik, és remélem idén is számíthatok rátok! 


Évzárás gyanánt pedig, összeszedtem egy kis csokorba, a legolvasottabb bejegyzéseket, melyeket nagyon szerettetek 2013-ban (címekre kattintva, az adott posztok is olvashatók)

Szütyő blog - 2013 - Top 5 bejegyzése

5. Személyes: Egy napom képekben #2
Novemberi bejegyzés és meglepetés számomra, hogy egy személyes poszt is bekerülhetett a top ötösök közé. Beauty blogként indultam, most is ezt tartom a fő irányvonalnak, de olykor jó kicsit kilépni ebből a világból és arról is írni, ami a magánéletben foglalkoztat. Megmutatni egy apró szeletkéjét az életemnek, vagy azokba a dolgokba is bepillantást engedni, amelyek örömet okoznak számomra. Így készülhettek el ezek a bejegyzések is, és így lett ez, a lista ötödik helyezettje.


Januári poszt; ezzel indítottam a 2013-as évem, nagyon sokan olvastátok, és végigkísértétek velem a diéta szakaszait. Idén is lehet róla szó a blogon: 3 kilócska visszakúszott rám, és most érzek magamban erőt arra, hogy új energiákkal nekifussak megint. Szerettem a Dukan-t, mert sosem voltam elnehezülve étkezések után, és nem fájt a hasam. És bár nagy odafigyelést igényelt, de sokkal egészségesebb érzés volt, mint eddig bármilyen más diéta amit kipróbáltam. (és milyen színes volt akkoriban a blog) :)


Sokan olvastátok ezt az augusztusi bejegyzést; hosszútávon sajnos mégsem lettünk nagy pajtások a krémmel. Nem szerettem, hogy hamar átfényesedett tőle a bőröm, emiatt macerássá vált a használata, bár más negatív tapasztalatról azóta sem tudok beszámolni. Ti viszont szerettétek, és a polcokra kerülés időszakában is sokan visszatértetek miatta, egy kis plusz információért a blogra.


Márciusi bejegyzés: én is nagyon szerettem. Szerintem sokan tettünk szert kincsekre, ha bírtuk idegrendszerrel a több száz beauty junkie tolakodását. Ezekre a szépségekre vágytam a legjobban, az év vétele volt számomra a három szájra való termék és a szemhéjtus! Ti is beszereztetek pár kincset, ugye? :)


Dobpergés, 'ótejóég'! Novemberi bejegyzés, mégis többen olvastátok, mint bármelyik tavalyi posztomat. Valamiért mégsem olyan meglepő: hiszen ki az, akit nem szippant magába egy ilyen édes kis semmiség? Visszarepített minket a gyerekkorunkba, akár csak a képeket nézegetve, akár meg is rendelve, hiszen sokatoknál láttam viszont ezt a szépséget, vagy a kollekció egyéb darabjait. Szerettem, szerettétek.

8 megjegyzés:

 1. Új olvasó vagyok, egy véletlen mellékattintás miatt találtam ide, de mentve a kedvencek közé! Nagyon szimpatikus vagy, tetszik a stílusod, és nagyon humorosan, élvezhetően fogalmazod meg a gondolataid :) Minden jót kívánok neked :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Kriszta! Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy :) Örülök, hogy találtál itt kedvedre valót, maradj velünk továbbra is ;)

   Törlés
 2. Én tavaly kezdtelek el olvasni, és örülök, hogy ez a diéta bekerült a top5-be, most nyitottam meg, és felkeltette az érdeklődésem :)

  A Minnie Mouse-os körömlakk pedig iszonyat édes, ha egyszer sikerül rávennem magam az ebay-re, akkor tuti rendelek majd. :)

  B.ú.é.k neked is, legyen szuper éved!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Remélem segít majd a diétás poszt, és találsz még mást is, ami kedvedre való ;)

   Törlés
 3. Csak így tovább nagyon szeretlek olvasni :) BUÉK! :)

  VálaszTörlés
 4. Akkor most elárulok egy titkot: én nem jutottam el a Müller Outletbe. De elvertem helyette a pénzem máshol, szóval... :D
  Nem lepődök meg a námberván bejegyzésen, minden ember lányának a legféltettebb, legkislányosabb énjéhez jutott el ez a posztod :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó jaj pedig érdemes lett volna :) Minnie egérkisasszonyt mindenki szereti, ez már biztos :)

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!