2013. október 27., vasárnap

Nail Club - Pin Up

Pin Up. Te jó ég, hogy Nekem mennyire bejön ez a korszak és stílus... Megveszek érte, isteni az egész! Persze csak nézegetem, a valóságban elég távol állnak tőlem ezek a harsány stílusjegyek. Amikor megláttam, hogy lesz egy ilyen témánk nagyon belelkesedtem, de amikor közeledett a megvalósítási szakasz, kétségbeestem, mert amit eleinte elképzeltem túl egyszerűnek tűnt, viszont jobb ötletem meg nem akadt. Aztán valahogy mégis kikerekedett belőle valami, és a végeredménnyel elégedett vagyok. De vagy 100 képet ellőttem mire ez az 1 ide bekerült... az új fedőlakkom az oka! Baj van, baj...


Nagyon sok apróság tetszik a témánkban, és nehezen tudtam választani, így kicsit mindegyikből építettem a manikűrömbe. Megjelenik benne a piros, fekete és fehér szín, természetesen a pöttyök is, és a leopárd mintát sem hagyhattam ki. Végsősoron ez a SOKság az ami Nekem ezt a korszakot és stílust jellemzi. Nézve a végeredményt Made in Hungaria téma is lehetne, elég rock&roll :)

Felhasznált körömlakkok:
1.) OPI - Vodka & Caviar
2.) Essie - Lady Like
3.) CATRICE - Oh My Goldness!
4.) H&M - Copper
5.) Aden - White
6.) Essence - Black is back
7.) Seche Vite / Dry Fast Top Coat


Egy egész kicsi bonyodalmat okozott a Seche Vite fedőlakk (a NailLand-nél kapható, első nap sikerült lecsapnom rá, jee) mert olyan szinten becsillogott minden képemnél, hogy nem győztem kattintgatni, forgatni a kezeimet, hol így-hol úgy. Majdnem kitéptem minden szál hajamat annyira felhúzott. Perverzióm a fénylő körömfelület, de lefotózni szörnyű!!! Ez itt kb. a 89. kép, szeressétek légyszi :)


Nektek hogy tetszik?
Ti milyen manikűrt készítettetek volna?
Nézzétek a többiek milyen csodákat alkottak:

20 megjegyzés:

 1. WOW!!!! :)
  IMÁDOM!!! :D
  (bocsi a "kiabálásért")

  VálaszTörlés
 2. Azok a bizonyos pöttyök mindnehol és minden hogy jól néz ki :D csinos manikűr!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, a pöttyök örök kedvenceim Nekem is :) Köszönöm :*

   Törlés
 3. Nagyon tetszik a leopárdmintás köröm, gyönyörűen megcsináltad, szerintem nekem egy nagy paca lenne belőle, de a Tied nagyon szépen, meg úgy az összhatás a többi körömmel :)!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöööm :) Dehogy lenne paca :D Egész gyorsan meg is van, próbáld ki legközelebb ;)

   Törlés
 4. nagyon szép lett, nekem tuti nem lett volna türelmem hozzá. :) így együtt kicsit fura, de külön-külön, vagy egyet-egyet a gyűrűsujjon simán el tudnék képzelni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :)
   Az alaplakk száradási idejét leszámítva kb. 10 perces móka, de megérte. Próbáltam a stílusjegyeket elkapni, nem mindennapi manikűr azt meg kell hagyni, de nagyon mókás :)

   Törlés
 5. gyönyörű lett, de azt hiszem ezt már mondtam :)

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!