2013. december 30., hétfő

Körömnapló - a-England She Walks in Beauty

Ez a 2013-as év utolsó bejegyzése, és mi sem lehetne természetesebb, mint, hogy egy olyan szépséget mutassak be, ami gyakorlatilag az egész évemet végigkísérte, pedig csak rövid ideje van a birtokomban. Hogy ez mégis, hogy lehetséges? Nos, sokáig nézegettem a webshopokban, betettem majd kivettem a bevásárlókosárból, időről időre belefutottam, különböző blogokon és platformokon. Szinte kísértett. Hónapokig! Aztán megnyílt a NailLand. Eljött a Karácsony, és úgy éreztem, nem várhatok tovább a megvásárlásával, ennyi nekem is jár. Örömmámor, boldogság, még ha egy aprócska kis gikszer be is árnyékolta a totális, szerelmes remegést!A She Walks in Beauty egy nagyon különleges körömlakk és igazán sok lehetőség rejlik benne. Egyetlen rétegben fedőlakként is kitűnően funkcionálhat, de első alkalommal én önmagában szerettem volna felkenni, mert mégiscsak így az igazi. Legegyszerűbben rose gold árnyalatúként tudnám jellemezni, de ennél sokkal összetettebb és bonyolultabb a végeredmény. Az alapja opálos; az arany alapszínben sok, különböző méretű rózsaszín csillám és glitter úszkál, és ezeknek az együttese adja a varázslatot; ezt a metálos és szemkápráztatóan csillogó összhatást. 


Az ecsete hagyományos, számomra a legmegfelelőbb, hiszen jobb szeretem az apróbb fejű ecseteket. A használata pedig rendkívül egyszerű és könnyed, szépen terül a festék, el lehet egyengetni a csillámokat, semmilyen gondot nem okoztak, nagyszerűen "szétszóródott" a csoda.


A fedése picit gyengének mondható, 3-4 rétegre mindenképp szükség van, ha önállóan is telt és gazdag színhatást szeretnénk elérni. Ez persze kiküszöbölhető egy bézses, pasztell körömlakk alapként történő felkenésével. Én most ezt nem tettem meg, és látható sajnos, hogy a fedése nem tökéletes; a körömvégeim átsejlenek elég erőteljesen…
A száradási ideje átlagosnak mondható, amit a Seche Vite fedőlakk extra szárító hatásának is betudható. Itt jött a dráma, ugyanis EZT tette a SV az egy napos körmeimmel. Emiatt sajnos nem tudok beszámolni a körömlakk tartósságáról, talán majd legközelebb, mert nyilvánvaló, hogy ebben áztatom majd a következő 1, kötőjel 2-3 hónapban a kacsóimat sokat fogom használni, akár csak dekorálásra is, de jelen lesz, ez teljesen biztos!


20 megjegyzés:

 1. Nekem ez volt az első A-England-em és holnap nálam is ez lesz az utolsó idei bejegyzés egy párbajban :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudooom, mikor nálad láttam már akkor is sírtam utána :))

   Törlés
 2. Nekem nagyon tetszik. :) Szeretem ezeket a lakkokat, nagyon mutatósak. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is nagyon szeretem őket, tavaly még nem gondoltam volna, de idén már a csillogás lett a legnagyobb kedvencem :)

   Törlés
 3. Jéé, ez egy az egyben olyan, mint a Maybelline Brocades kollekció arany lakkja! Kár, h azt nálunk nem forgalmazzák, mert ugyan gyönyörűek az A-England lakkok, de a Maybelline verziója biztosan olcsóbb :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt nem tudtam sehogy beszerezni, de én is láttam, hogy olyan :(
   De hát ennyi kis luxus kell azért, örömmámor meg minden :)

   Törlés
 4. Nagyon tetszik, bár nekem minden csillogó lakk tetszik. Már olyan sok félét lehet kapni, hogy nehéz a választás ! szívem szerint mind meg venném :) Egyetértek Hajnival :)

  VálaszTörlés
 5. KELL! Felírtam a listámra, csodás darab :)

  VálaszTörlés
 6. Szépséges! Azért jó durván leszedte a fedőlakk szegényt :( Nekem még nincs, majd egyszer szeretnék legalább egyet, olyan szép lakkjaik vannak! Holnap készítem el a szilveszteri manimat, egy is majd a blogra szerintem még aznap :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Seche Vite teljes mértékben érthetetlen...
   Megnézem majd a posztot mindenképp ;)

   Törlés
 7. Nagyon tetszik, még nincs A Englandom, de tervben van. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon különleges darabok, majd ha megtalálod 'A' kedvenced, tudni fogod :)

   Törlés
 8. Szuper képeket készítettél, nagyon élethűek :)
  Ez a körömlakk nekem is megvan és az örök-kedvenc kategóriába tartozik :)

  VálaszTörlés
 9. Hogy van-e A-England lakkom? Naná! És mindenkinek előírnám az alkalmazását, nyugibogyók szedése helyett :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na jó, de Te különleges ESET vagy :D Én olyankor eszem :D Te meg lakkozol :)

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!