2013. szeptember 29., vasárnap

Nail Club - Csipke és kaviár


Hetek óta tudom, hogy ez lesz a témánk, mert mi nagyon kommunikatívak vagyunk egymás közt (bahahaha) és már akkor gondolkodtam, hogy van egy olyan kaviáros manikűr amit szívesen elkészítenék, mert kellőképpen könnyű (azanekemvaló) de érdekes és talán a végeredmény is látványos lesz. Szerencsére még tavaly beszereztem jónéhány díszítőgyöngyöt, amit manapság kaviárként emlegetnek, és legalább most kipróbálhattam több árnyalatot is az elkészítés során.Szóval az alapkoncepció egy univerzumos, ombrés manikűr elkészítése volt. Úgy képzeltem, hogy fekete és mélykék kaviárt összekeverek: ez adja a 'hátteret' majd pedig az ombrés részt készítem el, ami türkiz és ezüst gyöngyök keverékéből tevődik össze. Végül a megvalósítás könnyebb volt fordított sorrendben, tehát először a türkiz és ezüst színűeket potyogtattam fel, majd miután megtalálták a helyüket belemártottam az ujjam a sötét alapba és a maradék helyre oda is tapadtak szépen. Alaplakknak az Avon - Inky Blue árnyalatát választottam, részemről borzasztóan elhanyagol szín, de most, hogy újra a kezembe került ez fog virítani a körmeimen ezen a héten, mert meseszép árnyalat, szinte fekete. Elégedett vagyok a végeredménnyel, pontosan így képzeltem el, csak azt sajnálom, hogy nem tartós az eredmény, potyognak a gyöngyök sajnos, fedőlakkal meg feloldom a színüket. Nem túl praktikus... Ti kipróbáljátok? ;)


Nektek hogy tetszik?

Ti milyen manikűrt készítettetek volna?

Nézzétek a többiek milyen csodákat alkottak:

20 megjegyzés:

 1. nagyon tetszik :) de valóban a tartóssága miatt nem próbálom ki ezt a fajta manikűrt. szeretem ha hosszan nézegethetem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Sajnos valóban csak rövid ideig élvezhető, kár érte mert imádtam volna ha ilyen marad sokáig.

   Törlés
 2. ♥¸szép lett!! de ha tényleg nem tartós akkor csak egy fénykép erejéig lenne rajtam :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépséges lett! Nekem is csak az a bajom a kaviáros manikűrrel, hogy nem valami tartós. Egyszer próbáltam átlátszó lakkzselével fixálni, de még az is feloldotta a színét :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amikor legelőször próbáltam akkor valamiért nem oldotta fel, van is egy ilyen poszt kb. egy évvel ezelőttről. De most feloldotta, nem tudom mivel lehetne fixálni. :/

   Törlés
 4. Nagyon szép lett *-* Nekem is ott vannaka kaviárok a fiókban , de nem merek nekiállni teljes körmös használatra .... Csak díszítgetni.

  azalanyblogja.blogspot.hu

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyi a baj vele, hogy nem tartós, egyébként imádnád :)

   Törlés
 5. Durván jól néz ki, big like! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 6. biztos vagyok, h ezt a technikát soha az életben nem fogom kipróbálni... :)

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!